Tesettür modellik için şehir dışındaki ajansa gittiğim için suçlu muyum?

Watsapdan döndüler iş için. Çok sordum kesin mi dedim kesin yazdı watsapta, otelde misafir edileceksiniz artı yol masrafı yazdı. Sonra kendim 200 liraya otobüs bileti alıp gittim. Adam brni takside bir buçuk saat bekletti. Sonra aldı beni ordan yürüyerek adamlarla görüşmeye gidiyoruz dedi. Bi siteye girdik, eve girdikten bi saat sonra burası benim evim dedi ajans işleri böyle sabaha kadar dedi gece gelecekler dedi. Neyse işte otele de götürmedi o malın evinde sabaha kadar bekledim. Bi ara uzan dedi yatak odasına, orada da yanıma uzandı çok rahatsız oldum bi süre sonra kalktım sandalyeye geçtim o gece hiç uyumadım ve beklediğim için çok hastalandım. Sabah da beni cafeye yolladı ajanstakiler gelicek diye,2 saat kimse gelmedi ben de watsap mesajlarından dolayı polise verdim polise verince ailemin kulağına gitti halam bana gebeersen bundan iyi dedi amcam ahlaksız yazıklar olsun diyecek bi şey bulamıyorum dedi. Bu kadar suçlanmayı hak edecek hiçbir şey yapmadım o 40 yaşında ezik herifin evinde beklemek sadece bana sıkıntı verir. Neyse aklrabalarım bir buçuk saat boyunca köpek gibi çemkiren bana tüküren ve Tokat atmaya kalkan halam, Tokat atmaya kalkan büyük amcam.
Ben anne babama nedne haber vermemiştim çinkü brni her gin köpek adi diye büyüten kişiler…
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce bunu sevgilime anlatsam benim hakkımda ne düşünür?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel 🫶
Güncellemeler
+1 yıl
Ve ben hasta annemin elinde büyüdüm o eziyetleri her gün gören masum biri olarak ama iğrenç sülalem nasıl insanlarsa benim hasta olduğumu iddia ediyor ve kendileriyle çelişiyorlar hem hasta diyolar hem de yaptıklarımı bu kadar ciddiye alıyolar …
Tesettür modellik için şehir dışındaki ajansa gittiğim için suçlu muyum?