Türk kızlarının yabancılarla (gayr-i müslim) takılmasından, birlikte olmasından rahatsızlık duyan bir ben miyim?

Türk kızlarının yabancılarla (gayr-i müslim) takılmasından, birlikte olmasından rahatsızlık duyan bir ben miyim?

"E Türk erkekleri de yabancı kızlarla beraber oluyorlar?" diyenlere açıklama yapmak gerekir..

Müslüman bir hanım, gayr-i müslimlerle evlenemez, nikah olmaz. Ama müslüman bir erkek gayr-i müslim ama mümin hanımlarla evlenebilir (dinsiz olmayacak).

Yabancı olup ama müslüman bir erkekle evlenmesinde mahsur yok (onu da çok hazmedemesem de mâni yok)

Devrim Özkan, GSlı futbolcu L. Toreira ile samimi.. Sosyal medyadan Toreiranın ailesini de takibe almış.. Sanırım gelin olmuş&a
Devrim Özkan, GS'lı futbolcu L. Toreira ile samimi.. Sosyal medyadan Toreira'nın ailesini de takibe almış.. Sanırım gelin olmuş&a

#Vesselam

Güncellemeler
+1 yıl
Şunu da belirteyim, her Müslüman, Türk değildir.. Ama her Türk, müslümandır.. İslâm dairesinden çıkan Türk, Türklükten dâhi çıkmıştır.. Macarlar gibi..

Çünkü Türkler, İslâm öncesi büyüleyici bir tarihe sahip değildir.. Türkler İslâmla serefyâb olduktan sonra İlay-ı Kelimetullah'ı kâinata okutturmayı kendilerine vazife bilmiş, Maide Suresini kendilerine rehber etmiştir..

Böylelikle 3 kıtanın hakimi, İslam'ın kahraman hizmetkârı olmuştur.. Bu yüzden Türklüğümle övünüyorum..