Zengin ol tüm genç kadınlar sıraya girsin seninle birlikte olmak için tüm Türkiye hatta tüm dünya , ondan sonra bakalım hayatın boyunca tek kadınla seksi kabul edecek misin. Korkma anonimiz biz bizeyiz kadınların sempatisini kaybetmiceksin. 😄
Benden kucüksün ne ablası lan 😂 yok ben kimseye deger vermiyorum öyle kendi kendime takılırım 2 arkadaşım vardı iş yerinden ikiside terkkedildi ondan sonra kızlara güvenim kalmadı zaten
Kanka senin dediğin gibi olmuyor o isler ben öyle gönül eglendirmeyi sevmem olacaksa ciddi olacak ciddi olması içinde kızlar genelde ev araba ister bende hicbiri yok ki mk 😂😂
Aynen öyle dedigin gibi 2 arkadasım fakir diye terkkedildi 1i intihara kalkıstı zor kurtardık bunu gören biri 7 bin tl alıyorken hicbir kızla işim olmaz bu zamanda hersey pars sen bile onaylıyorsun yaptığım doğru
Kanka planım yok de evlilik olmazsa diye düşünmedim hiç o yüzden de plan yapmadım de neden saçmalıyorsun ki 😂 sadece hayali bir senaryo yani, diyelim ki evlenmedin planın ne? Sen illa ki evlenirim diyorsun soruyu anlamamışsın
Erkeğin parası çok olsa istediği kadına istediği an ulaşacak durumu olsa evlenmek istemez Ya da ona karışmayan biriyle evlenir başkalarıyla yatmaya devam eder
Kadın erkek aynı değil kadının güzelliği erkeğin parası. Milyoner erkeklere bak tipsiz olsalar da tüm kadınları alırlar, aşırı güzel kadınlara bak zengin olmasalar da tüm ilgiyi alırlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Keşke eskisi gibi cariye pazarları olsaydı.
Heheheheh
:D :D :D
büyük ihtimal pilav tenceresiyle evlenirim jkandjkasn
Evlenmeyi düşünmüyorum zaten
Erkekler artık düşünmüyor hele maddi durumu da varsa zaten kadına ulaşır evlilik olmadan
Benim tam tersi aylık 7 bin tl aldığım için fakir biri olarak kızlarla konuşmuyorum
Maddi durumun olsa zaten evlilik düşünmezsin çünkü bu sefer de tüm kızlar gelir seni ister hepsine ulaşabiliyorken evlilik istemezsin
Yok zengin olsaydım eğer beni gercekten seven biriyle evlenirdim ama şu an evlilik filan umrumda değil
Zengin ol tüm genç kadınlar sıraya girsin seninle birlikte olmak için tüm Türkiye hatta tüm dünya , ondan sonra bakalım hayatın boyunca tek kadınla seksi kabul edecek misin. Korkma anonimiz biz bizeyiz kadınların sempatisini kaybetmiceksin. 😄
Lan bu ekonomide zengin olamayacam için böyle derdim yok 😂 insanları bir tutma zengin olup evlenen bir süru kişi var
Evleniyorlar ama hiçbir milyonerin seks yaptığı tek kadın karısı değil
Tektabanca bu kız galiba sana aşk oldu. hayırlı olsun 😂🤍
@Bengüalya madde mi kullanıyorsunuz mk ya hahahahahahah
Yav kardeşim banane milyonerden mk ben kendimi bilirim
Yok yav ne askı valla kacarım bak böyle bir sey varsa az para kazanıyorum
Ne alaka şimdi para ile
Bu zamanda hersey para çünkü 7 bin tl alan bir erkege kim bakar mk
Öyle düşünme kendinide ozguvensiz. yapma ablandan sana bir tavsiye doğru kişiye değer ver yanlış kişilere değer verme egolarını yükseltme
Benden kucüksün ne ablası lan 😂 yok ben kimseye deger vermiyorum öyle kendi kendime takılırım 2 arkadaşım vardı iş yerinden ikiside terkkedildi ondan sonra kızlara güvenim kalmadı zaten
Ama yinede bul kendine bir manit ya yanlız kalma diye 😂
Kanka senin dediğin gibi olmuyor o isler ben öyle gönül eglendirmeyi sevmem olacaksa ciddi olacak ciddi olması içinde kızlar genelde ev araba ister bende hicbiri yok ki mk 😂😂
Peri masallarına bakma ergen ilişkisi istemiyorsan her şey para evet
Aynen öyle dedigin gibi 2 arkadasım fakir diye terkkedildi 1i intihara kalkıstı zor kurtardık bunu gören biri 7 bin tl alıyorken hicbir kızla işim olmaz bu zamanda hersey pars sen bile onaylıyorsun yaptığım doğru
Kadınlarda da güzellik konusunda öyle kızlar birbirlerini gazliyl canım sen güzelsin değerini bil falab diye ama her şey belli
Canım anladım seni. Sevgili olmak ya da ilişki yasamak mi gibi sordun sanirim. Hiç biri. Bekar kalmak sap olarak.
