+1 yılHemncinlerimin evlendikten sonra aile merakı nedir anlamıyorum saçma sapan işler, aileni çok merak edip özlüyorsan kalkar kalmaya ziyarete gidersin kalırsın bir süre dönersin. Kendi yuvasını kurmuş ama hala anlayamamış ciddiyeti... sevmiyorum bu tip insanları.
53 Yorumla
Soran+1 yılvalla arkadaşım istediği zamanda git diyorum daha ne yapıyım sanki kaynanasıyla benim anamla aynı evi paylaşıyorda anasının yanına gitmek istiyor malasef şu dönemde evlenmekten çok sürdürmek daha zor rahat batıyor
- +1 yıl
Evet evliliği sürdürmek daha zorlaşıyor hele ki bu tip durumlar varsa, Allah sabır versin.
Soran+1 yıldün terapideydik aile terapisti psikiyatriyede gitmen gerekir dedi eşime bi yol kat edemedik hala geçmişten konuşarak terapist eşime bir şey soruyor yarım saat geçmişi anlatıyor
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu bir mavilinin sorduğuna şaşırdım hatta tekrar baktım doğru mu gördüm mavili mi diye çünkü anne aile düşkünlüğü genellikle erkeklerde olup orta yolu bulamadıkları için arada kaldıkları gibi kadın ezilir durur. Ama şu da gerçek ki erkek ya da kadın bunu hep yazdım bugüne kadar da, ailesinden ayrılamayan, aile bağımlısı kişiler evlenmemeli. Bu evlilik oraya gitseniz de biter, bu şekilde devam ederse yine biter. Çünkü bağımlı kişiler aile olduklarını bir türlü kabullenemiyor. İlla ailesi zor durum. Böyle biriyle baştan evlenmemeli...
13 Yorumla
Soran+1 yılterapist ödev verdi birbirinize isteklerinizi yazın demiş eşim ilk sıraya tokata yerleşmek yazmıs
- +1 yıl
Bunu okumuştum bu yüzden oraya gitsenizde bu evlilik bu kafayla eninde sonunda biter yazdım zaten... Çünkü kendi de bir aile olduğunun farkına varamayan erkek ya da kadın aile oluşturamaz, sakın çocuk yapayım demeyin...
Soran+1 yıldün terapideydik aile terapisti psikiyatriyede gitmen gerekir dedi eşime bi yol kat edemedik hala geçmişten konuşarak terapist eşime bir şey soruyor yarım saat geçmişi anlatıyor
+1 yılEşin bencilce davranıyor bence.
218 Yorumla
Soran+1 yılterapist ödev verdi birbirinize isteklerinizi yazın demiş eşim ilk sıraya tokata yerleşmek yazmıs
- +1 yıl
Doğmamış erkek sendromu var da doğmamış kadın sendromu yok mu? Bu ne oluyor peki. Sinirlendim durduk yere ya. Kopamayacaksan ailenden, evlenme kardeşim. Bu şu an bile böyleyse Tokat'a gidince evde durmaz. Çok ayıp
Soran+1 yılanasının dibinden ayrılmaz
- +1 yıl
Ve bunun sonu boşanmaya kadar gider.
Soran+1 yılgaliba öyle olacak
- +1 yıl
Ya bir de yüzyıllardır -ki bana göre doğru olan da bu- kadınlar erkeğin memlektine gider yerleşirdi. Kocası nerde, o orada. Modern çağın kadınlarına bak sen ya. Erkekleri resmen parmaklarında oynatıyorlar
Soran+1 yılbeni oyanatamadığı için bu haldeyiz
- +1 yıl
Böyle yaparsan boşanmak durumunda kalırız de açık açık. Bakalım o zaman da güle oynaya koşacak mı annesinin dizinin dibine. Bakalım annesi kabul edecek mi onu süresiz bir şekilde.
Soran+1 yılanası eder ailenin enayisi eşim
- +1 yıl
Memur mu eşin?
Soran+1 yılikimizde memuruz arkadaşım
- +1 yıl
Maaşlı kadın gerçekten her zaman problem ya. Ben de çalışıyorum, ben de bu eve para getiriyorum, ben de yoruluyorum, ben de, ben de, ben de...
Güvendikleri tek şey işleri ve maaşları. Yazıklar olsun.
Yere batsın öyle iş de para da
Soran+1 yılcinsiyetçilik belki ama maalesef biraz öyşe
- +1 yıl
Bir kadın olarak söylüyorum bunu; son derece aptallık. Tabii çalışan her kadın öyle değil ama bu konuda hemfikirz çok kızıyorum.
- +1 yıl
Hemcin*slerime yazdım neden böyle oldu 🤷♀️
Soran+1 yılmaalesef doğru söylediklerin
- +1 yıl
Bana yazar mısınız, konu gerçekten dikkatimi çekti.
