+1 yılsen ne ilginç sorular soruyorsun böyle yorum yapamadan geçemiyorum :) zaten bu durumun erkekler için sorun olacağını düşünmüyorum demişsin bu kızların IQ sü neden düşük yoksa baban ve abin sana çok baskı yaptığı için mi? tam tersi asıl kızlar için sorun olacağını düşünmüyorum çünkü kızlar evlenmeden cinsellik istese hiç zorlanmadan hemen bir sürü erkek bulur yatar
03 Yorumla- +1 yıl
kadının derdi yatmak değil ki bi erkeğin ona evlilik bağlılık güvence vermesi. erkeğin böyle bi isteği yok
- +1 yıl
erkeğin ona evlilik bağlılık güvence vermesi ne demek anlamadım kıvırma cinsellik istemesen neden evlenesin kanka kalsaydınız yha?
- +1 yıl
kızlar neden vermiyor buldum kızlar çocuklarına bakacak canım erkek arıyor ne demek istediğimi biraz daha açayım kız evlenmeden verirse hamile kalır çocuk doğurur erkek kızla evli olmadığı için kız hamile kaldığı gibi ya da çocuk doğduğu gibi kızı terk eder çocuğa bakmaz kız da çocuklarına bakmayacak erkeğe vermiyor çocuklarına bakacağına söz veren erkeğe veriyor buna evlilik deniyor (bu yüzden fakir erkeğe vermiyor fakir erkek istese bile çocuklarına bakamaz)
En İyi Cevaplar
+1 yılŞu anda evlenmeyi hiç düşünmüyorum ama çocuk sahibi olmayı düşünüyorum 😄 Evlenmek isteseydim bile evlilik benim için ilk planda olmazdı Evlilikten daha önemli gördüğüm şeyler var Mesela meslek sahibi olabilmek evlilikten daha önemli bişey bence Evlenmediğin sürece her türlü şeyi yapabiliyorsun arkadaşlarınla sınırsız eğlenebiliyorsun ama evlendikten sonra sorumlulukların arttığı için bu tür şeylere vakit kalmıyor eğlenemiyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
19 yaşındasın zaten mk sfghsfgh
Evlenmeyi ben de düşünmüyorum ama yaşlanınca güçten düşme ihtimali de var. Huzur evi var tâbi ki ancak kendi çocuklarınla ömrün son demlerini yaşamak nasıl olurdu diye de düşünmeden edemiyorum. Acaba çocuklara yük oluyorum diye mi düşünürdüm, onlarda bi' geberemedi gitti diye mi düşünürlerdi, kim bilir. 😂 Çocuklarının seni bakacağının garantisi de yok.
Evlenmek isteyip de evlenemezsem sonrasında B planım yok.
00 Yorumla
Çok güzel soru olmuş öncelikle teşekkür ederim bu güzel soru için cevaba gelecek olursak gündüzleri iş geceleri kafa dinlemek için evin bir bölümüne kitaplık yapar okuma ve ibadetle geçirirdim herhalde ,,,
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
+1 yılBir planım yok evliliği düşünmüyorum. Kedilerim var yaşar giderim nedir yani
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 206,6b cevap paylaştı.
