Yabancı kızlar tanıdıkça türk kızlarına bakışı değişen var mı?

şimdi kesin bir kaçınız çıkıp onların erkekleri de sizden iyi falan diye atıp tutacak. sıkıntı yok atış serbest! ama ben fikrimi söylemem lazım. norveçli rus israilli alman kız arkadaşlarım oldu. ama şu an porto rikolu bir kızla konuşuyorum sadece arkadaşız ama hayatımda gördüğüm en güzel kızlardan birisi ve sıfır ego! onun on binde bir güzelliği olan bir türk kızına selam versen tecavüzcü diye polisi falan arar ya da ne triplere girer düşünemiyorum kısacası medeniyetten nasibini almamış şekilde davranır. ama yabancı kızlar hiç öyle değil melek gibiler yemin ederim. dünyayı ben yarattım havalarında falan değiller.. neyse bunu okuyan potansiyel kezban arkadaşlar anlayışlı olun biraz. örnek alın şu yabancı hatunları.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir arkadaş olayı güzel açıkladı;
"Kanka şimdi onların standartları belli. Sevgililik durumunda tarafların ikisi de güzel ve yakışıklı. Bu şekilde ilişkilerinden tecrübeleniyorlar ve insanların içine bakmasını öğreniyorlar. Biraz yanına yakışsın yeterli onlar için. Extra yüze ve fiziğe önem vermiyorlar. İçine bakıyorlar insanın. Bizdeyse durum başka güzellik ve yakışıklılık az olduğu için ego tavan oğlu tavan. Aileden değil bence kanka onların içlerinin çirkinliğinden."
Yabancı kızlar tanıdıkça türk kızlarına bakışı değişen var mı?