Soran+1 yılyazdım
+1 yılValla kardeş kendi içinizde düzeltmediğinizi terapist ne yapsın ailesine çok bağlıysa sıkıntı anasının babasının onayını almadan bir iş yapmaz o tamam annesini babasını arasın dertlerinde ihtiyaçlarında yanında olsun ama aşırısı çok fazla
129 Yorumla
Soran+1 yılbabası öldü zaten ölene kadar gerek fiziken gerek ruhen babası bizim yanımızdaydı 3 yıllık evliliğin 2 yılında... aile olduğumuzun maalesef eşim halen farkında değil boşanınca anlayacak aama bu seferde geç olacak
- +1 yıl
İşte ben kadınları veya erkekleri bu konuda anlamıyorum mesela terkediyor veya boşanmak istiyor iyide sonra ne yapcan senden sonra gelen çok mu iyi olcak 100 de 100 emin mi bu konuda bulana kadar daha kaç erkekle beraber veya kadınla beraber olup kendini kullandırcak Özgür mü hissedecek annesine istediği zaman gittiğinde daha mı mutlu olcak valla kardeş ben akıl sır erdiremedin
Soran+1 yılkim sır erdirmişki kadınların çoğu isteğine..
- +1 yıl
Onlar mı boynumuza tasma takıp onların eline verip diblerinden ayrılmayıp her dediklerine evet tamam deyip onlar hata yapınca sıkıntı yok sen hata yapınca özür dilemeni isterler daha 100 tane sayarım sana
Soran+1 yılevliliğimi özetledin kendi hatalarını çuvala koyarlar benim ve ailemin hatalarını tavana asarlar
- +1 yıl
Bizde geçtik o yoldan kardeşim eminin sana şunu bile demiştir dışarda insanlarla iyi anlaşıyorsun gülüyorsun benle gülüp anlaşmıyorsun
Soran+1 yılaynen dışarda on numara sevilen adamsın ama eşine iyi davranmıyorsun diyor istekleri hiç bitmiyor tahammülsüz biri
- +1 yıl
Ama hiç demez ki ben kocama kadınlık yapıyormuyum bu adam neden böyle dışarda gülüyor demiyor sana geleceğiniz hakkında konu açsa sohbet etsen gülmek için konu açsa sende gülebilirsin ama o annem böyle o bunu yapmış demi :)))
Soran+1 yılsen boşandınmı:))) evlenmiş gibi örnekler veriyon aynen öyle
- +1 yıl
Boşanmadım da o aşamadayız ayrı yaşıyoruz şu an ottan bktan sepebler le soğudum yoruldum deyip ayrılmak istedi bende saygı duydum ama üzüldümmü eve çünkü çocuğum vardı
Soran+1 yılgeçmiş olsun kardeşim bende çocuk yok o yonden şanslıyım biraz erken evlenmişssin
- +1 yıl
Sorma severek evlendik işte bir birimizi büyüttük yıprattık ne yapalım kaderde bunu yaşamak ta varmış
Soran+1 yılanlaşmalımı olacak boşanma durumunuz
- +1 yıl
Evet avukat araştırıyor şu an kendisi anlaşmalı olcak nafaka felan istemiyorum dedi sadece devletin çocuğuma hak gördüğü parayı versen yeterli dedi
Soran+1 yılheee iyi o zaman bizim de son böyle olacak galiba bi araba var sadece eşimin üzerine verip kurtulucam
- +1 yıl
Kötü ayrılmayın kardeşim sonuçta beraber 3 yıl geçirmişsiniz eğer ortada aldatma dövme vb şeyler yoksa düzelir yani bi şans tanıyın kendinize beraber çıkın 1 hafta tatile gidin uzak bir yere ilk günkü gibi bir an yaşamaya çalışın
Soran+1 yılproblemde burada zaten kardeşim beraber bir şey yapamıyoruz maddi manevi tüm zamanının ailesine ayırıyor senelik izni kalmadı ailesine harcamaktan bi gün omzunu çektim tartışırken beni dövdün diye neredeyse polise gidecekti
- +1 yıl
O ailesinden kopamamış kardeşin çok pişman olur da neyse iş iş ten geçer yarın birisi onu kullanıp köşeye atarsa ailesinden bi darbe yerse savrulur orada oraya
Soran+1 yılben ayrılmak istemedikçe daha da çok kendisi ayrılmak istiyor bende en sonunda pes ettim son çare aile terapisine gidicez
- +1 yıl
İşte bu insanların doğasında var sen ne kadar yaklaşırsan o okadar uzaklaşıcak pat diye ilgiyi bi kes bak o nasıl düşünmeye başlıcak noluyor diye bu sefer kendisi yanaşmaya çalışır ha söylediklerim sakın hayatını etkilemesin siz en iyisi bi gidin aile terapistine bi bakın o nedicek
Soran+1 yıldediğin doğru oluyor ama kısa vadeli çözüm oluyor
- +1 yıl
Allah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kardeş zor bu devirde evlilik çok zor insanlar çok zor teknoloji arttıkça sosyal medya arttıkça çok zor elin adamı veya kadını çıkıyor 2 3 kelam laf ediyor sonra kafada kurgu başlıyor haa gerçekten benim eşimde BÖyle demekki sevmiyor beni vb gibi gibi aldatan aldatana yazık nereye gidiyor bu millet insanlar anlamıyorum
