İlişkideki kavga ve tartışmalardan yorulduğunu sizi hala sevdiğini söylüyor kıskanıyorsa bir de evlensek bile en fazla 1 sene sürer beraberliğimiz diyorsa? Dipnot: ilişkimiz 3 buçuk senelik
Barışırsınız
İki dünya bir araya gelse barışmazsınız.
Sen iflah olmazsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her kavgada söylenen klişe şeyler bunlar yine barışırsınız evlenince ne olacağını bilemezsin
Evlenince daha çok eğleneceğimiz kesin yan yanayken aşırı eğlenceli huzurlu anlar yaşıyoruz. Ben çok kıskancım. Aslında bunu aşıp kavga etmesem her şey yolunda giderdi
Uzakta olduğunuz için kavga çok olur ama yan yana iken öyle olmaz bizzat yaşadım
Ben de yaşıyorum 3 buçuk senedir 😅 ama yan yanayken de kavga etmişliğim var o da bundan bıktığını söylüyor zaten
Kısa süreli yan yana olunursa kavga olur ama yan yana iken insan gözlerinin içine baktı mı yumuşuyır zaten
Evet kesinlikle doğru. Şimdi nasıl bir süreç izleyim?
Umudunu kaybetmiş görünüyor. Kavgalar çoğaldığı zaman bu soğutur insanı. Gerçekçi konuşmak gerekirse tek başına sevgi hiç bir işe yaramaz bu durumda.
Ama özür diledim ve defalarca tekrar etmeyeceğimi söyledim. Etmeyeceğim de farklı şehirlerde olunca arada uzaklık olunca kavga ediyorsun ister istemez ama yan yanayken kavga etmemem gerekliydi. Çok haklısınız. Peki bu durumu çözmek için ne yapmalıyım?
Bana kalırsa çözmek için şöyle bir yol izle ilişkiye bir süre ara verin. Devam etmek bu durumda daha çok sıkılmasını sağlar bu ara sürecinde senin onu özlediği anlasın konuşmalarınla hareketlerinle bunu belli et ve tekrar aynı şeyler olmayacağı konusuna da yeterince güvenmesi gerekiyor yani top tamamen sende.
Aslında ben ayrıldım 3 hafta önce sonra numarasını falan sildim😅 o da beni sildi geri ekledi😅 neyse tekrar yazmaya aramaya başladım. O zaman artık flörtöz mesajlar atmıyorum, aramıyorum. Kendi haline bırakıp kendi hayatıma bakıyorum. Doğru mu?
Flörtöz mesajlar yok sadece sana yazdığı zaman kafasında ki düşünceyi silmek için uğraşman gerekiyor ki sana yeterince bağlanabilsin tekrar. Yani sadece onunla mutlu olacağına inanıyorsan zaten elinden geleni yaparsın. Kendini değiştirme sadece sevdiğin için çabaladığını göster.
Kendimi neden değiştireyim? Olduğum gibi biriyim. Tamam yazıp aramam onun yazıp aramasını bekler sesiz kalırım