Bedensel engelli birisiyle evliliğe bakış açınız nedir?

Merhaba,

Sizlerden samimi bir cevap bekliyorum yani içinizden geldiği gibi gerçek duygu ve düşüncelerinizi merak ediyorum. Ben kendim doğuştan bedensel engelliyim yani bastonlar ile destekli olarak yürüyorum kendi işimi kendim yapabilirim. Sadece uzun bir süre yalnız kalamıyorum Bir de ister istemez hayatta bir takım şeyleri kısıtlı olabiliyor, şimdi birçok arkadaşım diyecek ki evet evlenirim sevip istedikten sonra evlenmeye var bu benim için hiç sorun değil. Ama inanın ki kas hastası olup da sağlam bir erkekle evlendikten 5 yıl sonra aldatılan arkadaşım var, biliyor ama erkekler kadınlar kadar bile değil. fakat genel olarak kadın olsun erkek olsun hiçbir insan bir engelli adamın ya da kadının sorumluluğunu almak istemeyebilir çünkü genç olan yaşın orta ve yaşlılık durumları da olabilecektir. o yüzden öyle Sevgi aşk olayları kaldırmaz bazı şeyleri, çoğu insan da kabul etmez. Gerçekçi olmak ve duygusal düşünmemek gerekir.
Ben her zaman için şunu düşünüyorum en azından benim evlilik yapacağım bir insanın hafif de olsa bir kusuru olması gerektiğini düşünüyorum en azından duygusal ve psikolojik olarak beni daha iyi anlayacak ve daha iyi kavrayacak, bakalım sizin bu konudaki fikirleriniz neler olacak görelim.
şekilde ters çıkmayacağım saygı duyacağım.
Ama herkesin kendi gerçek duygu ve düşüncelerini istiyorum. Engelli olabilirim ama
ben davul bile dengi dengine olacağını düşünüyorum.

#EngellilerdeEvlilik

#ƘƲƦƬƘıԼıƇı

09 Mart 2021 Salı Saat 12.17
Güncellemeler
+1 yıl
Müge anlı izlemedim sadece aklıma geldi sordum ve engelli biriyle evlenmeyi çoğu insan istemez gerçekçi olmak iyi olur
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Bedensel engelli birisiyle evliliğe bakış açınız nedir?