Soran+1 yılsosyal medyada etkilliyor en az yuzde elli
- +1 yıl
Yüzde 50 olsa iyi 80 de ona sen
- +1 yıl
Haydaaa inat ediyor bazı insanlar kendinde hata bulmaz maalesef
Soran+1 yılanca ayrılınca kafası dank edicek
- +1 yıl
Zaten hep öyle oluyor kardeşim dedim ya yarın elin pci acımaz kullanır köşeye atar sonra görürüm ilk darbeyi ailesinden yicek bunu unutma (eyvallah kardeşim en iyi görüş için )
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim inşallah daha mutlu olursunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır düzelmez dostum
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılBu evlendikten sonra aileden kopamamazlik nedir anlamis degilim. Ayrilamiosan evlenmiceksin bukdr basit yani. Elin oglu senin ailene yakin oturmak istemez tipki kadinlarin kaynanasiyla yakin oturmak istemedigi gibi. Kesinlikle sana katiliyorum ailelerle cok yakin oturmak iyi olmuyor cevremdede bunu goruyorum. Ilerde hic bir sekilde ne kendi aileme yakin nede kaynanama yakin biyerde oturmak istemem. Isterse kaynanam melek olsun yine istemem. Ve ayrica sureklide ariyomus yani neyine yetimiyor. Tokata tasininca evede gelmez ozman surekli ailesini gorcek diye.
Terapi insallah iyi gelir..
213 Yorumla
Soran+1 yılgelmezse boşanacağım
- +1 yıl
Ya hemen bosanma olmaz. Terapiye ikna olmus belkide bu surecte dusunceleri degisir
Soran+1 yılterapide hoca odev verdi isteklerinizi yazın diye eşimin en önemli isteği tokata tayın oldu
- +1 yıl
Sende tayin istemisin gibi yap ama cikmadi dersin allah allah bu nasil bi aile sevgisidir. Esin surekli ailesine gidip orada kaliormu peki?
Soran+1 yıl2 ayda bir gidiyorrrrr
- +1 yıl
Ee gidiomus iste napicak tokata gidip bide her gece annesinde uyumaya gider ozman
Soran+1 yılbende bu durumdan korkuyorum diye istemedim zaten tayın işini
- +1 yıl
Tepkisi ne oluyor bunlari soyleyince?
Soran+1 yılçocugumuz olursa burada maddi imkanlardan bakamazmışız annemle arası açık biraz annemin de bakmasını istemiyor illede tokat
- +1 yıl
Bu kadın düzelmez. Büyüyememiş hep anneci kalacak.
Soran+1 yıl@kirazliiikek dün terapideydik aile terapisti psikiyatriyede gitmen gerekir dedi eşime bi yol kat edemedik hala geçmişten konuşarak terapist eşime bir şey soruyor yarım saat geçmişi anlatıyor
- +1 yıl
Ayy nerden evlendin ya
Soran+1 yıl@kirazliiikek evlenirken böyle değildi...
+1 yılBir yana bakıyoruz erkek ailesine yakın olmak ister kadın bu durumdan sıkıntı yaşar
şimdi de bakıyorum kadın ailesine yakın olmak ister erkek bu durumdan yakınır 🌝
Evlilik Fedakarlık ister
Fedakarlık aileye yakın gitmek değildir
Evliliği bir arada heyecanı bir arada
sıkıntıları en dışarıda tutabilecek kadar
olgun olmak gerekir
Diğer türlü kimse evliliğe kalkışmasın
Sonu hüsran olur 🍂15 Yorumla
- +1 yıl
Allah akıl fikir versin Evlenmeden önce tokat’ta mıydı?
Soran+1 yılhayır istanbuldaydı
- +1 yıl
O zaman Son derecede haksız
Ona tokat için evlenmediğini. Sizin için evlendiğini anlamasını sağlamaya çalışın Çünkü sonunda pişman olabilir
Soran+1 yılbüyük bi ihtalle pisman olacak
Bu tiplere de ayri bitiyorum. Madem annensiz yapamıyorsun neden evlendin yahu? Terapi almanıza da sevindim sorun eşinizde ama sabırlı olun belli ki aşamadığı şeyler var. Anlayışlı olmanız çok önemli bence. Düzelme ihtimali varken evliliğinizi öfkeyle bitirmeye hiç gerek yok. Sakin olun ve düzenli olarak terapiste gitmeye devam edin. Geçmiş olsun, umarım bundan sonrası sizin için çok daha güzel olur
18 Yorumla
Soran+1 yılbakalım beklemedeyim
- +1 yıl
Bence siz burada zaten olumlu Bi dönüş alamazsınız çünkü eşiniz zaten haksız gözüküyor. Ama terapisti kabul edecek kadar da sorumsuz biri değil. O yüzden burada aldığınız yorumlar terapi sürecinize olumsuz sonuçlar verebilir. Buradakilere göre boşanmak demek çok kolay çünkü:) çözümü bulmuşsunuz bundan sonrası eşinizin çabasına bağlı ve sizin de tutumunuza.
Soran+1 yılben yapacağımı fazlasıyla yaptım inanın fazlasıyla ama iç güveysi olacak adam değilim diretirse tokat mevzusunu boşanıcaz
Soran+1 yılbakalım cidden çok yoruldum arkadaşım
- +1 yıl
Geçmiş olsun. Son duruma üzüldüm. Ama sizin de ruhsal sağlığınızı korumanız önemli. Mutsuz iseniz yapacak bir şey yok. Boşanmak bazen ne yazık ki daha doğru bir karar alabiliyor. Bunu da uzman biri söylüyorsa ve sizin için de doğru olan buysa yapacak bir şey yok.. hakkınızda hayırlı olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnadolu kültürünü almış insanların hep bir dönüş planı vardır. Anadoluda yaşam daha kolaydır. Büyük şehirde doğup büyüyenlerinde bir ege kasabası hayali vardır. Sen işlerini orada yapabilirsin çocuğun varsa geleceğini düşünmen lazım okul iş gibi bunları orada sağlayabilirmisin. Kolay kararlar değil ortak hareket etmeniz lazım
12 Yorumla
Soran+1 yılbenim memleketim de anadolu malatya ben bir gün bile demedim malatyaya taşınalım olay taşınmak değil olay her sanıyesini ailesine harcaması
- +1 yıl
Al karşına rahatsız olduğun konuyu anlat. Hımm çözüm bulamaazsan farklı yöntemleri dene
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞaşırdım çünkü malatyalı adam ailesini evliliğe katmaması gerektiğini öğrenmiş ama kadın saçma sapan davranıyor. Malatyalı-Elazığlı erkekler ailelerine çok düşkün oluyor. Benim eski kocam malatyalıydı annesi elazığlı. Ben çok zorlandım, annesi beni dövdü bir kere ve dayanamadım boşandım. Umarım evlilik terapisi toparlar aranızdaki sorunları.
26 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef boyle arkadaşım yoksa boşanacağım malatyanın neresindendi eski eşin
Cevap sahibi+1 yılÇok bilmiyorum ama doğanlı bir yer ismiydi yanlış hatırlamıyorsam
Soran+1 yıldoğanşehirdir hayırlısı olsun hakkında dün terapideydik aile terapisti psikiyatriyede gitmen gerekir dedi eşime bi yol kat edemedik hala geçmişten konuşarak terapist eşime bir şey soruyor yarım saat geçmişi anlatıyor
Cevap sahibi+1 yılİnşallah tez zamanda toparlarsınız yuva yıkmak zor bir de terapist psikolog vs seçerken dikkatli olun iyi araştırın benim ilk psikolog beni mahvetti kendi kızım psikoloji okuyor ikinciyi o buldu hepsinin farklı terapi yöntemleri falan varmış ama bazısı işte bunu bildiği halde sırf para için sizi tutmağa devam ediyormuş falan
Soran+1 yılHaklısın bizim terapisti ben beğendim eşim pek beğenmedi çünkü eşimin ayrı bir psikiyatri de ihtiyacı olduğunu söyledi
Cevap sahibi+1 yılTerapist ayrilin siz haklisiniz gibi muhabbetlere girmez aslinda
Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Eşiniz saygısız davranıyor. O Tokat'a gitmek istiyor. Siz de Malatya'ya gitmek isterseniz ne olacak? Ailesine düşkün olması sizi de yanında götüreceği anlamına gelmez. şu an ki olduğunuz şehir uygunsa kalmaya devam edin. Yoksa sizin bir ömür ne işiniz var Tokat'ta
32 Yorumla- +1 yıl
kocanın burada soru sormasını ve başka kadınların sana b*k atmasını ister miydin?
- +1 yıl
illa siz mi yapcanız
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşini bu denli ailesine çeken ne? Senin dışında kimsesi var mı kica şehirde? Eğer yoksa, yalnızlıktan ve beraberinde getirdiği şiddetli özlemden istemiş olabilir.
