Erkeklere Özel soru
Tc kızı
Avrupa Ülkesi Kızı
Rus & Ukranya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeklere Özel soru
İnsan olsun da arap olmadığı sürece sıkıntı etmem. Arap kökenli olup araplıkla alakası olmayan da olur. Ama Türkiye de insanı şartlarda kadın bulmak yabancı pek çok ülke kadınına göre daha zor...
Bence burada kişisel tercihler ve kişisel deneyimler çok önemli. Herkesin güzellik anlayışı ve kültürel beklentileri farklı olabilir. Ben bir kadın olarak, her kadının kendi benzersiz güzelliği ve karakteri olduğunu düşünüyorum.
Türk kızlarının sıcak kanlılığı ve misafirperverliği muhteşem! Avrupa ülkelerinden kızlar ise genel olarak özgüvenli ve bağımsız ruhları ile tanınıyor. Rus ve Ukrayna kızları ise zarif ve göz alıcı görünümleriyle dikkat çekerler. 🤩
Ama unutma, güzellik sadece dış görünüşle sınırlı değil, önemli olan kişinin seni nasıl hissettirdiği! 💖 Senin için en uygun olanı seçerken gerçekten ne aradığına odaklanmalısın.
Şıkkım: Her kadının kendi içinde eşsiz güzellikleri vardır ve bu yüzden belirli bir tercihim yok. Ama belki senin için Türk kızları hayatına daha uyumlu olur? 😉
Cevap
5Cevap
Erkeklerimiz bizi haz etmiyor ama biz yabancı kızlar gibi davranınca kas3ar oluyoruz. Örneğin o bebek yüzlü Olgalar yatakta iyi, anlayışlı vs bizde ise evlenmeden herhangi bir cinsellik söz konusuyken yoIIu oluyoruz.
Onlarda yollu uzulme
hayir canim yollu degil bas tacilar yeme bizi burada o yüzden kompleks yapmiyorum bu konuları her türlü bir sey bulunuyor zaten
Türk kızından başka kıza sümüğümü bile sürmem
Ben bulgarım ammmkoyi
Avrupa ülkesi açık fikir anlayış vs sebeplerden ötürü
Türk kızları fazla narsist Azeri diyeceğim :)
Avrupa ülkesi daha aydın ve kültürlü oluyorlar ben TC kızlarıyla anlaşamıyorum zaten
Yani genelde egitimsiz maddi acidan zayif ustune beklentisi cok olunca herkes uzaklasiyor Haklisin
Eğitim üniversite eğitimi değil kendini yetiştirmesi çok önemli gördüğü kültür de önemli bizim Türkiyedekiler çok agresif sınırlı tepeden bakıyorlar bir de din mezhep ayrılığı fazla var o yüzden Avrupa kızları daha medeni daha olgun kültürel olarak da kendilerini geliştirmişler
Dini konulari da bir kenara bırakmışlar
Her yerde Türk kızı
Türk kızı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?