u +1 yılPlanım yok ve evlenmeyeceğim zaten.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik gibi bir planım hiç yok ne A ne b... Kimseye gerek yok kadın her zaman kendine yeter, erkekler düşünsun asıl. Bu yüzden yalnız kalmaktan korkan onlardır ve yaş kemale erince evlilik istemeyen bile istemeye başlar...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir yaştan sonra insan yalnız kalamaz abim 41 yaşında bekar evlenemedi kendi diyor yalnız olmak kötü belli yaşa gelince birisini ister insan dedi
15 Yorumla- +1 yıl
ki kadının korunmaya kollanmaya daha çok ihtiyacı oluyor
- +1 yıl
kız çocuğu olan erkekler bilir bunu
- +1 yıl
Öyledir yengeme dedim tek olmak iyi dedi sen küçüksün 40 50 olunca birisini ararsın dedi ki kadının korunmaya ihtiyacı falan yok derler ama güvende hissedeceğim birisini ileri de tabi isteyebilirim
- +1 yıl
19-20 yaşındaki kızların kariyer yaparım boss bitch olurum havaları komik geliyor. çünkü çoğu 28-29 a gelince eyvah kimse benimle ciddi düşünmüyor moduna girecek
- +1 yıl
Şu an 22 yaşım birisini aramıyorum ama 30 da ararım sanırım tek olmak istemem benim iki arkadaşım üç yaş küçük benden ikisi de evli insanın fıtratında var sanırım yalnız olamıyor
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik için B yi bırak A planı bile yapmadım. Hayattaki amacın evlilik değil
225 Yorumla- +1 yıl
erkek için değil. evlenemeyen kadınların en çok satın aldığı 2 şey antidepresan ve kedi maması
- +1 yıl
Mallar çünkü. Hayattaki tek gayesi evlenmek olan kadınlar bu yaşamaya mahkum. Evlenmeden önce çoğu kadın " ben acaba bununla keyif alır mıyım, hayatımı evlilik olmasa da bu kişiyle devam ettirir miyim" diye düşünmüyor ki, evleneyim yeter diye düşünüyor. Sonra olmayınca kedilere sarıyor
- +1 yıl
anlamadın sanırım. erkek için seks neyse kadın için ilgi odur. kadına gösterilen ilgi de 18-35 yaş aralığında gösterilir en çok. o saatten sonra karşı cinsten ilgi alamaz kadın duygusal anlamda özellikle. eski gençlik vs yoktur. bi evliliği de yoksa manevi olarak doyuma ulaşamaz depresyona girer
- +1 yıl
İlgiyle evliliğin ne alakası var mk djdjdkks
- +1 yıl
evlilik olursa gençlik güzellik gitse de evde bi adam var güvence veren ilgilenen yaşlılığında da. bu garanti güvence kadın için çok önemli. evlilik yoksa gelen erkekler sorumluluk hissetmez ertesi gün çeker gider
- +1 yıl
İşte bu yüzden yanlış düşünüyorsun. Mesele evlilik bile olmadan seninle kalabilecek birini hayatına alman gerektiği
- +1 yıl
evlilik olmadan kimse kalmaz gerçekçi olalım arada evlilik yoksa 40-50 yaştaki tipimizle bi erkeği yanımızda tutamayız anca arkadaş olur
- +1 yıl
Yani sonuç olarak birileri sırf senin istemese bile zorla yanımda kalsın diye mi evleniyorsun? Yalnız olmaktan bu kadar mı korkuyorsun
- +1 yıl
istemese de değil, evli olursa çocuk vs olursa çekici bulmasa bile bir hayat arkadaşı olduğu için birlikte çocuk büyüttüğünüz için aile olduğunuz için aileye sırtınızı dönemezsiniz. evet kadın için yalnız kalmak hoş değildir çünkü bi erkeğin varlığında daha güvendedir. yalnız yaşayan kızlar bile kapıya erkek ayakkabısı koyarlar ki eve biri girip onlara zarar vermesin diye. erkeğin bi kadının korumasına ihtiyacı yok hayatta kalmak için ama kadının var
- +1 yıl
Kendi ayakları üzerinde duramayan kadınlar için evet. Ama bir gün biterse aldatma olur, bu olacağına evlenmemiş olmayı tercih ederim şahsen.