Haftada bir randevular yapın aynı sevgili gibi. Bir hafta o seçsin ne yapacağınızı bir hafta siz. İllede masraflı bir şey olmalı değil. Sahilde güzel yürüyüş olur, balık ekmek olur, müze gezme olur falan. Yani normal hayattan farklı başbaşa olacağınız bütçenize uygun aktiviteler. Bunlar ilişkiyi canlı tutar.12 Yorumla
Soran+1 yılyoooo burada akarabalrı evcimen ben gezelim diyorum eşim yok diyor
Cevap sahibi+1 yılTerapistin dediğini güncellemişsin de, o ne biçim terapist ilişkide bir tarafa haklısın deyip ayrılığa yöneltiyor. Terapist kesin hüküm vermez. "Böyle böyle yapamazsanız ayrılık seçeneğini değerlendirebilirsiniz" gibisinden konuşur. Terapistinizi değiştirin kesinlikle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim erkek kardeşimin eşi de İstanbul’da çalışıyordu zaten evlendiler ailesi orduda şimdi ailesi kıymete bindi oraya taşınma en kötü emekli olunca yerleşme lafları başladı alttan alta daha üç aylık evliler… istese zaten evlenmeden önce kardeşimi tanımadan önce oraya gidebilir işine orada devam edebilirdi… neden insanlar evlendikten sonra değişip birde ayak uydurmasını bekliyor değiştirmeye çalışıyor bi tarafı anlamak güç…
11 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef mevzular böyle
+1 yılEşlerden biri ailesine fazla düşkünse o evliliğin ömrü kısadır. Ya iki aileye yakın bir yerde karar kılıp oraya tayin isteyeceksiniz ya da çocuk yokken boşanacaksınız. O Ailesine kavuşacak sende huzura kavuşacaksın 😉
23 Yorumla
Soran+1 yılmuhtemelen boşanacağımmm
- +1 yıl
Ne kolay boşanacagim diyosun. Bu kadar mydı sevgin
Soran+1 yıl@Sormayadevamke 3 senedirli mücadele ediyorum stresten kanser oldum
+1 yılAçıkça konuştunuz mu bunu? Bence ancak o zaman işin aslı anlaşılır. Bu rahatsızlığınızı dile getirdiğinizde asıl niyeti çıkar ortaya. Belki de sizden önce eşiniz ilişkiyi bitirmek isteyecektir. Belki de sizi anlayacaktır
13 Yorumla
- +1 yıl
Yani biraz katı bit konuşma lazım o halde. Sınırlarınızı çok sert bir şekilde belirtmeniz lazım.
Soran+1 yılanca ayrılınca kafası dank edecek o zamanda iş işten geçicek
+1 yılKadınlar özellikle evlendikten sonra nedense aile takıntısı başlıyor bende buna anlam veremiyorum ama eşinin yaptığı gerçekten yanlış terapisti kabul ettiğine göre olumlu adımlar gelir gibi düşünüyorum.
11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Valla bu konuda geri adim atma kadin ya da erkek aileye fazla duskunse olmuyor. Resti cek gerekirse neden evlenmis hala aileden kopamadiysa. Ailesine bu kadar duskun olmak iyi degil herkesin ailesi var
11 Yorumla
Soran+1 yılböyle giderse boşanacağım
+1 yılİstanbul gibi merkezi şehri bırakıp tokata ya da Malatya’ya yerleşmem de nasıl bi kadın almışsın annesinin evine meraklıysa orada kalsaydı
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım cocuk yokerkeklerin coğu bir ailesi olduğunu sorumluluklarını cocuk olunca anlıyor cunkü onu çok sevip geleceğini düşünmeye başlarlar
11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Terapiye gitmeniz isabet olmuş, ama mevzu eşinin bencilliğinden sıyrılıp terapiyi daha etkili kılması.
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle:))
En baştan nasıl konuştuysanız durum öyle sürmeli. İstanbul'a alıştıysanız gitmeye gerek yok. Onun ailesinin yanında olmak size ne katacak?
11 Yorumla
Soran+1 yılhiçbir şey katmayacak tam tersi hatta hep sorun
+1 yılZor keşke evlenmeden önce bazı şeyler anlaşılabilse
11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Tokatli birinden uzak durmam gerektigini flort doneminde anlamistim 2.5 yil once. Oyleler onlar.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi zaten erkeksin dul kalmayacaksın bence ayrıl direk. Ömür boyu mutsuz olursun yoksa. Benimde çok büyük bir korkum evlenince eşimin böyle olması inşallah olmaz
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuyu konuştuğunuzda ne cevap verdi size?
11 Yorumla
+1 yılUmarım orta yolda buluşur ve mutlu olursunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılinat ederse tokat konusunda boşanacağım
+1 yılHenüz aile kazığı yememiş. Çıktığı evi eskisi gibi sanıyor.
16 Yorumla
Soran+1 yılailesinin alttan alta boşanmamımızı desteklediğini düşünüyorum
- +1 yıl
Seni kullanarak taşıyacak ve orada seni şutlayacak. Çocuk var mı?
