Yahu hadi o evlendi. Şu da evlendi. Sen niye evleniyorsun değil mi ama? 😂🙈 hadi evlendin niye evliliği gözümüze sokuyorsun? 😌 hadi soktun niye... bu böyle gider sanırım. 🤭 Bense evlilikten kaçış filmini çekiyorum. 😁 Herkes bir bir evlenirken, siz ne yapıyorsunuz?
Ne yapayım, telefon elimde oyalanıyorum. Bu gidişle evlilik hayal olur. Arkadaşlarımın çoğu ya evli ya da nişanlı. Üzerime oynuyorlar, sırada sen varsın diyerek. Canımı sıkmıyorum ama. Siz erken evlendiniz, yaşım daha çok genç diyerek karşılık veriyorum.
Şu an günümüzde artık evli insanlar gerçekten çok kolay bir şey olduğunu zannediyor Aslında eskiden beri tabi evlilik aynı sorumlukları isteyen bir müessese Ama şimdiki devir gerçekten çok farklı Farkındaysan artık birçok evlilikleri sonu boşalma ile mi bitiyor hal böyle olunca artık evliliği insanlar hala böyle seni yukarıda dediğin gibi gözüne gözüne sokmasını ben gerçekten anlayamıyorum mesela belli bir yaşa geçtiysen Kars araba sana ilk soracağın soru nerede çalışıyorsun olmadığı belli bir işe sahip misin onu ama işte insanlar o kadar cahillik seviyesi artık tavan yapmış ki işi gücü değil de evli ön plana çıkarır olmuş ne diyeyim yani bu insanların cehalet seviyesi neden bu kadar yüksek ben çok merak ediyorum
Evlenenlerin bir çoğu mutsuz. Bakmayın sosyal medyada boy boy mutlu mesut fotoğraflar attıklarına :) 30 yaşındayım henüz kafa dengi birine denk gelmedim gelsem dahi en az 1 2 yıl vakit geçirdikten tanıdıktan sonra evlenirim. Çünkü kimin ne olduğunu hemen bilemiyorsun bu durum onun içinde geçerli, öncelikle beni tanısın ilerde pişman olmasın.
Hayatımı yaşıyorum. Kitabımı okuyorum, Çalışıyorum, köpeğimle vakit geçiriyorum. Arkadaşlarımla geziyorum. Hayallerim var izinden gidiyorum. Evlilik önceliğim değil. Mutluyum. Doğru insanla olursa neden olmasın arkadaşlarım evlenince mutluluklar diliyorum fakat yine de şikayetçiler evlendiği adamlardan. Çokta aramıyorum açıkçası
Haydi güzelim şeker ezelim Bu sene de bekar gezelim Bu sene de bekar gezelim Haydi güzelim şeker ezelim Bu sene de bekar gezelim Bu sene de bekar gezelim
Bu şarkıyı söylüyorum 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evlenilecek kız mı kaldı? Genç ve güzelken el alemin kucağında gezenleri vücutları sarkıp kimse bakmaz olunca kendilerine aşık oldu zannedip evini nüfusuna yatağına alan hemcinslerimin aklına edeyim ben.
Bir hasta hikayesi bulman lazım. Mesela hasta yüksek tansiyon geçirmiş ve sol bölgesinde kollar ve bacaklar hemipleji olmuş. Bu hastanın; normak eklem hareketlerinin değerlendirmesini yap üst ve alt ekstremitesi için. Daha sonra antropometrik ölçümlerini yap gonyometre ile çevre ve uzunluk ölçümlerini.. gövde ve kas kuvvet değerlendirmesini yap. Hastanın eksen yönlerini sapta; transvers horizontal düzlemleri gibi.. kas kısalık testlerini sapta, lateral anterior posteior postür analizlerini yapabilirsin.. kas kuvvetlerinde üst ve alt ekstremitelerini ayrı ayrı değerlendir. Başka hasta hikayesi de bulabilirsin.
Yok daha demin bir adam dış görünüşünü sormuş iyi demişsin kibar davranmış sın. Adam astarını buldu yüz istiyo. Hemen görüşelim demeye getirdi lafı 😂 hiç kötü birşey dememişsin helal valla.
Yani bilemem artık iyimi. Bu siteyede güvenmiyorum pek. Ama canım okadar sıkıldıki boş boş insanların sorularını okuyorum cevaplıyorum. Dikkatimi çekti arada takip ettim hatta seni şeyde dikkatimi çekti benim alanım değil ama yazılımda öğrenmek istiyorum. Böyle bir soruda phytonla başladığını söylemişsin. Acaba ben kendi kendime öğrenebilir imiyim? Sizin alanınız me bu arada hangi bölümü okuyorsunuz.
Çok güzel mühendislik seçseydi bende bilgisayar müh. Yazıcaktım okuyan bir iki arkadaşım çok zor dedi. Ama yinede bence az çok herkesin bilmesi lazım ihtiyaç oluyo.
Insanlar Umrumda değil kim eğlenmiş de evlenirse evlensin bizde Ne insanlar ve kendinizi kıyaslamayın artık Gerçi diyene bak Daha bugün tam 1 hisseden izleye Bak boşuna dememişler terzi kendi söküğünü dikemez diye
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
1. Herkes evlenmiyor 2. Kimse evlenmek zorunda değil 3. Evlenmek kisitlanmaktir 4. bi süre sonra aşk bitiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Of cidden ha evlenmeyen insan kalmadi ben nasil koca bulucam 🤣🤣🤣
Selam, evet hayatımdaki herkes evlendi. Ben hala sevdiğim kişinin işiyle ilgili problemlerini halletmesini ve benimle mutlu olması için mutlu olmasını bekliyorum.
Hayatın keyfini çıkarıyorum sonra evlenince birdaha bu fırsatı bulamam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
turkiyede duran erkek boku yedi. yas onemli, evlilik zor kezban kiz cok. ohoooo. bide tek kadinla olmak zorunda. 😂😂😂 slav ulkesinde hic sikinti yok bu konularda. erkek icin dunya cehennmi turkiye