- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSiz hayattan ne çok şeyler öğrenmişsiniz tebrik ediyorum, yani o kadar güzel irdelemişsiniz ki, her kelimesi bir ders, bakın bu yazdıklarınız için bende acizane fikrimi yazacağım, ben hem yakınlarımda hem arkadaşlarımda sizin gibi engelli dostlarım var, hani yazmışsınız ya davul bile dengi dengine çok haklısınız, şimdi bir uzaktan akraba diyeceğim biri sizin gibi baston kullanıyor ona bir tane İşitme engelli birini aldılar ve çoluk çocuğa karıştı şimdi mutlu, bir Yusuf diye bir arkadaşım var onunda kanserden dolayı sağ kolunu aldılar oda bir akrabasından boyu biraz kısa ve elleride öyle onlarda evlendiler çocuk çocuğa karıştılar dört tanede çocuk oldu vede mutlular, yani demem o ki kendine denk birini bulabilirsin, sizin en doğal hakkınız çocukta isteyeceksin bu kriterlerine yakın birini bul, ama çocuk düşünürseniz işitme engelli biri size uyar derim, bu yazınızı gündüz gördüm bizim boş bir ev vardı onun boyasını yaptığım için cevap yazamadım ancak şu an yaza bildim, yine yazışırız, kendinize iyi bakın yüzünüzden gülücük kalbinizden sevgi cebinizden para eksik olmasın
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkürler kardeşim Allah razı olsun kolay gelsin
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılHayat’da herşeyin bir Karşılığı var.
Sevmeminde Sevilmeninde
İnsan Bey’ni Dünyayı yönetir yeterki İstesin.
Önemli olan Bedensel Engeliliğin değil önemli olan Hayat’ta nasıl baktığın nasılmı yani dersen.
Hayat’a ve kendine Positif bakıp yol alırsan ve İnsanlara Yüksek enerjini gösterirsen illaki Etkilenen birisi çıkar.
Kaldıki Engelerin olsa Daha Beynin çalışıyor.
Gelelim Aldatılma konusunda Hayat’da hiçbirşeyin Garantisi yok olmasıda İmkansız. Tek Garantisi olan şey er ya da Geç bizlerin birğün öleceği.
Ve bir Kadın Seni Severek Evleniyorsa Gönül rızasıyla Kalbi ve Ruhu ile Sana Bağlı kalır.
Farz et öyle bir Durum farklı yöne yani aldatmaya gitti. Buna Beynen Sen kendini alıştırmalısın.
Karşılıklı 2 Sevği varsa o Sevği Temeleri var olduğu için fedakarlıklar olur Hayat’da bu Karının Senin aldatması gibi konularda da.
Sonuçta bir İnsan Kadın dediğin ve Genç Yaşlarda Yaşaması gereken Cinsel ilişki onu Ruhunu okşar.
ya da kafasındaki Soru işaretini giderir.
Ve Açık ve net Karşılıklı bir İletişim varsa Hayat’da oda çözülür.
Hayat’da Kadının bedensel Altatması değil önemli olması gereken.
Önemli olması gereken Kadının Kalbi ve Ruhuyla Seni aldatmaması.
Kalbi Ruhu Senin ise Takılma okadar Aldattı aldatmadı diye ya da yapacak diye.
Hayat fedakarlık istiyen bir yoldur.
Ya kendini bir Ömür Yalnızlığa Hapis edeceksin.
ya da var olan imkanlar ve mantığınla Hayatını geleceğini Kontrol edeceksinz
Ama Sana kimse Şu hakkı vermez vermiyorda.
Mahsum bir Kadınla Evlen ve bir kaç Yıl sonra onu Cinsel İlişkiden Mahrum et hapis et.
Anlata bildimi.11 Yorumla- +1 yıl
Anladım çok teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu ba ben cevap vermeyeyim istersen. Çünkü, ben de engelliyim.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanlara samimi duygularını sormuşsun kizda cevap vermis. Sen tutmuş ona beddua ediyorsun. Engelli olusunu bilmemde kötü kalbin büyük sıkıntı..
23 Yorumla- +1 yıl
Sanane avukatı misin eğer öyleyse bende avukat tutarım
Cevap sahibi+1 yılHastasın kafadan bence kim seni napsin
- +1 yıl
Tamam da derdin nedir onu anlamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDürüst olmak gerekirse sırf bedensel engelli biri kırılmasın diye evet sevgili olalım evet evlenelim demezdim herhalde. Çünkü bizim insanlarımızda şu var aman üzülmesin aman bedensel engelliyi kırmayalım üzmeyelim diye bazen gerçek cevabı vermekten kaçıyorlar. Bence onlara yalan söylenmesi daha üzüyordur eminim. Duygu işi karşılıklı olunca güzeldir. Karşılık yoksa acımaya dönüşür sadece. Hiç bir zaman duygu konularında kesin yargı da konuşmayı doğru bulmuyorum. Ama evlenirim kesinde diyemiyorum. Belki hoşlandığım birine rastlarım. Onun da bazı engelli olabilir orası ayrı. Hocam sana bir şey diyeyim mi cümlenin sonuna bunları da ekleyim hadi. Kadın vardır aşık olursun ama güzel değildir diğerlerine göre kusurludur dışarıdan bakanlar sen bunun neyine aşık oldun derler. Kadın vardır aşık olursun hayatının içinden geçer. Bu bedensel engelden çok gönül işine bakar. Sevgiye bakar sevgiye bakar iki kalbin birbirine çarpmasına bakar.
