Nişanlım bana gram hesabı yaptı ve düğüne 5 gün kala nişanı attım?

Merhaba arkadaşlar, 2 yıllık ilişkimiz ardından nişanlandık, nişanlım yurtdışında oturuyor ve evlendikten sonra beni yurtdışına götürmek istedi. İsteme gecesi benden toplam 160 gram altın talep edildi bende 2 yıl sonra düğün yaparım kafasıyla kabul ettim. Neyse nisanlandiktan sonra vize başvuru yaptık 4 defa red yedim, kızı buraya vermiyorlardı ve planımız onay gelirse bu düğün yapıp beraber dönmekti. Ama onay gelmezse bidahaki sene düğün yaparız demiştik. Bana defalarca red gelince nişanlımın annesi illa onay gelmek zorunda değil düğünümüzü yapalım düğünden 1 ay sonra kızımı alıp gidecem seninde ne zaman vizen gelirse gelirsin dedi ve nişanlımın annesinin düğün tutkunluğu bana bir şüphe oluşturdu neyse dedim kabul ettim ama bu yıl düğün yapmaya gücüm yok toparlayamadım diyince bize dediler ki biz gram hesabı yapmıyoruz ne takarsanız başımız gözümüz üstüne bende tamam dedim. Türkiye'ye geldiler kuyumcuya gitmeden önceki gün zaten ekran görüntülerinde yazdığı gibi nişanlım bana altın pazarlığına girdi. Kuyumcuya gidince annesinin gram altın tutkunluğu başladı ben 160 gram altın alınca kimsenin yüzüne bakamayız dedi. bende okadar durumum yok gerisi kızına borcum olsun dedim bana dönüp dedi ki biz gidince sana yardım edecez bak benim yeğenimde evleniyor 250 gram taktı eğer sen takmazsan düğünde rezil olursun falan filan. Neyse 160 gramı aldık ben çıktım işe gittim akşama doğru nişanlımı aradım bana bağırdı çağırdı annem diyor ki git bunu boşa adam olupta arkanda duramadı. Bende bunu duyunca sinirlendim eve gittim ben kuyumcudan çıktıktan sonra annesi anneme demiş ki düğünden gelen takılar hepsi bizim gidip bunlara ev açacam falan, ve siz gidin bide bi hoca alın getirin dini nikah kıyılırken bide oğlundan extra 150 gram altın mehir istenecek yarısında peşin verilecek. Ben eve gidince annemden bunları duyunca nişanlımı aradım ve her şey bitti diyip nişanı attım ve herşeyi bitirdim. Siz olsanız napardınız?