Türk kızları dışında diğer ülke kızları ile çok iyi muhabbet ettim, neden böyleler?

Selamlar,

Öncelikle genelleme yapmayı seven biri değilim. Ome TV diye bir platform var ve diğer ülkelerdeki veya kendi ülkendeki insanlarla konuşma imkanı sunuyor. İngilizce'yi çok iyi bilen biri olduğum için diğer tüm ülkelerden kişilerle, kız veya erkek olsun, çok iyi muhabbetler döndürüyorum. Yeri geliyor yurt dışındaki kızlar ile İnstagram ve WhatsApp tan numaralaşıyorum ve geçmiş 2 ilişkim Asya ve Güney Amerika'dan kızlarla oldu ama ne zaman bir Türk kızı ile eşleşsem suratıma bön bön bakar, selam veya merhaba dediğimde direkt geçer, küfür edip geçer, hiç takmaz geçer, yani bir şekilde geçer. Kabul etmek gerekirse dış görünüşüm normal veya normal üzeri bir yapıya sahip, aman aman diyecek kadar değilim yoldan geçen normal biriyim yani ama genel kültür, tarih ve diğer konularda muhabbetim iyidir. Direkt ön yargı ile davrandıklarında kendi milletimdeki kızlar ile hiç şansım kalmıyor anlayacağınız. Muhabbet ettiklerim de ya aşırı maskülen kızlar ya da işte böyle baskın görünüp abla dedirtecek kızlar. Hiç feminem bir Türk kızı ile muhabbet kurmadım, her zaman dominant ve maskülen olarak görüyorum kendilerini çünkü çok maskülenler. Yaptıkları muhabbet de açıkçası pek muhabbet konusu değil. İngilizcem olduğu için, bununla birlikte iyi bir işte çalıştığım için aslında şansımı her zaman yurt dışında deneyeceğim ama günün sonunda insan kendi milletinden biri ile birlikte olamadığı için düşünüyor çünkü sonuçta aynı dili konuşuyoruz ve aynı ülkede yaşıyoruz. Keşke toplumasal yapısı oturmuş, karakteri oturmuş bir ülke olsaydık ta çok uzaklarda kıstmetimizi aramasaydık. Sonuçta diğer ülkelere baktığımda kızlar çok feminem, saygılı ve muhabbeti sarıyor. Dediğim gibi genelleme yapmak istemem ama benim deneyimlerim bunlar.

Saygılarımla 😉

Türk kızları dışında diğer ülke kızları ile çok iyi muhabbet ettim, neden böyleler?