21 Yorumla- +1 yıl
👏👏
Aşk sevgi kaldırmaz diyorsun ama. O sahte aşk ve sevgi oldugu zaman kaldırmaz. Gerçekten engelli biriyle aşk evliliği yapılır. Eger aşk yoksa mantıken denk olsun die bir başka engeli olanla evlenilir.
Aşk sevmektir. Herşeyden ve herkesten fazla. Karşındaki insanı oldugu gibi seversin. O kişi engelli ise ona el ayak destek olacaksın. Sevdigin için seve seve yaparsın. İşini severek yapma derler buna. Acıdıgı için degil, mecbur oldugu için degil onunla mutlu oldugu için beraber olur. Anlama kısmına gelince herkes engelli degil, ama engelli adayı. Bir kaza bir hastalık bir olay. Bedensel engel her an olunabilir birşey. Sağlam bir bedene sahip olanla evleneninde eşinin sonradan bir engeli olabilir. ya da kendisinin.. Kim bilebilir ki.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle durumunuzda olmak çok zor. Umarım hayatınızı kolaylaştıracak imkanlara sahipsinizdir. Sorunuza gelince cevabım çok samimi ve net olarak cevap vereceğim. Evet.. Bunu özellikle isterim ve geçmişte düşündüm ancak böyle biri karşına çıkmadı. İsteme sebebime gelince asla acımak değil, her insanın hayata dair güzel hayalleri vardır. Ve bir kişinin hayalini gerçekleştirmiş olmak için bile bunu yapmayı isterdim. Sadece engel oranı görüşümü belirler. Bana göre evlilik yapabileceğim kişide bedensel kusur şunlardan bazıları olabilir. Tek ayağı aksayabilir, bir kolunda ya da benzer uzuvlarında noksanlık olabilir vs. Ancak daha ilerisi iki tarafı da mutsuz eder diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılYani eşim her an engelli kalabilir herkes engelli adayı bunu bilerek evleniyo insanlar o yüzden engelli olması benim için bir kriter değil onu sevdikten sonra engelinin önemi yok ki zaten bu şekilde evli olan birçok kişi var hatta her iki eşin de engelli olduğu çiftler bile var önemli olan sevmek gerisi boş
11 Yorumla- +1 yıl
Birazda sen fizyoterapist olduğun için güzel bakıyorsun
Aşık olursam sorun olmaz diye düşünüyorum zaten önümüzde hayat var yarın ne olacağımızın garantisi yok, ilerde bir kolumu bir bacağımı kaybetmeyeceğimin garantisi yok o yüzden büyük konuşmamak lazım
Allah gönlüne göre versin umarım herşey istediğin gibi olur 🌷11 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim değerli yorumun için elbette yani bunun sorumlulukları var her insan kabul etmeyebilir ama şimdiki çoğu insan sadece görsellikten dolayı kabul etmemeyi tercih ediyor ya da eğer parası varsa zenginse sadece parasını yemek için kabul ediyor
Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı. Bugün Müge Anlı'da bir konuya denk geldim. Bir kadın hem bedensel, hemde zihinsel engelli ve bir adama kaçıyor. Sonra kız bulundu vs bir sürü olay oldu. Kaçtığı kişi yayında önemli olan kalbinde bir engel bulunmaması dedi ve bu durum beni çok etkiledi. Bunun üzerine sevdiğim kişinin bir engeli olsa ne yapardım diye sordum kendime ve cevap belli. Bedende olan, zihinde olan engel aşılır. Önemli olan kalbinde bir engelin olmamasıdır.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatta neyin garantisi var ki? Belki de bir dakika sonra ben engelli kalacağım. Belki yarın felçli kalacağım. Her ne kadar kişi dikkat ederse etsin, elimizde olmayan sebeplerden birçok sorun yaşayabiliriz. Hicbir şeyin garantisi yok... Engelli olup olmaması değil, karakteri, zekası, bana olan sevgisidir önemli olan. Evleneceğim kişinin sağlık durumu önemli değil, elbette evlenirim...