Soran+1 yılçocuk yok
- +1 yıl
Çalışan eş mi? Kimin tayinini alacak? Çalışmıyorsa sadece senin tayinse bence hiç oralı olma
Soran+1 yılikimizde kamuda çalışıyoruz
- +1 yıl
ama sevgi degil dimi senin garanti paran var onun garanti parasi var banka hesaplari birlessin ortak para biriktirmek icin evlendin
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzelmez. Düzelme ihtimâli olsaydı çooktan kendisine çeki düzen vermiş hatalarıni kabul etmişti zaten
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlgisini çekecek birşeyler yap abicim. Heyecan yarat. Öylece ailesine olan düşkünlüğün geçmesini oturup bekleme ve abim. Kendine bağla, aşık et
18 Yorumla
Soran+1 yıl3 senedirli yapıyorum kardeşim tatile çıkalım diyorum tokata gidelim diyor
Cevap sahibi+1 yılAllah sabır versin herhalde eşin babası yüzünden ailesinin üstüne çok düşüyor. Kaybetmekten korkuyor sanırım. Bence daha çok psikolojik desteğe ihtiyacı var. Belki iç dünyası babasını kaybettiği için kötü durumdadır. ben her ne olursa olsun evliliğin yıkılmasını istemem ama herşeye rağmen hala onlara bu kadar bağlı ise ayrılmaktan başka çare yok
Soran+1 yılbabası anası baldız 1 sene bizde kaldı babasını sırtımda taşıdım artık anasını taşıyamam
Cevap sahibi+1 yılBabası neyse de baldız ne alaka anlamadım. Bu kadın en başından mı boyleydi
Soran+1 yıltabşkş böyle değildi
Cevap sahibi+1 yılKim geçmişi anlatıyor terapisti mi
Soran+1 yıleşim hep geçmişi anlatıyor terapistte artık bi sonraki seansta geleceği konuşalım dediii
Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Yürümez. Bu konuyu onunla konuşup ta bir sonuç alamadiysan yol ver gitsin, yoksa pişman olursun.
İlişkilerde denge önemlidir. Sana kötü ve değersiz hissettirecek bir eşle mutlu olman zor olur.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuda çok ısrar ediyor sanrm kesinlikle tayinimizi oraya isteyecegiz diyor öyle mi
16 Yorumla
Soran+1 yılaile terapisinde odev verdi hoca isteklerinizi yazın dedi eşimin ilk isteği tokata tayın olduuu
Cevap sahibi+1 yılTayinini sana rağmen oraya alacak mı gerçekten
Soran+1 yılalırsa boşanırız işin tuhaf kısmı ikimizde sözleşmeliyiz şu an tayın hakkımız yok olursa yapabilir bende boşarım
Cevap sahibi+1 yılYok yere olay çıkmış o zaman
Cevap sahibi+1 yılBen evlenmek sevme sevilmek için 28 yaşımdayım birini arıyorum şu an bulamyorum siz evliliginizi bu sebeple bitirmeyi bence.
Soran+1 yılben istemediğim için ilk etapta boşanmayı eşim iyice yüklendi her konuda artık çıkmaz sokaktayım
+1 yılUmarim orta yolu bulursunuz reisim eşinin senin ailen ile arasi iyi değilmiş sen oraya gitmek istesen kiyamet koparir Di o kesin
19 Yorumla
Soran+1 yılmalatyaya hiç gelmedi şu zamana kadar
- +1 yıl
onun ailesi nin cani can da senin patlican mi kardeşim taviz verme bu olayi öğrenmeseydim farklı söylerdim ama bu şekilde taviz verme bence
Soran+1 yılailemle arası kötü malsefki aileminde hataları var bu sebeplede ben maalesef ailemin hataların dolayı fazlasıyla fedakarlık yaptım dün terapideydik aile terapisti psikiyatriyede gitmen gerekir dedi eşime bi yol kat edemedik hala geçmişten konuşarak terapist eşime bir şey soruyor yarım saat geçmişi anlatıyor
- +1 yıl
Allah, yardımcın olsun kral diyecek bileyim yok
Soran+1 yıleyvallah kardeş
- +1 yıl
reis boşanıyonuz mu üzüldüm reis çözemediniz demekki
Soran+1 yılGaliba bosaniyoruz git ver mahkemeye dedim beraber gidelim avukata anlaşmalı olsun dedi bende boşanmak isteuen sensin git ver ben gereken cevabı veririm avukada sevdiğim karımla avukata beraber gidecek kadar medeni değilim dedim evi terk ettim mesaj atmış evi terkettiysen bilmem gerek biz bisanmadik diye şimdilik bir şey yazmadım
Soran+1 yılAileme söyledim sorun bizsek hiç gelmeyiz size dediler bosanmanizi istemem ama olan hep sana oluyor dediler
- +1 yıl
reis allah sabır versin işin sonu boşanma gibi duruyor
+1 yılYine sizin ortada çözülecek bir problem varmış benim oda yok. Sadece ben boşanmak istiyorum diyor sorun belirtmiyor inşallah düzelir siniz
11 Yorumla
Soran+1 yılzaman kötü dostum
+1 yılnasıl erkekler aileyi ilişkiye dahil edince sıkıntı çıkıyosa buda öyle olur. iki tarafta çizgiyi aşmamalı.