Her zaman b planım var ama evlilik ile ilgili değil evlenmeyin zaten
Çok basit. Evlenmemek🤷🏻♂️
Ben biriyle evlenirim sjsjjsjs
Soruyu bi daha oku
Tamam b planım işte alla allaaa
Kimse kabul etmezse evlenmeyi diyorum sen kabul eder diyorsun 😄 burdaki varsayım kimsenin kabul etmemesi
Kimse etmesin ben alırım ya yine
Tamam kanka kimse o imzayı atmasa da sen alırsın evlenirsin nikahta hayır dese de
Tabi
Kanka planım yok de evlilik olmazsa diye düşünmedim hiç o yüzden de plan yapmadım de neden saçmalıyorsun ki 😂 sadece hayali bir senaryo yani, diyelim ki evlenmedin planın ne? Sen illa ki evlenirim diyorsun soruyu anlamamışsın
Ya ben dalga geçiyom ya gülelim böyle diye. Evlilik kimin umrunda ya
Ben biriyle evlenirim
Soruyu bi daha oku
Bence sen espriyi anla
Ozaman Ben herkesle evlenirim
Umarım lafın bana değildir. Esprisine takılıyorum. Aklı olan evlenmez..
Evlilik beklentim yok zaten
Beklemek baska care yok
Çalışarak kendi ayaklarımın üstünde durmak
Ben zaten evlenmek istemiyorum.
Kankamla evlencem flapzıc
B planım yok ve hayatıma yalnız devam ediyorum
Tursunu kuracaklar ne plani la zavaliya bak sjsj
? İyi misin
Yalnızlık bazen yanlış insandan güzel
Erkekler için sorun yok zaten sorum daha çok kızlaraydı
Erkekler içinde aynı aileden yediğin baskı çok fazla inan
Parası olan erkek için bekarlık daha iyi. Aileyle yaşayan maddi durumu olmayan erkek için zor
Belkide ama her insan kafasına göre biriyle hayat kurmak ister
Erkeğin parası çok olsa istediği kadına istediği an ulaşacak durumu olsa evlenmek istemez Ya da ona karışmayan biriyle evlenir başkalarıyla yatmaya devam eder
Yanlış düşünüyorsun bunda bu erkek değil karakter meselesi burada bir sürü kız var yazılanlarıda görüyoruz karakterli biri olmalı
Kanka iyi misin 😄acun kadar paran olsa tüm kadınlar seninle ucundan da olsa bi şeyler yaşamak için sıraya girse oturup kendini tek kadına adar mısın 😄
Neden ego tatminine ihtiyacım yok ki senfe o kadar para olsa bütün erkeklerle mi takılıcan
Kadın erkek aynı değil kadının güzelliği erkeğin parası. Milyoner erkeklere bak tipsiz olsalar da tüm kadınları alırlar, aşırı güzel kadınlara bak zengin olmasalar da tüm ilgiyi alırlar
:) sen cevap vermişsin
Kedi alıp beslemek.
Onu karılar yapiyo kanka yakında kedi mamalarının satışları patlayacak
Şart değil ki
Köprüden atliycam
Görücü
Yanlizlik
Çok zor
Yine evlenmemek😁
Kaçırmak