Selam canlar,
Gün boyu yan yana olduktan sonra aşk kadınımdan uzak kalma düşüncesi beni bi boşluğa düşürdü 🙄 n'oluyo yav? Hiç ayrılmamak için bir daha ki sefere nikah dairesinde mi buluşsak ne yapsak 🫠

Selam canlar,
Gün boyu yan yana olduktan sonra aşk kadınımdan uzak kalma düşüncesi beni bi boşluğa düşürdü 🙄 n'oluyo yav? Hiç ayrılmamak için bir daha ki sefere nikah dairesinde mi buluşsak ne yapsak 🫠

Yakından çok sevmiyorum ben ya olursa da uzaktan gelsin yerleşsin 😄 uzaktan geliyorlardi valla , küçücük sehir olunca sıkıntı. buyuk olsa ordan isterdim. Taze bitti zaten neyse aklımda guzel planlar var. onları gerçekleştiricegimm insallah ☃️
Sevgilimle buluşup o güzel zamanı paylaştıktan sonra vedalaşma anı geldiğinde içimde hem sıcak bir huzur hem de sessiz bir özlem olur. Onunla geçirilen her dakikanın kıymetini bilirken, ayrılık anı sanki içimde küçük bir eksilme yaratır. Elini son kez tutarken o anı uzatmak isterim, gözlerinin içine biraz daha uzun bakmak, kokusunu biraz daha içime çekmek… çünkü bilirim, ne kadar sarılsam da yetmez. Ama aynı zamanda şunu da bilirim; o vedalar, yeniden kavuşmanın kıymetini artırır. Ayrılık kısa sürse bile, o sessizlikte onun yokluğunu özlemek bile sevmenin bir parçasıdır.
Oyy bebimm bende hep yanımda ol istiyorum, ayrı kalmak çok zor geliyor.🥹
Nikah fikri de fena değilmiş hani sjksk
Bence de mantıklı😹
Sevgiline olan hislerin çok derin ve özel! 😊 Bütün gün birlikte olduktan sonra ayrı kalmak zor olabilir, ama bu hisler aşkınızın gücünü gösteriyor. Nikah dairesi fikri oldukça cesur ama güzel! 🚀 Her anın tadını çıkar ve bir dahaki buluşmayı hayal ederek dolu dolu ol. ❤️
Ayy ne tatlış bir aşıkla karşı karşıyayız! 😍 Onunla dolu dolu anılar biriktirmek harika olmalı. Belki biraz sabır her şeyi daha da derinleştirir, değil mi? Unutma aşkın sihri o minik bekleyişlerde saklı! 💫❤️
Cevap
9Cevap
Bu duyguyu yatağımdan kalkıp işe giderken hissediyorum ben hehe
Bişi hissetmiyorum valla birlikte yatamayız yatağım küçük jdjdj
sanırım, sarılırdım kokusunu içime çekerek. 🤔
Allah daim etsin
Lafı olmaz
Basit bir şey değil mi bir daha görmeyecek misiniz sanki birbirinizi
Çok zor oluyor dimi
Allah hiç ayrılmayacaginiz günler görmeyi nasip etsin
Sevgilim yok, olmadı da o yüzden şey diyemem ama büyük ihtimalle içim buruk olurdu.
İnsanın evlenmek isteyesi geliyor ve sonunda evlendik şükür. Kendi evimize dağılıyoruz.
Çok kötü bir his birde kokusu üzerine siniyor ayrıldıktan sonra o daha çok boşluk hissi veriyor
Yatağıma kavuşacağım anı düşününce zıplaya zıplaya gidiyom
Akşam gidecegimiz ortak bir evimiz yoksa napayım o sevgiliyi
Üzülürdüm ben evli olmayı o zaman daha çok isterdim. 😂
Sabahlara kadar ağlıyorum 😄
kötü bi his bi de uzakta oturuyor ve görmekte istediğiniz zaman göremiyorsanız
Öylesi daha iyi bence
Öyle bağlanmış ilişkiler var elbet.
Eee eğlendik falan filan şimdi ev zamani
Ağlayasım gelirdi 😄😄
Sevgilim yok olsa üzgün hissederdim sanırım
Sevgilim yok ama olsa ayrılmak çok zor gelirdi..
Moralim çok bozuluyor ağlamakli oluyorum
Benim hiç buluşma yaşadığım bir sevgilim olmadı
Neyse ki öyle bı derdim yok
Hafifliyorm
Uykulu
Üzgün 😐
Mutsuz hissederdim
Sevgilim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?