05 Yorumla
- +1 yıl
fjfjfj genelde kıadınlar bundan şikayetci olur. sizde tam tersi
- +1 yıl
işin zor benimde anne babam da buna benzer sıkıntılar vardı. hiç birbirlerini anlamadılar. ben de bu yüzden hep korkarım evlilikten. ancak siz birbirinizi anlamaya çalıştıkca düzelir
Soran+1 yılvalla elimden geleni yaptıkça sanki gemi fazla fazla su alıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin hatun arkadaş arıyor. Mesele bu. İşten güçten liseli gençler gibi gezip gülüp milletle iç içe olamıyorsunuzdur. O sıcaklığı arıyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılasıl İstanbul'da cevremiz var tokatta bi cacık yokki ailesinden başka
- +1 yıl
O zaman mutlu değil rol yapıp ayak uydurmuş. Sana değer veriyor ama belli ki dayanamıyor
Soran+1 yılbence kadınlara rahat batıyor şu dönemde içkim kumarım zamparalığım yok fedakarlığım had safhada belki p... iç bi karakter olsaydım bunlar olmayacaktı
- +1 yıl
Bazı şeyleri kabullenmesi lazım. Kurulu düzenin var. Özlüyorsa arada gider görür.
Soran+1 yılben zaten gitmesine kızmıyorum ama topyekün gidemem tokata
- +1 yıl
Ne deyim birader karışık mevzular ya
+1 yılonun sevdiklerini sende sevmeye ve onlarla birlikte vakit harcamaya bak bence 😊
15 Yorumla
- +1 yıl
ozaman onu yemeğe çıkar birlikte aktiviteler yapın bence gözüne gir ailesinin yokluğunu hissettirme bence gerçekten sizin aranızın iyi olmasını isterim 🙂
Soran+1 yıltatile gidelim diyorum tokata gidicem diyor
- +1 yıl
sorun sende değil bunu bil kardeşim
Boşuna çabalama ailesi elbette istediği zamanı ayırır dvi ihmal etmedikçe yanlış olan bişe yok
11 Yorumla
Soran+1 yılsorumu tam okumadınız galiba ailesine vakıt ayırmasına bişey demiyorum tokata taşıanalım diyor
Gençsiniz İstanbul'un tadını çıkartın ev alacağınız zaman iki şehrin ortasını seçip alın tamam 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu konuda bende aynı durumdayım arkadaşım. Maalesef bunu duzeltemezsin. Durumun farkına ondan sogudugun zaman varıyor ama iş işten geçmiş oluyor...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boşan ailesine gitsin güzel çözüm. Okurken sinirlendim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir insan niye Tokat'a gitmek ister mk? Boşa o karıyı
00 Yorumla Çok yanlış yapiyor esinde akrabaları da
17 Yorumla
Soran+1 yıldoktor yol kat edemiyorki duygu istirmasrlığı yapıyor eşim ağlıyor
Soran+1 yılboyle giderse boşanacağız
Soran+1 yılmuhtemelen bitecek evliliğimmm
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Nafaka tazminatı garantiledi boşanmazsın
13 Yorumla
Soran+1 yılçocuk yok nafaka zor
Soran+1 yılmaaşı benden biraz yüksek nafaka olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır düzelmez
11 Yorumla
Soran+1 yılzüelmezse boşanacağız
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilesinin yanina gitmek istemesinin aile terapistiyle ne alakasi var sen fazla sevmissin fazla ilgilenmissin azitmis karin ben olsam bosarim
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılona yetemedigin anlamida cikar erkeklik gururunu sakin ezdirme guclu ol baska kari mi yok sana
Gizli Üye(25-29)+1 yılevli bi adamsın ve burada takılıyorsun, bence düzelmez senin gibi biriyle
122 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Maxthon ben evli değilim. benimle evli birinin ne alaksı var? savunucam diye mal gibi gözükmüşsün. karın burada takılıyorsa ondan da bi şey olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@Maxthon ahahhahahhahahahhah evli erkeklerin hala burada başka kadınlardan köpek gibi CHAT dilendiklerini çok iyi biliyoruz yorumuna ihyitacımız yok hadi s git
Cevap sahibi+1 yıl@Maxthon ergen misin ya :D evlisin belli bir de 40 küsür takipçin var. dm'lerini karına göstermeye yer mi? ya da burdaki kadınlara attığın yorumları? diyecek bi şeyi kalmayınca regl misin demiş :D kadınlara yazmaya devam et anonim chatten
Cevap sahibi+1 yıl@Maxthon senin adın soyadın belli mi fotoğrafın mı var? sen de anonimsin. benim takip ettiim yok dm kutum kapalı. karından gizli buraya girip kadınlara yazmaya devam et köpek gibi :)
Cevap sahibi+1 yıl@Maxthon ya ne alaka mk konuyu saptırıp mal gibi gözükeceğine evli olduğun halde neden burada hesap açıp kadın kovaladığını yani ALDATTIĞINI ARKADAN İŞ ÇEVİRDİĞİNİ yazsana düzgünce madem çok dürüstsün herkes aydınlansın
Cevap sahibi+1 yılneyse kızlar burada hesap açan evli erkek aldatıyordur yoksa burada soru sormaya ihtiyacı olduğundan değil kadınlarla konuşmaya çalışıyordur sadece
Cevap sahibi+1 yıl@Maxthon gizli olmayan profilimde de adım, soyadım, yaşım, memleketim yazmıyor ve fotoğraf yok. takip isteği gelmesin diye böyle yorum atıyorum.
