• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Cam CiltCam Cilt
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Cam Cilt Cam Cilt
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Alışveriş & Hediyeler Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar +28
Kişilik & Karakter

Hiç evlenemezseniz B planınız ne?

you4myselfcontrol
you4myselfcontrol Takip Et
Xper 7 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
52
Yapay Zekaya Sor
Güncellemeler
+1 yıl
zaten bu durumun erkekler için sorun olacağını düşünmüyorum
Hiç evlenemezseniz B planınız ne?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Abdullah54867
    Abdullah54867 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

sen ne ilginç sorular soruyorsun böyle yorum yapamadan geçemiyorum :) zaten bu durumun erkekler için sorun olacağını düşünmüyorum demişsin bu kızların IQ sü neden düşük yoksa baban ve abin sana çok baskı yaptığı için mi? tam tersi asıl kızlar için sorun olacağını düşünmüyorum çünkü kızlar evlenmeden cinsellik istese hiç zorlanmadan hemen bir sürü erkek bulur yatar

0
    3 Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

kadının derdi yatmak değil ki bi erkeğin ona evlilik bağlılık güvence vermesi. erkeğin böyle bi isteği yok

Yorumla
    • Abdullah54867
      Abdullah54867
      +1 yıl

erkeğin ona evlilik bağlılık güvence vermesi ne demek anlamadım kıvırma cinsellik istemesen neden evlenesin kanka kalsaydınız yha?

Yorumla
    • Abdullah54867
      Abdullah54867
      +1 yıl

kızlar neden vermiyor buldum kızlar çocuklarına bakacak canım erkek arıyor ne demek istediğimi biraz daha açayım kız evlenmeden verirse hamile kalır çocuk doğurur erkek kızla evli olmadığı için kız hamile kaldığı gibi ya da çocuk doğduğu gibi kızı terk eder çocuğa bakmaz kız da çocuklarına bakmayacak erkeğe vermiyor çocuklarına bakacağına söz veren erkeğe veriyor buna evlilik deniyor (bu yüzden fakir erkeğe vermiyor fakir erkek istese bile çocuklarına bakamaz)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• sierravista
    sierravista Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Şu anda evlenmeyi hiç düşünmüyorum ama çocuk sahibi olmayı düşünüyorum 😄 Evlenmek isteseydim bile evlilik benim için ilk planda olmazdı Evlilikten daha önemli gördüğüm şeyler var Mesela meslek sahibi olabilmek evlilikten daha önemli bişey bence Evlenmediğin sürece her türlü şeyi yapabiliyorsun arkadaşlarınla sınırsız eğlenebiliyorsun ama evlendikten sonra sorumlulukların arttığı için bu tür şeylere vakit kalmıyor eğlenemiyorsun

0
    1 Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

19 yaşındasın zaten mk sfghsfgh

Yorumla
  • scholar89
    scholar89 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

Evlenmeyi ben de düşünmüyorum ama yaşlanınca güçten düşme ihtimali de var. Huzur evi var tâbi ki ancak kendi çocuklarınla ömrün son demlerini yaşamak nasıl olurdu diye de düşünmeden edemiyorum. Acaba çocuklara yük oluyorum diye mi düşünürdüm, onlarda bi' geberemedi gitti diye mi düşünürlerdi, kim bilir. 😂 Çocuklarının seni bakacağının garantisi de yok.

Evlenmek isteyip de evlenemezsem sonrasında B planım yok.

0
    0 Yorumla
  • Krkmz555
    Krkmz555 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Çok güzel soru olmuş öncelikle teşekkür ederim bu güzel soru için cevaba gelecek olursak gündüzleri iş geceleri kafa dinlemek için evin bir bölümüne kitaplık yapar okuma ve ibadetle geçirirdim herhalde ,,,

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

40

Cevap

78

Cevap

• MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Bir planım yok evliliği düşünmüyorum. Kedilerim var yaşar giderim nedir yani

2
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 206,6b cevap paylaştı.

