Eşim yaşam enerjisinin büyük çoğunluğunu ailesi ve akrabalarına ayırıyor. Böyle bir evlilik düzelir mi?

Eşim yaşam enerjisinin büyük çoğunluğunu ailesi ve akrabalarına ayırıyor. İstanbul da yaşıyoruz il dışında (tokat) yaşayan ailesinin yanına tayin alalım diyor, halbuki benim ailem de il dışında (malatya) ama ben bir kez kendi memleketime taşınmayı düşünmedim açıkcası... ailelere yakın olmanın pekte doğru olmadığını düşünüyorum iç güveysi olmam ben dedim tartıştık ve daha da düzelemedik aile terapistine gidiyoruz bakalım ne olucak son halimiz

Güncellemeler
+1 yıl
ailesi günde 10 kez arar bilhassa baldızlarım anaların k. ıçında çıban çıksa eşime danışırlar sağlıkçı olduğu için herşeyi eşime yaptırırlar eşimde enayi gibi koşturur
Güncellemeler
+1 yıl
Bosaniyoruz... Eşim yine başladı bosanicam diye aile terapistine gidiyorduk bugün ayrı görüştüm terapist siz haklısınız dedi eşinizin acil psikiyatriye ihtiyacı var dedi kabul ederse devam edin etmezse ayrılın dedi
Eşim yaşam enerjisinin büyük çoğunluğunu ailesi ve akrabalarına ayırıyor. Böyle bir evlilik düzelir mi?