Arkadaşla madem bu kadar Türk kızlarından yakınıyorsak neden yabancı kızlara yürümüyoruz?

Artık yurt dışı daha ucuz biliyorsunuz bu yaz Makedonya'ya ve Bosna Hersek'e gittim ve Ağustos sonlarına doğruda Karadağ'a gitmeyi planlıyorum cidden çok ucuz. Makedonya'da mesela tur firmasına 5 yıldızlı otelde 5 gece kalmak için artı yemek, kahvaltı ve gidiş dönüş uçak biletleri toplam 45000 TL tuttu. Makedonya'da 2 ayrı kızla beraber oldum bu süre zarfında. Bosna'da olamadım onlarda Müslüman olduklarından herhalde 5 sene önce falanda tam Covid bittiği zamanlarda Rusya'ya gitmiştim. Kızları sadece daha güzel değil bizim Türkler sırf Slavların güzelliğinden bahsederler çünkü bizimkilerde kültürsüz ancak onların kızları hem daha kültürlü, hem hayatı daha iyi biliyorlar muhabbetleri daha çok sarıyor hayat tecrübeleri çok daha fazla senden trüks kızları kadar sürekli bir şey beklemiyorlar. İngilizce bilmiyorum diyorsanız İngilizce dünyanın en kolay dilidir inanın bana 50 yaşında adam bile 2 sene İngilizce çalışsa adam akıllı B2 seviyesinde konuşur 1 sene daha sonra da C1 olur. Yani İngilizce'niz yoksa gidin öğrenin sonra yabancı bir kız bulun kendinize gerçekten Türkiye'de çıkacağınız kızlar sizi dibine kadar süründürürler artık bıkana kadar ondan sonra sizinle çıkarlarsa o da çıkarlar ve artık zaten o kadar sürününce sizinde isteğiniz kaçar ve kız artık sizin ilginizi çekmez Türkiye'de. Ayrıca zaten Türk kızları konuşmayı da pek bilmiyorlar gerçi erkeklerde bilmiyor işte gidin orada tecrübe edinirsiniz Türkiye'de konuşabilen kız yok flörtleşirken. Yani uzun lafın kısası buradaki kezbanlar için bu kadar uğraşacağınıza gidin başka ülkelerdeki kızları tanıyın buradaki kızların hepsi evden okul harici çıkmayıp bütün gün Türk dizisi izledikleri için hayatıda böyle sanıyorlar. Sadece alışveriş, nazlanma, para, yakışıklı erkek ve başka hiçbir vasıfları, vizyonları veya hayat görüşleri yok. Evinin 2 sokak altındaki mekanı sorsan orayı bile bilmezler o kadar hayattan kopuklar ve bu yüzden bu kadar sıkıcılar. O yüzden arkadaşlar gidin yurtdışına hazır bu kadar ucuzken hatta Türkiye'den bile ucuzken Avrupa'ya tatile veya yerleşin artık orası size kalmış. Hadi eyvallah.

Arkadaşla madem bu kadar Türk kızlarından yakınıyorsak neden yabancı kızlara yürümüyoruz?