Planım yok ve evlenmeyeceğim zaten.

0
    0 Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 60%
    +1 yıl

Evlilik gibi bir planım hiç yok ne A ne b... Kimseye gerek yok kadın her zaman kendine yeter, erkekler düşünsun asıl. Bu yüzden yalnız kalmaktan korkan onlardır ve yaş kemale erince evlilik istemeyen bile istemeye başlar...

1
    0 Yorumla
  • tugce082000
    tugce082000 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.

Belli bir yaştan sonra insan yalnız kalamaz abim 41 yaşında bekar evlenemedi kendi diyor yalnız olmak kötü belli yaşa gelince birisini ister insan dedi

1
    5 Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

ki kadının korunmaya kollanmaya daha çok ihtiyacı oluyor

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

kız çocuğu olan erkekler bilir bunu

Yorumla
    • tugce082000
      tugce082000
      +1 yıl

Öyledir yengeme dedim tek olmak iyi dedi sen küçüksün 40 50 olunca birisini ararsın dedi ki kadının korunmaya ihtiyacı falan yok derler ama güvende hissedeceğim birisini ileri de tabi isteyebilirim

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

19-20 yaşındaki kızların kariyer yaparım boss bitch olurum havaları komik geliyor. çünkü çoğu 28-29 a gelince eyvah kimse benimle ciddi düşünmüyor moduna girecek

Yorumla
    • tugce082000
      tugce082000
      +1 yıl

Şu an 22 yaşım birisini aramıyorum ama 30 da ararım sanırım tek olmak istemem benim iki arkadaşım üç yaş küçük benden ikisi de evli insanın fıtratında var sanırım yalnız olamıyor

Yorumla
  • Flavendirel
    Flavendirel Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.

Evlilik için B yi bırak A planı bile yapmadım. Hayattaki amacın evlilik değil

2
    25 Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

erkek için değil. evlenemeyen kadınların en çok satın aldığı 2 şey antidepresan ve kedi maması

Yorumla
    • Flavendirel
      Flavendirel
      +1 yıl

Mallar çünkü. Hayattaki tek gayesi evlenmek olan kadınlar bu yaşamaya mahkum. Evlenmeden önce çoğu kadın " ben acaba bununla keyif alır mıyım, hayatımı evlilik olmasa da bu kişiyle devam ettirir miyim" diye düşünmüyor ki, evleneyim yeter diye düşünüyor. Sonra olmayınca kedilere sarıyor

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

anlamadın sanırım. erkek için seks neyse kadın için ilgi odur. kadına gösterilen ilgi de 18-35 yaş aralığında gösterilir en çok. o saatten sonra karşı cinsten ilgi alamaz kadın duygusal anlamda özellikle. eski gençlik vs yoktur. bi evliliği de yoksa manevi olarak doyuma ulaşamaz depresyona girer

Yorumla
    • Flavendirel
      Flavendirel
      +1 yıl

İlgiyle evliliğin ne alakası var mk djdjdkks

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

evlilik olursa gençlik güzellik gitse de evde bi adam var güvence veren ilgilenen yaşlılığında da. bu garanti güvence kadın için çok önemli. evlilik yoksa gelen erkekler sorumluluk hissetmez ertesi gün çeker gider

Yorumla
    • Flavendirel
      Flavendirel
      +1 yıl

İşte bu yüzden yanlış düşünüyorsun. Mesele evlilik bile olmadan seninle kalabilecek birini hayatına alman gerektiği

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

evlilik olmadan kimse kalmaz gerçekçi olalım arada evlilik yoksa 40-50 yaştaki tipimizle bi erkeği yanımızda tutamayız anca arkadaş olur

Yorumla
    • Flavendirel
      Flavendirel
      +1 yıl

Yani sonuç olarak birileri sırf senin istemese bile zorla yanımda kalsın diye mi evleniyorsun? Yalnız olmaktan bu kadar mı korkuyorsun