- +1 yıl
kadınla erkek aynı değil yani %100 anlamanı beklemiyorum ama kadın hayatı paylaştığı onu düşünen bi eşi olsun ister hem manevi olarak hem de hayatta kalmak için
- +1 yıl
Hangi devirde yaşıyorsun, hangi memlektte yasiyorsun? Kadın gördüm 100 tane adamı ipe dizmiş emir veriyor, kadın gördüm uçak indirip kaldırıyor. Benim bugüne kadar çoğu yöneticim hep kadın. Bu kadınlar hayatta kalmalarını bir erkeğin altında olmarina mı borçlu sence? Sen kendini çok eziyorsun sadece. Senin için evlilik hayatı "ben evde çocuk bakayım yatayim, kocam para kazanıp bizi korusun" dan ibaret
- +1 yıl
yaşlanınca dediğin güç kalmayacak ama erkek daha geç yaşlanır
- +1 yıl
65 yaşında ülke yönetiyor kadınlar sen neyin kafasındasın djdjdk
Ayrıca erkekler önce ölüyor zaten. Yaşlanınca zaten yalnız kalacaksin - +1 yıl
exceptions dont break the rule
- +1 yıl
Ben sana uç örnekler verdim. Sen kendini korunmaya ihtiyacı olan bir ezik gibi görüyorsun. Kendi ayaklarının üzerinde durup korunmak zorunda olmadığını kendine kabul ettirsen başka olacak olay. Ha bunu istediğini sanmıyorum ama
Dediğim gibi sen evde yatıp çocuk bakıp koca beklemek istiyorsun - +1 yıl
kardeş tbr ediyorum görüşlerin çok mantıklı ve kadınların kendi ayakları üzerinde durabilmeleri yönünde aslında inceden mesaj veriyorsun. elbette erkekler kadınlardan doğa gereği güçlüdürler. ve kadınlar herzaman erkeklerin korumaları altında olmayı güclünün yanında olmayı isterler. bu çok normal bir şey kadınlar için. kadın kaç yaşında olursa olsun evlenmek en güçlü erkeği elde etmek amacına ulaşmak ister , kadının doğal yapısı bu. ama ben senin görüşüne yüzde yüz katılıyorum, kadınlar herzaman zor şartlarda mecbur kaldıklarında kendi ayakları üzerinde durabilmeleri için küçük yaşlardan gerek aileleri gerekse kendileri , ilerki yaşlarda zor şartlarda kendil ayakları üzerinde durabilecekleri şartları oluşturmaları , zamin hazırlamaları gerekir.
- +1 yıl
@you4myselfcontrol çok saçma düşüncelerin var daha bu yaşta böyleysen zaten senin için eyvah...
- +1 yıl
@Hayatgercek arkadaş 10000 sene öncesinde yaşıyor dicem de aslında 10 bin yıl önce evlilik diye bir kavram bile yoktu gerçi sdfgdf hayatta kalmak için evlenen var mı cidden
- +1 yıl
@Hayatgercek tamam 30-35 yaşından sonra evlenmiş olmazsan gel beni bul. 45 yaşında bi kadın kariyer yapıp para kazanmış ama ne zaman içse ağlaya ağlaya keşke biri olsa, keşke çocuğum olsa vs ağlıyor.
- +1 yıl
hayatta kalmadan kastim survival purposes genel bi tabirdir komple evrimsel psikoloji mi anlatayım sana?
- +1 yıl
hahahaha, evlenmeden hayatta kalınmıyor mu gibi konuşma o zaman beybisi.
- +1 yıl
sosyodemografik bilgiler alınıp yapılan çalışmada 45 yaş üstü kadınlardan evli olanların evli olmayanlara kıyasla çok daha mutlu olduğu bulunmuş. yöktez'den tüm çalışmalara da bakabilirsin bilimsel ve güncel konuşmak istiyorsan
- +1 yıl
Senin çevrendeki 1 ya da iki kişi böyle diye herkesi böyle sanamazsin. Ki benim gibi evlilik planım yok ister 45 ister 55 fark etmez dertsiz başıma dert almam... Bir erkeğe parası vs hiçbir şekilde ihtiyacım yok olmaz da
- +1 yıl
Bebeğim sen laftan mı anlamıyorsun, yoksa saçma düşüncelerini dikte etmek için konuyla alakasız argümanlarla haklı çıkacağını mı sanıyorsun?
Ben evlenmeyen daha mutlu demedim hiç bir yerde. Evlen tabi ki, çoluk çocuğa karış, mutlu ol. Ama senin evlenme amacın bu değil ki, sen hayatta kalmak ve erkek sorun olsa bile seni bırakamasın diye evleneceğini söylüyorsun. Ben de diyorum ki, bunun için evlenilmez, sen kendi ayakları üzerinde durmayı başarabilecek bir kadın olursan bir erkeğin korumasına ihtiyacın olmaz diyor. Hayattaki amacın evlenmek olmasın, bir insanla birlikte güzel vakit geçirmek olsun diyorum
+1 yılEvlatlık alıp onunla yaşamak tabi haliyle zinaya girmek istemiyorum yani rahibe hayatı uygun benim için. Kızımla ya da oğlumla bir hayat sürerim bir de kedi sahiplenirim tamamm
00 YorumlaBeraber yaşamak biriyle.. evlat edinmek.. ama Rabbim hayirsiyla evliligi anne olmayı nasip etsin bana💜
01 Yorumla- +1 yıl
amin
+1 yılKendi evime çıkarım ama en azından ailemde olur. Birikimim olur çalışma hayatım. olur. birine ihtiyaç duymadan yaşamak isterim acikcasi. Kendim yerim, kendim eglenirim kendim gezerim
00 YorumlaBir B planım yok. Herkes evlenmek zorunda değil. O yüzden alternatif bir şey yapmam. Önemli olan doğru kişiyle doğru zamanda evlenmek.
04 Yorumla- +1 yıl
doğru kişi diye bi şey yok eski yunan mitlerine hollywood saçmalıklarına inanmayın sfghsfg
- +1 yıl
Yo var 10 senedir sevgili olan tanıdığım var @you4myselfcontrol
- +1 yıl
@ButcherBlaviken 30 sene evli kalıp boşanan da var. ordaki mesele ilişkiyi devam ettirme isteği doğru kişi diye değil
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyi düşünmedigim icin sorun yok haa oldu ki bir tek türk kızları yok bu dünyada yabancılar ne güne duruyor
03 Yorumla- +1 yıl
türk yabancı olarak demedim kimse kabul etmezse seninle evlenmeyi tüm evrende
- +1 yıl
Öyle bir ihtimal yok yabancıyla evlenemezsin diye bir söz konusu dahi olamaz onlar türk kızı değil haa diyelim ki öyle bir şey oldu yapacak bir şey yok zaten evlenmem olur biter dediğim gibi zaten evlenmeyi düşünmüyorum o yüzden sorun yok
- +1 yıl
ya VARSAYIM YAPIYORUM DİYELİM Kİ KİMSE KABUL ETMEDİ B PLANIN NE DİYORUM sen diyorsun ki yabancılar illa ki kabul eder sghsfgh
+1 yılBir A planım da yok B planım da C de olmaz D de olmaz ben duymak dahi istemiyorum bu zıttırı vıttırı şeyi kusucam ya
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Neden erkekler için sorun olmaz senin hislerin erkeklerde yok mu?
05 Yorumla- +1 yıl
erkeklerde his var ama kadınlardaki his yok çünkü kadınla erkek aynı değildir bu biyolojik bi fark
- +1 yıl
kadın ve erkeğin farklı olduğunu görmek için kitap mı arıyorsun? vajinan nerde?
- +1 yıl
Bunu vajinaya nasıl bağladın , bekar kadın yok mu illaha evlenmek şart değil sonuçta şahsen ben evlenmeyi istiyorum bunun hisle felan alakası yok sadece kafa yapısı
Büyük ihtimal maddi ve manevi olarak hazır olmadığım için evlenemicem. Sanırım yoksulluk içinde tek başıma ölüp giderim bir köşede.
00 Yorumla
+1 yılİşime odaklanırım, belki evlat edinirim, kedilerim olur, hayır kurumlarında gönüllü çalışırım, gezerim...
00 Yorumla
+1 yılKendime ev açıp evlenmeyen bayanlarla harem kurardım kafa dengi olanlarla gerçi ev açtimda haremi bulamadım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. Sanırım 50-55 yaşında evlenirim yalnız kalıp sıkılmamak için aradığımı bulma imkanım yok gibi erken yaşta
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek gibi bir planım yok, belki olursa bir tane kafa dengi biriyle aynı evde yaşamayı düşünüyorum o kadar.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Ordu da Subay olarak kalmak. Madem seven kimse çıkmadı en azından belki ölümün onurlusu denk gelir belki diye kalırım.
