Engelliyim, yurt dışında iş bulmak istediğim için küfür laf laf yedim, benim suçum var mı peki? Yoksa gerçekten gereksiz biriyim?

Merhabalar, ben ukraynaliyim, engeliyim, Ukrayna'da asgari ücret 3 bin TL'ye yakındır hem savaş var, babam öldü, annem hasta biraz, ablalarim ara sıra Polonya'da çalışıyorlar ama yani, fazla para vermiyorlar çünkü onların kendi hayatları var, ben sizden para istemiyorum sadece birşeyi sormak istiyorum, ben, lise bittikten sonra karar verdim, yurt dışına çıkmak istiyorum, ya kanada veya amerika ve facebokta "Kanadada yaşayan Türkler kanadada yaşayan Ukraynalılar" gibi gruplara yazdım iş bulmak konusunda yardım için, ben yazdım" engeliyim, durumlar zor, iş bulmak istiyorum" çalışıp biraz para kazanmak. AMA yorumlarda herkes bana küfür ve hakaret etti, dediler" ya sağlıklı insanlar var eğitimli insanlar var onlar gidemiyor, sen mi gideceksin" " ya engelli bir varlıksin, Avrupa seni mi alacak" " ya git oldur kendini, niye buraya geleceksin " gibi yorumları okudum, benim adresime.. peki sizce gerçekten iş bulamaz mıyım? Gerçekten mi bu kadar gereksiz biri miyim? Evet ben üniversite okumadim doğru ama ben fabrikada calisabilirdim veya temizlik yapabilirdim...

Engelliyim, yurt dışında iş bulmak istediğim için küfür laf laf yedim, benim suçum var mı peki? Yoksa gerçekten gereksiz biriyim?