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

istemese de değil, evli olursa çocuk vs olursa çekici bulmasa bile bir hayat arkadaşı olduğu için birlikte çocuk büyüttüğünüz için aile olduğunuz için aileye sırtınızı dönemezsiniz. evet kadın için yalnız kalmak hoş değildir çünkü bi erkeğin varlığında daha güvendedir. yalnız yaşayan kızlar bile kapıya erkek ayakkabısı koyarlar ki eve biri girip onlara zarar vermesin diye. erkeğin bi kadının korumasına ihtiyacı yok hayatta kalmak için ama kadının var

Yorumla
    • Flavendirel
      Flavendirel
      +1 yıl

Kendi ayakları üzerinde duramayan kadınlar için evet. Ama bir gün biterse aldatma olur, bu olacağına evlenmemiş olmayı tercih ederim şahsen.

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

kadınla erkek aynı değil yani %100 anlamanı beklemiyorum ama kadın hayatı paylaştığı onu düşünen bi eşi olsun ister hem manevi olarak hem de hayatta kalmak için

Yorumla
    • Flavendirel
      Flavendirel
      +1 yıl

Hangi devirde yaşıyorsun, hangi memlektte yasiyorsun? Kadın gördüm 100 tane adamı ipe dizmiş emir veriyor, kadın gördüm uçak indirip kaldırıyor. Benim bugüne kadar çoğu yöneticim hep kadın. Bu kadınlar hayatta kalmalarını bir erkeğin altında olmarina mı borçlu sence? Sen kendini çok eziyorsun sadece. Senin için evlilik hayatı "ben evde çocuk bakayım yatayim, kocam para kazanıp bizi korusun" dan ibaret

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

yaşlanınca dediğin güç kalmayacak ama erkek daha geç yaşlanır

Yorumla
    • Flavendirel
      Flavendirel
      +1 yıl

65 yaşında ülke yönetiyor kadınlar sen neyin kafasındasın djdjdk
      Ayrıca erkekler önce ölüyor zaten. Yaşlanınca zaten yalnız kalacaksin

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

exceptions dont break the rule

Yorumla
    • Flavendirel
      Flavendirel
      +1 yıl

Ben sana uç örnekler verdim. Sen kendini korunmaya ihtiyacı olan bir ezik gibi görüyorsun. Kendi ayaklarının üzerinde durup korunmak zorunda olmadığını kendine kabul ettirsen başka olacak olay. Ha bunu istediğini sanmıyorum ama
      Dediğim gibi sen evde yatıp çocuk bakıp koca beklemek istiyorsun

Yorumla
    • G-Ü-V-E-N
      G-Ü-V-E-N
      +1 yıl

kardeş tbr ediyorum görüşlerin çok mantıklı ve kadınların kendi ayakları üzerinde durabilmeleri yönünde aslında inceden mesaj veriyorsun. elbette erkekler kadınlardan doğa gereği güçlüdürler. ve kadınlar herzaman erkeklerin korumaları altında olmayı güclünün yanında olmayı isterler. bu çok normal bir şey kadınlar için. kadın kaç yaşında olursa olsun evlenmek en güçlü erkeği elde etmek amacına ulaşmak ister , kadının doğal yapısı bu. ama ben senin görüşüne yüzde yüz katılıyorum, kadınlar herzaman zor şartlarda mecbur kaldıklarında kendi ayakları üzerinde durabilmeleri için küçük yaşlardan gerek aileleri gerekse kendileri , ilerki yaşlarda zor şartlarda kendil ayakları üzerinde durabilecekleri şartları oluşturmaları , zamin hazırlamaları gerekir.

Yorumla
    • Hayatgercek
      Hayatgercek
      +1 yıl

@you4myselfcontrol çok saçma düşüncelerin var daha bu yaşta böyleysen zaten senin için eyvah...

Yorumla
    • Flavendirel
      Flavendirel
      +1 yıl

@Hayatgercek arkadaş 10000 sene öncesinde yaşıyor dicem de aslında 10 bin yıl önce evlilik diye bir kavram bile yoktu gerçi sdfgdf hayatta kalmak için evlenen var mı cidden

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

@Hayatgercek tamam 30-35 yaşından sonra evlenmiş olmazsan gel beni bul. 45 yaşında bi kadın kariyer yapıp para kazanmış ama ne zaman içse ağlaya ağlaya keşke biri olsa, keşke çocuğum olsa vs ağlıyor.

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

hayatta kalmadan kastim survival purposes genel bi tabirdir komple evrimsel psikoloji mi anlatayım sana?

Yorumla
    • Flavendirel
      Flavendirel
      +1 yıl

hahahaha, evlenmeden hayatta kalınmıyor mu gibi konuşma o zaman beybisi.

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

sosyodemografik bilgiler alınıp yapılan çalışmada 45 yaş üstü kadınlardan evli olanların evli olmayanlara kıyasla çok daha mutlu olduğu bulunmuş. yöktez'den tüm çalışmalara da bakabilirsin bilimsel ve güncel konuşmak istiyorsan

Yorumla
    • Hayatgercek
      Hayatgercek
      +1 yıl

Senin çevrendeki 1 ya da iki kişi böyle diye herkesi böyle sanamazsin. Ki benim gibi evlilik planım yok ister 45 ister 55 fark etmez dertsiz başıma dert almam... Bir erkeğe parası vs hiçbir şekilde ihtiyacım yok olmaz da

Yorumla
    • Flavendirel
      Flavendirel
      +1 yıl

Bebeğim sen laftan mı anlamıyorsun, yoksa saçma düşüncelerini dikte etmek için konuyla alakasız argümanlarla haklı çıkacağını mı sanıyorsun?
      Ben evlenmeyen daha mutlu demedim hiç bir yerde. Evlen tabi ki, çoluk çocuğa karış, mutlu ol. Ama senin evlenme amacın bu değil ki, sen hayatta kalmak ve erkek sorun olsa bile seni bırakamasın diye evleneceğini söylüyorsun. Ben de diyorum ki, bunun için evlenilmez, sen kendi ayakları üzerinde durmayı başarabilecek bir kadın olursan bir erkeğin korumasına ihtiyacın olmaz diyor. Hayattaki amacın evlenmek olmasın, bir insanla birlikte güzel vakit geçirmek olsun diyorum

Yorumla
  • ikizterazi
    ikizterazi Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Evlatlık alıp onunla yaşamak tabi haliyle zinaya girmek istemiyorum yani rahibe hayatı uygun benim için. Kızımla ya da oğlumla bir hayat sürerim bir de kedi sahiplenirim tamamm

0
    0 Yorumla
  • Beyazca1
    Beyazca1 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Beraber yaşamak biriyle.. evlat edinmek.. ama Rabbim hayirsiyla evliligi anne olmayı nasip etsin bana💜

0
    1 Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

amin

Yorumla
  • solitaria_bayan
    solitaria_bayan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 96%
    +1 yıl

Kendi evime çıkarım ama en azından ailemde olur. Birikimim olur çalışma hayatım. olur. birine ihtiyaç duymadan yaşamak isterim acikcasi. Kendim yerim, kendim eglenirim kendim gezerim

0
    0 Yorumla
  • _captain
    _captain Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Bir B planım yok. Herkes evlenmek zorunda değil. O yüzden alternatif bir şey yapmam. Önemli olan doğru kişiyle doğru zamanda evlenmek.

0
    4 Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

doğru kişi diye bi şey yok eski yunan mitlerine hollywood saçmalıklarına inanmayın sfghsfg

Yorumla
    • _captain
      _captain
      +1 yıl

tm knk

Yorumla
    • ButcherBlaviken
      ButcherBlaviken
      +1 yıl

Yo var 10 senedir sevgili olan tanıdığım var @you4myselfcontrol

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

@ButcherBlaviken 30 sene evli kalıp boşanan da var. ordaki mesele ilişkiyi devam ettirme isteği doğru kişi diye değil

Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Evlenmeyi düşünmedigim icin sorun yok haa oldu ki bir tek türk kızları yok bu dünyada yabancılar ne güne duruyor

0
    3 Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

türk yabancı olarak demedim kimse kabul etmezse seninle evlenmeyi tüm evrende

• SonMohikan71
      SonMohikan71
      +1 yıl

Öyle bir ihtimal yok yabancıyla evlenemezsin diye bir söz konusu dahi olamaz onlar türk kızı değil haa diyelim ki öyle bir şey oldu yapacak bir şey yok zaten evlenmem olur biter dediğim gibi zaten evlenmeyi düşünmüyorum o yüzden sorun yok

• you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

ya VARSAYIM YAPIYORUM DİYELİM Kİ KİMSE KABUL ETMEDİ B PLANIN NE DİYORUM sen diyorsun ki yabancılar illa ki kabul eder sghsfgh

• frenchgirl16
    frenchgirl16 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Bir A planım da yok B planım da C de olmaz D de olmaz ben duymak dahi istemiyorum bu zıttırı vıttırı şeyi kusucam ya

1
    0 Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Neden erkekler için sorun olmaz senin hislerin erkeklerde yok mu?

0
    5 Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

erkeklerde his var ama kadınlardaki his yok çünkü kadınla erkek aynı değildir bu biyolojik bi fark

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

Hangi kitap yazıyor bunu? hissi olmayan kadın seni nasıl soğuruyor büyütüyor ağrını acını hissediyor sanırım sen kendini tarif etmişin cahil.

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

kadın ve erkeğin farklı olduğunu görmek için kitap mı arıyorsun? vajinan nerde?

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

Her halde anlamadın.

Yorumla
    • birkadehefkar
      birkadehefkar
      +1 yıl

Bunu vajinaya nasıl bağladın , bekar kadın yok mu illaha evlenmek şart değil sonuçta şahsen ben evlenmeyi istiyorum bunun hisle felan alakası yok sadece kafa yapısı

Yorumla
  • _Ǥнσsτ10_
    _Ǥнσsτ10_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Büyük ihtimal maddi ve manevi olarak hazır olmadığım için evlenemicem. Sanırım yoksulluk içinde tek başıma ölüp giderim bir köşede.

0
    0 Yorumla
  • ahusiderinn00
    ahusiderinn00 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

İşime odaklanırım, belki evlat edinirim, kedilerim olur, hayır kurumlarında gönüllü çalışırım, gezerim...

0
    0 Yorumla
  • Mert33Mutsuz
    Mert33Mutsuz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 91%
    +1 yıl

Kendime ev açıp evlenmeyen bayanlarla harem kurardım kafa dengi olanlarla gerçi ev açtimda haremi bulamadım

0
    0 Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı.

Sanırım 50-55 yaşında evlenirim yalnız kalıp sıkılmamak için aradığımı bulma imkanım yok gibi erken yaşta

0
    0 Yorumla
  • SadrazamPower
    SadrazamPower Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı.

Evlenmek gibi bir planım yok, belki olursa bir tane kafa dengi biriyle aynı evde yaşamayı düşünüyorum o kadar.

0
    0 Yorumla
  • Alastor39
    Alastor39 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı.

Ordu da Subay olarak kalmak. Madem seven kimse çıkmadı en azından belki ölümün onurlusu denk gelir belki diye kalırım.

0
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl

B planım komşu teyze, yani görücü usulü sjdsj

2
    0 Yorumla
  • Emreeeee06
    Emreeeee06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 68%
    +1 yıl

Daha çok yer gezip , yeni insanlar , yeni tatlar tatmak kesinlikle..

0
    0 Yorumla
  • Wjej3j3j322j
    Wjej3j3j322j Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 444 cevap paylaştı.

Evlenecegimi düşünmüyorum zaten tam aksine evlenirsem farklı planlarimin olmasi gerekir 😀

0
    0 Yorumla
  • Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 89%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.

42 yaşındayım hiç evlenmedim ileriye dönük bir planımda yok

0
    0 Yorumla
  • SevmekGuzel007
    SevmekGuzel007 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Cillop gibi , sevimli vede uyumlu bir sevgili yeterli olur.

0
    0 Yorumla
  • purplewater75
    purplewater75 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Benim evlenmek için bir gayem yok. Kariyer üzerine yoğunlaşıyorum.

0
    0 Yorumla
  • Black_jack42
    Black_jack42 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 81%
    +1 yıl

İhtiyacım yok ki sevilmeye bu yüzden bir planım da yok

0
    0 Yorumla
  • affetmez00
    affetmez00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler için sorun olmuyorsa kadınlar içinde olmaz. Nedeni nedir merak ettim

0
    0 Yorumla
  • muratduru_1991
    muratduru_1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 33%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 699 cevap paylaştı.

Evlilik gibi planım olmadığı için işime odaklanıyorum

0
    0 Yorumla
  • _Νύχτα_
    _Νύχτα_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenme gibi bir niyetim yok, olursa olur olmazsa sıkıntı değil tek de gayet mutluyum.

0
    0 Yorumla
  • SporcuMan18013
    SporcuMan18013 Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Evlenmeyi düşünmüyorum zaten yani B planı yapmadım.

0
    0 Yorumla
  • Saturnwomen
    Saturnwomen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Yeterli param olduğunda istifa edip dünyayı gezmek

0
    0 Yorumla
  • Zekikız2022
    Zekikız2022 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç evlenmezsem b planım, kariyerimi daha çok yükseltmek

0
    0 Yorumla
  • dionysosjai
    dionysosjai Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Ülke dolaşmak olabilir, ya da çocuk evlat edinmek falan.

0
    0 Yorumla
  • nishimiya
    nishimiya Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 74%
    +1 yıl

Tek başıma ya da arkadaşlarımla ya da ailemle yaşamak

0
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.

Evlilik gibi bir planım yok zaten çocuk evlat edinmeyi düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • lilyyx
    lilyyx Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 665 cevap paylaştı.

Evlenmek gibi A planım yok A planım iş kadını olmak😏

0
    0 Yorumla
  • Gezigen
    Gezigen Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 98%
    +1 yıl

Kendimi sürekli geliştirmek genç ve dinamik Kalmak

0
    0 Yorumla
  • Sadeşık
    Sadeşık Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 88%
    +1 yıl

Huzur evinde kankilerimle takılırım o zamana kadar bekarlık sultanlık der yaşarım ncjdkdk

0
    0 Yorumla
  • ButcherBlaviken
    ButcherBlaviken Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 92%
    +1 yıl

Sevgili flört işleri devam b planı bu ztn eblnemk istemiyorum

0
    0 Yorumla
  • Peteksi
    Peteksi Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 52%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 626 cevap paylaştı.

Evlenme düşüncem yoksa mesela kariyer planım varsa?

0
    0 Yorumla
  • Bosdurankisi
    Bosdurankisi Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç kimse istemeyecek b planım parayı bulup kendi düzenimi kurup yaşamak olduğu kadar

0
    0 Yorumla
  • Grininellitonu35
    Grininellitonu35 Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Evlenmeyi düşünmüyorum...
    Benim için önemli olan modern ve bağımsız hayat...
    Ayrıca; bir kadınla evlenip diğer kadınları bensizliğe mahkum edecek kadar vicdansız ve karaktersiz değilim...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

B planı hic evlenmemek. C D E planlarida hiç evlenmemek. Bu hayatta evlenip kari kahri ceken erkegin aklini s#keyim.

