Türk Kızları burunları havada olduğu için yabancı kızları seçmek ve sevmek daha mantıklı değil mi
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Onlar da peşimizde sıraya girdi değil mi :) Kendi milletimizin kızları bakmıyor elin yabancısı neylesin bizi yahu
19 Yorumla- +1 yıl
Ya illa ki internetten tanıştığın yabancı kızlar yok mu benim çok var gerçekten havalı değiller mütevaziler bi de o kadar güzeller ki
- +1 yıl
Ancak uzaktan olur. Yakından tanısalar ne olduğumuzu anlar ve kaçarlar. Tip desem Avrupa ortalamasının altındayız. Kültür, dürüstlük, karakter, vs. hangi alanda kıyaslarsan kıyasla gerideyiz. O yüzden kendi ülkemizin kızlarını başımızın üstünde gezdirmeliyiz. Hala bizden ümidini kesmeyenler var.
- +1 yıl
Ya reis biz böyle olduğumuz için kızlar tepene çıkarlar o kadar da değil bizim Dr okumuş okuyan kendini geliştiren kültürlü erkeklerimiz var
- +1 yıl
Bizim erkeklerin ne peşinde olduğu belli benim dememe gerek yok. Biz adam olmadığımız sürece ayaklar altında olmaya mahkumuz. Ne zaman şapkamızı önümüze koyar düşünür ve davranışlarımıza, düşüncelerimize çekidüzen verirsek biz de baş tacı oluruz. Çok da zor olmalı.. Düşünme organımızı işin başına geçirme vaktimiz geldi de geçiyor.
- +1 yıl
Aynen bazı erkekler maalesef çok kabalar ve sapıklık peşindeler ama onlar bizim vizyonumuzu bozamazlar
- +1 yıl
Bozamadıysalar kızların havası niye?
- +1 yıl
Bir de bozamaz dediğin kitle en az %70
- +1 yıl
😀😀😀😀 O da doğru ya biz bir olmalıyız iyi yönde
- +1 yıl
Evet yön ve birlik önemli :)
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sizleri tutan nedir? Bunu yapabilirsiniz. Yalnız şunu bilmenizi isterim, bizler çok çook üzülürüüüz. Ühü ühüü🥺
01 Yorumla- +1 yıl
Siz buradaki erkeklerin kıymetini bilmiyorsunuz abaza erkekler ve sayısı çok olduğu için kızların sayısı az olduğu için dışarıdan ukraynali veya yabancı kızlar gelirse sizin de değeriniz düşer böyle konuşmasının
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Yabancı kızlar da siz gelin diye bekliyordu ay gidin konuşun tutan mı var sizi. :D
09 Yorumla- +1 yıl
Zaten konuşuyorum ki
- +1 yıl
Senden mi izin alacağız
- Cevap sahibi+1 yıl
:D :D Alma mümkünse muhattap olma iyi geceler.
- +1 yıl
İşte bu yüzden havalısinız ya hep atarli giderli konuş
- Cevap sahibi+1 yıl
Yoo, senin soruyu yazma şeklin rahatsız ediciydi ben de aynı şekilde görüş yazdım. ''Türk kızlarının burunları havada öğöğöğ'' yazdığında objektif bir cevap alacağını düşünüyorsan çok komiksin. :D
- +1 yıl
Yani sizi eleştiren birine acaba gerçekten de öyle değil mi evet öyle kızlar da var demek yerine hala hala havalı kendinizi mükemmel zannedip yorum yapıyorsunuz
- Cevap sahibi+1 yıl
Bak ne güzel söyledin.
Soru sahibi ''bazı Türk kızları'' diye ayrıştırma yapsaydı genelleme yapılmamış olsaydı sana hak verebilirdik. Sen empati yapmazken biz neden yapalım ki? Böyle muamele yapmaya çalışanlara karşı tavrımız harika böyle devam. - +1 yıl
Ya aslında öyle ama özellikle dikkat çekmek için yorum çekmek için öyle yazdım insanların tepkisini ölçmek için
- +1 yıl
Ben de biliyorum her kız havalı değil ama öyle yazmam gerekirdi ama yine de sizin savunma tepkinizi beğendim bütün kızları korudunuz kıskançlık yapmadan dediniz ve siz havalı değilsiniz biliyorum
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Evet seni yurt dışına uğurluyoruz
01 Yorumla- +1 yıl
Ha ha ama gerçekten de havalı değiller mi bazıları
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Türk Kızlarının Bu Kadar Havalı Oldukları İçin Yabancı Kızlarla Konuşmak Daha Mantıklı Değil Mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar