Engelli bireyler sağlıklı bir evlilik yapabilir mi?

Merhaba,

Kendim bedensel engelliyim yani doğum esnasında makat geliş olarak ayaklardan çıkmışım bunun sonucunda da oksijensiz kalınması durumunda da Serebral Palsi parapleji Sadece bacakların tutulduğu tiptir. Serebral Palsiyi Düşündüren bulgular: Yaşıtlarına göre oturma, emekleme ya da yürümenin gecikmesi. Yaşıtlarına göre hareket yeteneğinin az olması demektir.

Bundan dolayı bastonlarla destekli olarak yürüyorum kendi işimi kendim yapabiliyorum sadece fiziksel olarak denge sorunum var konularda desteğe ihtiyaç duyuyorum.

Ağabeyim var evli, bazı zamanlar evlilik yapmayı düşünüyorum ama gelirim yok sadece sigortam var maaş almıyorum ama sigortam ödeniyor birde annem babamla yaşadığım için genelde Alanya'da yazlığımız var orada kalıyoruz çok fazla bir sosyal hayatım yok. Babamda bazı konularda dediğim dedik o yüzden işim biraz zor görünüyor ama Allah'tan ümit kesilmez.

Birde evlenirim olur diyenler de samimi gelmiyor.

#GeceMuhafızı

09 Kasım, 2022 Çarşamba Saat 18.54

Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Engelli bireyler sağlıklı bir evlilik yapabilir mi?

Çok süper soru için teşekkür ederim @KizlarSoruyor @elifkaymaazz