Yaşıtlarım umurumda değil ben kendime bakıyorum evlenmek bir başarı olmadığı içi n çok da takılmıyorum şu an hayatımı yaşıyorum sadece. bırakayım onlar erken yaşta çöksünler :D
İsteyen istediği zaman evlenebilir çocuk yapabilir. Ben kendimden sorumluyum evliliğe gerçekten hazır olmadan evlenmeyi düşünmüyorum. Kendimi geliştirmekle meşgulüm
Calisiyorum, dünyayı geziyorum, ulkemi geziyorum, bol bol okuyorum 5 dört patili can besliyorum, barınaklarda aktif rol aliyorum, arkadaslarimla istediğim zaman buluşuyorum, sinema tiyatro istediğim aktiviteyi yapıyorum, spor ve düzenli yuruyus yapıyorum... Daha neler neler 😍😍😍
Hayatımı en mutlu olduğum şekli ile, ardımda keşkeler bırakmadan yaşamaya çalışıyorum. Bu durumdan memnunum. Bir gün bu mutluluğumu paylaşmak isteyeceğim ve keşkem olmayacağını hissettiren bir adam olursa o evreye de geçerim.
Kendi kendime takiliyorum çiftlere bakıp yalnızlığımın üzüntüsünu doruklara çıkarıyorum her yalnız gittiğimde ortamda çoklu olan kişilere bakıp bir tik daha uzulutorum
29 yaşındayım. soul müzik ve jazz armonisine saldım kendimi. yeni şeyler öğrenip aynı zamanda kişisel gelişimime odaklanmış durumdayım. onlar çoğaladursun. benim için bir anlam ifade etmiyor
İzliyorum düğünlerine katılıyorum haziranda benden küçük kız. kardesim evleniyor hiçte özenilecek bir durum degil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eşcinselim evlenemiyorum bu ülkede ama onun dışında gayet eğlenceli aktif bir hayatım var arkadaşlarım ile buluşuyorum hobilerime vakit ayırıyorum çalışıyorum sokak hayvalarına zamanımı ayırıyorum tiyatroya gidiyorum komferanslara katılıyorum