0
    0 Yorumla
  • ByCıLız
    ByCıLız Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 24,3b cevap paylaştı.

Evde kaldım yapacak bir şey yok yalnız yaşlanacağım

0
    0 Yorumla
  • Drakula3584
    Drakula3584 Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.

Belli olmaz bu işler beğendiğim kişiyle anın da nikah kıyarım.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evlenemeyeceksem neden planlı bir hayatım olsun ki, gez toz ye iç öl.

0
    0 Yorumla
  • Ferhat0380
    Ferhat0380 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Evlilik bana göre değil zaten gecelik ilişki yaşarım

0
    0 Yorumla
  • ichmert1
    ichmert1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    +1 yıl

Bir çocuk sahiplenmek istiyorum ve onu büyütmek istiyorum

0
    2 Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

40 yaş üstü ve evli olman gerekiyor tek başına evlat edinemezsin prosedürleri ağır

Yorumla
    • ichmert1
      ichmert1
      +1 yıl

Param var eminim çözer her şeyi :)

Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Bilmem hiç düşünmedim bunu

0
    0 Yorumla
  • Mhmtkrds633
    Mhmtkrds633 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

C planım var😎😀

0
    0 Yorumla
  • Need4Read
    Need4Read Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

B planım yok, evlenmeyeceğim..

0
    0 Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.

Daha A planını yapmadım öğretmenim 🤓

0
    0 Yorumla
  • menesselal
    menesselal Takip Et
    Bilge Yaş: 103 , eic 99%
    +1 yıl

Yalnız gebermeyi düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • Benaslışok
    Benaslışok Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 51%
    +1 yıl

Dost hayatı yaşamak. 😏

0
    0 Yorumla
  • cylgzl
    cylgzl Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 80%
    +1 yıl

evlenicez, o konuda b planı yapmayın

0
    0 Yorumla
  • Okan_Akarsu1992
    Okan_Akarsu1992 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Para kazan ye iç tüket

0
    0 Yorumla
  • İstanbul_bey
    İstanbul_bey Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Tek başıma ölmek 😬

0
    0 Yorumla
  • Atakk81
    Atakk81 Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 86%
    +1 yıl

Bir şekilde Avrupa ya gitmek

0
    0 Yorumla
  • Aquarium_Delu
    Aquarium_Delu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Ayrı eve çıkıp yalniz yaşamak.

0
    0 Yorumla
  • Aesir
    Aesir Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı.

Evlenmek B planım zaten.

0
    0 Yorumla
  • _AnaisWatterson_
    _AnaisWatterson_ Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Evlenmek gibi bi planım yok.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Hiç evlenemezseniz B planınız ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eğer kimse seninle evlenmezse B planın ne? 24 cevap verildi
Evlenmeyecekseniz hayatınızı neye adayacaksınız? 7 cevap verildi
Nasıl bir evlilik planın var peki? 25 cevap verildi
Evlendiğin zaman eşinle neler yapmak istersin? 6 cevap verildi
Evlilik planı yaptığın insanla ayrılmak? 10 cevap verildi
Evlendikten sonra çocuğun olmazsa ne yaparsın? 104 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Türk kahvesi içmek artık lüksemi giriyor?
  • Aşk hayatını anlatan bir görsel paylaşır mısın?
  • "Alacaksan al beni, sonra olursun pişman" demek istediğin biri var mı?
  • Hayatınız neye benziyor?
  • Sevgilinizin istemediği bir arkadaşınızla gizli gizli görüşür müsünüz?
  • Birden fazla kişiyle flört ettiğiniz dönemler oldu mu?
  • Öylesine mesaj attığınız ve sonucunda sevgili olduğunuz biri var mı?
  • Vicdan sahibi biri misin?
  • Antidepresan kullanan biriyle sevgili olur musun?
  • Sana mesaj atmasını istediğin biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