Soran+1 yılburdaki görüşlerimin yüzdedoksandokuzu evlilikle ilgili günahımı aldınız
Soran+1 yılşu an önümde d. omalsanızda umrumda değilsiniz
Soran+1 yılşu an önümde d. omalsanızda umrumda değilsiniz...
Cevap sahibi+1 yılAynen kızlarsoruyorda gezmeye devam et kadınların yorumuna dm’sine ihtiyacın vardır
Soran+1 yıldm ye ihtiyacım olsaydı soruda profilim açık olurdu m. al herkesi kendin gibi mi zannediyorsun
+1 yılHayatta öyle bir ilişkiye katlanamazdım.
12 Yorumla
Soran+1 yılkatlanamadığım için boşanmayı düşünüyorum
- +1 yıl
İsabet olur. Seni hala ev, aile olarak goremiyorsa ver yolu gitsin. Ailesiyle sülalesiyle mutlu mesut olsun.
Aşk İlişkileri konusunda 15,1b cevap paylaştı. Ailesini çok seviyorsa evlenmeseymiş
11 Yorumla
Soran+1 yılailesinin alttan alta boşanmamımızı desteklediğini düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu hikaye bana biyerden tanıdık geliyor
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle balıkesirli yuzde doksan boşanıyoruz
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlarda bu olay cidden sıkıntı
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlla alla böyle olması sıkıntı cidden sen oraya gitsen ailesinde çıkmaz
+1 yılSen tokata gitme eşini bulamazsın
13 Yorumla
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisin
Soran+1 yıl3
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıldüzelir tabi
13 Yorumla
- +1 yıl
ilk başta öyle olur
Soran+1 yılBakalım 3. Seans ne olacak
yaptigi cok yanlis
15 Yorumla
Soran+1 yılkısa vadeli oluyor aslında öyle çözüm ama sıkıntının temelini çözmüyor
Soran+1 yılsonradan pişman olmamak için son noktaya kadar gidicem sonrası ayrılık galiba
Düzelmez
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılSakın gitme😂 diren
17 Yorumla
- +1 yıl
Ya işin zor ama ben soyleyim gitme... burada terapist umarim uzlasmaniz gerektigi evlendigini anasinin kucuk kizi olmadigini soyler
- +1 yıl
Psikiyatriste gidecek olan eşin sanırım... yani uzmani daha iyi bilir de tokata gitmenin israrin nedeni vardir... cunku tokata gitmek icin gercekten bir nedenin olmasi lazim
Soran+1 yıltabiki eşim aile terapisti ufaktan sinyali verdi eşimin hasta olduğuna dair... tokata gitme isteği bbası ölünce ailenin başına geçmek istiyor
- +1 yıl
Ailesi icin endise duyuyor olabilir ama tokata yerlesmek buyuk bir karar
Soran+1 yılİstediği hersn gidebiliyor iki ayda bir ortalama
+1 yılÖyle ömür geçmez. Geçmiş olsun
12 Yorumla
- +1 yıl
Boşa geç sanada yazık
+1 yılZor durum
11 Yorumla
Soran+1 yılhayatı zorlaştıran insanlar var
+1 yılSen ne yapıyorsun buna krsılık kac yıllık evlisin
13 Yorumla
Soran+1 yılbende hodri meydan dedim iç güveysi olacak adam değilim dedim aile terapistine gitmeye başladık bakalım ne olacak 3 yıllık evliyiz
- +1 yıl
Daha yeni ama ana kuzusu olan erkek ve kadın kendi aile ğçinde huzursuzluk baslatır
- +1 yıl
Hangı sehırdesınız ıstersen takıpleselim
+1 yılgayet normal evlendi diye ailesini mi unutsun
05 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu okumadın galiba tokata il dışına taşınalım diyor
- +1 yıl
nolmuş yani onu erkeklerde yapıyor
Soran+1 yılsanki biraz erkek düşmanısın
- +1 yıl
e sizde bencilsiniz
- +1 yıl
erkek yapınca normal kadın yapınca anormal
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. birak anasıyla evlensin öyle şeymi olur
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz
11 Yorumla
DÜZELEMEZ
11 Yorumla
Soran+1 yılgalibaaa
duzelir
11 Yorumla
Soran+1 yılnerden o kanıya vaerdınız
+1 yılonun #### .
03 Yorumla- +1 yıl
hangi baldızı nefsin çekiyor
açık oll - +1 yıl
yaşlar kaç
- +1 yıl