00 Yorumla
+1 yılB planım komşu teyze, yani görücü usulü sjdsj
20 Yorumla
+1 yılDaha çok yer gezip , yeni insanlar , yeni tatlar tatmak kesinlikle..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenecegimi düşünmüyorum zaten tam aksine evlenirsem farklı planlarimin olmasi gerekir 😀
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıl42 yaşındayım hiç evlenmedim ileriye dönük bir planımda yok
00 Yorumla
+1 yılCillop gibi , sevimli vede uyumlu bir sevgili yeterli olur.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim evlenmek için bir gayem yok. Kariyer üzerine yoğunlaşıyorum.
00 Yorumla
+1 yılİhtiyacım yok ki sevilmeye bu yüzden bir planım da yok
00 Yorumla
+1 yılErkekler için sorun olmuyorsa kadınlar içinde olmaz. Nedeni nedir merak ettim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik gibi planım olmadığı için işime odaklanıyorum
00 Yorumla Evlenme gibi bir niyetim yok, olursa olur olmazsa sıkıntı değil tek de gayet mutluyum.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorum zaten yani B planı yapmadım.
00 Yorumla
+1 yılYeterli param olduğunda istifa edip dünyayı gezmek
00 Yorumla
+1 yılHiç evlenmezsem b planım, kariyerimi daha çok yükseltmek
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÜlke dolaşmak olabilir, ya da çocuk evlat edinmek falan.
00 Yorumla Tek başıma ya da arkadaşlarımla ya da ailemle yaşamak
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik gibi bir planım yok zaten çocuk evlat edinmeyi düşünüyorum.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 665 cevap paylaştı. Evlenmek gibi A planım yok A planım iş kadını olmak😏
00 YorumlaKendimi sürekli geliştirmek genç ve dinamik Kalmak
00 YorumlaHuzur evinde kankilerimle takılırım o zamana kadar bekarlık sultanlık der yaşarım ncjdkdk
00 Yorumla
+1 yılSevgili flört işleri devam b planı bu ztn eblnemk istemiyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 626 cevap paylaştı. Evlenme düşüncem yoksa mesela kariyer planım varsa?
00 Yorumla
+1 yılHiç kimse istemeyecek b planım parayı bulup kendi düzenimi kurup yaşamak olduğu kadar
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorum...
Benim için önemli olan modern ve bağımsız hayat...
Ayrıca; bir kadınla evlenip diğer kadınları bensizliğe mahkum edecek kadar vicdansız ve karaktersiz değilim...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılB planı hic evlenmemek. C D E planlarida hiç evlenmemek. Bu hayatta evlenip kari kahri ceken erkegin aklini s#keyim.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 24,3b cevap paylaştı. Evde kaldım yapacak bir şey yok yalnız yaşlanacağım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmaz bu işler beğendiğim kişiyle anın da nikah kıyarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenemeyeceksem neden planlı bir hayatım olsun ki, gez toz ye iç öl.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik bana göre değil zaten gecelik ilişki yaşarım
00 Yorumla Bir çocuk sahiplenmek istiyorum ve onu büyütmek istiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
40 yaş üstü ve evli olman gerekiyor tek başına evlat edinemezsin prosedürleri ağır
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem hiç düşünmedim bunu
00 Yorumla
+1 yılC planım var😎😀
00 YorumlaB planım yok, evlenmeyeceğim..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Daha A planını yapmadım öğretmenim 🤓
00 Yorumla
+1 yılYalnız gebermeyi düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılDost hayatı yaşamak. 😏
00 Yorumlaevlenicez, o konuda b planı yapmayın
00 Yorumla
+1 yılPara kazan ye iç tüket
00 Yorumla
+1 yılTek başıma ölmek 😬
00 YorumlaBir şekilde Avrupa ya gitmek
00 Yorumla
+1 yılAyrı eve çıkıp yalniz yaşamak.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. Evlenmek B planım zaten.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek gibi bi planım yok.
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım