Güncellemeler
+1 yıl
Yoksa daha çok yalnız kalır veya aldatılırlar
Çok paracı egoist havalı kaba oluyor türk kızları. Yabancı kızlar ise kibar naif mütevazi tatlı hoş parayı önemsemeyen ve en önemlisi egosuz kaliteli kızlar oluyor. Mantıklı düşününce türk erkeği de yabancı kıza yöneliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Türk erkeklerinin hepsi olmasa da geneli de çok kaba saba. Tek bildikleri aşağılama hakaret küfr ve şiddet. Evindekini elindekini kısıtlayıp başkasına bakar aldatır. Anlaşamayıp ayrılınca da tehditler. Yabancı erkeklerle arkadaşlık yapın ve nasıl erkek olunur öğrenenin. ( Hepsi demiyorum linclemeyin üstüne alınan alınabilir)
Erkek dediğin kaba sert olur zaten
Erkek dedigin mütevazı düşünceli centilmen kibar olur. TC. kadınlarını hak etmiyorsunuz.
Efendi erkek mütevazı düşünceli centilmen olur ama kızlar asla sevmez bu adamlari
Yalnız o begenmediginiz türk kizlarini yetiştiren bı taraf da türk erkeği. Bide böyle düşünmek lazım. Yani bu konuda erkekten bağımsız düşünmen imkansız
Kizlari egolu olsunlar kaba paragöz olsunlar diye yetistirmiyorlar sizde sorun var erkeklerde degil
Bu karakterle alakalı ve genelleme yapamazsın. Sana öylesi denk gelmiş şansına küs
yabanvi kizlar daha iyi sx yapani buldugu an birakiyor, asla trip kahir cekmiyor
Sorun değil dünyanın en libidosu yüksek erkekleri biz türk erkekleriyiz
ama sadece seks degil. partiler oluyor, partide aninda baska erkekle gidebiliyor
Ona izin vermem işte
Haksızsın
Ne onların hepsi o özelliklerde olabilir ne de bizlerin hepsi o özelliklerde olabilir. Varlar ama hepsi değil. Ayrıca ben zaten arkadaşlık yapıyorum ve bunun hiçte böyle olduğunu söylemiyor.
Ayrıca yabancıya giderseniz gidin erkek mi yok dünyada? Biz de yabancıya gideriz.
Yabancı size bakmaz işte yabancı güzel kızlar varken
O zaman yabancı yakışıklı erkekler varken yabancı kadınlarda size bakmıyor canım ya
Bakıyorlar ruslar falan. Kudurma sebebiniz zaten bu işte. Size bakan yabancı yokken bize var
Nereden biliyorsun bakmadıklarını boş konuşma. Türkiyedeki kızların çoğu güzel ama erkeklerin çoğu yakışıklı değil.
Neyine kudurayım? Gidip Rusla olabilirsin veya başka ülkeden insanla ama gelip bunu saçma sapan bir şekilde ifade edersen ben de konuşurum.
Cogu guzel mi puahaaaa makyajla bile zar zor güzelsiniz. Çoğunuz çirkin
Hehe ondan görünce ağzın sulanıyor.
Poposu ve memesi güzel olan kız çok var ama yüz güzelliği sizde yok kusura bakma. Yabancı kızlara bakma sebebimiz hem seksi hem güzeller
Ağız sulanma meselesi cinsellik ile ilgili yüz güzelliği ile ilgili değil
Sen kendi tipine baksana koçum
Yoo yüzü güzel diye de düşen oluyor
Yabancılara bakarsan bak bakma demiyorum ama bunu yaparkende kendi ülkenin kızlarını genelleyemezsin.
Bakıyorum gayet yakışıklıyim
Genellerim ne karakter olarak ne tip olarak çoğunuz kötü
Ben de çoğunuz için söylerim o zaman
Yakışıklısın madem koy profile de görelim
Koycam bekle
Koydum
Gördüm tatlıymışsın lan
Sağol sjsjsjsjsjsj