27 Yorumla- +1 yıl
Evlen benimle 😂
Cevap sahibi+1 yıl🤣 Sanaldan kimseyle tanışmıyorum. Hatta tanışmak şöyle dursun, mesajlasmamaya bile yeminliyim
- +1 yıl
Neden
Cevap sahibi+1 yılAnlatmayayim 😊
- +1 yıl
Peki
Cevap sahibi+1 yılSacma sapan görüşleri de hiç umursama bu arada. Kimin ne olacağı belli olmaz :)
- +1 yıl
Yok ya ağzının payını veriyorum gidiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklisin kardesim, evlenirken insanin kendini anlayabilecegi birisi olmasi lazim. Bende de ordodontal bir sorun var ve ben eski eşim o kusurumu evlenirken kabul ettigi halde sinirli aninda benimle dalga gecti ve ben ondan soğudum. Seni cok iyi anlayabiliyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle benim arkadaşımda öyle oldu
+1 yılEvlenmem dostum. Olumlu cevap verenlerin bir çoğunun da Türk TV dizileri etkisinde önemli olan kalp vs dediklerini görüyorum gerçek hayat öyle olmuyor işte. Önceleri normal tanıştığım birinin mesela eşimin engelli olması durumunda hep yanında olacağım olurum diyebilirim ama bu sonradan olan kişi için. Hepimizin engelli adayı olduğunu düşünürsek ben de ileride engelli olabileceğimi bilsem de kendimin de tercih edileceğini sanıp pembe hayallere düşmem açıkçası. Hayatta güzel manevi duygular var , medeniyetimizde de var ancak madden nefsi doymayan o maneviyata erişemiyor. Allah herkesin yardımcısı olsun 🙏
00 Yorumla
+1 yılDostum işin aslı şöyle eğer kendini idame ettirecek durumdaysa ani kendi kişisel ihtiyaçlarını görebilecek yemeğini yapabilecek durumda bir engelli ise ağır engelli değilse düşünebilirim ama onun dışında kas hastalığı ileriki dönemde yatalak olma durumları varsa doğruyu konuşmak gerekirse evlenmek istemem küçük gördüğüm için değil onun için de zor olur benim için de zor olur ileride katlanamayacağın olursam terketme durumu olamaz böyle bir durum olduğu zaman onun için daha acı olacaktır en doğrusu böyle bir işe en başında hiç başlamamak olur yani engel oranına göre değişebilir
30 Yorumla
+1 yılŞimdi herkes evet vs dicek ama kimseye inanmıyorum büyük bi yük bu %99 kısım göze almaz bunu benim cevabım gelecek olursak o kadar aşık olmam lazım ki gözümün hicbir şeyi görmemesi lazım ondan başka büyük de konuşmak istemiyorum ama böyle
21 Yorumla- +1 yıl
Bence de
En büyük engel beyindedir. Hepimiz yarının engelli adayıyız. Yeter ki düşüncemiz de engel olmasın yeter. Önemli olan insanı her hali ile kabullenebilecek bir eş ve insan bulabilmek.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu çok yorucu bir durum baştan böyle sevgiyle hareket edip sonra pişman olan çok. Böyle biriyle evlenmissem ona bakmam gerekir bunları göze almam gerekir. İse gitmemem gerekiyor mesela ilgilenmek için. Karşımdaki insanda gidemez belli bir gelir yoksa artı bir yük daha yukleyemem onun da sırtına. Belli bir para geliyorsa bir yerden kirada bir ev olabilir ya da her hangi bir sey. Sevmissemde çok evlenirim
20 Yorumla
+1 yılEvlenirim dersem yalan soylemis olurum. Evet hepimiz engelli adayiyiz yarin sabah neye uyanacagimiz belli degil ama engelli olan biriyle evlilik yapmazdim sanirim. Bir de kendi engeli olmayan biri engelli birinin halinden anlayabilir mi diye dusunurum.
10 Yorumlasevgilim var allaha şükür bir sağlık sorunu yok fakat ileride allah korusun bir şey gelirse başına bir yeri noksan kalırsa elinden tutmaya devam ederim yanında olurum destek olurum kalbinde engel olmasın gönlü temiz kalsın diğer şeyler pek önemli değil imtihanımız varsa yaşarız elbet sonuna kadarda sabretmek başa düşer
10 Yorumla
+1 yılYani tabi ki aa yazık engelliyle evlenmiş filan demem görünce aksine sevinirim ne güzel bakabiliyor sevdiği için böyle biriyle evlenmiş filan derim. Fakat büyük konuşmayayım ama biraz zor. Hani ben engelli olsam benimle evlenen birisinin bana bakması zor olur. Ben sorumluluk çok almamış bi insanım şahsen benim öyle biriyle evlenmem çok zorlar ikimizinde hayatını. Hayırlısı olsun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşk kalbe düstükten sonra engel tanimaz.
Yeter ki icimde sevgi besleyeyim o kisiye karsi.
Diyorsan ki. Sirf engelli diye evlenirmisin? Iste o soruya benimde net bir cevabim yok. Dusunuyorum dusunuyorum kesinlikle evlenirdim hissine kapilamiyorum.
Allahım affet beni.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Ben aşık olduğum sürece tamam demeyeceğim çünkü benim için bir kriter değil bu. Eğer değer veriyorsam, zekiyse, düzgün karakterliyse, efendiyse düşünürüm. Zaten birine kolay kolay aşık olan biri değilim, olduğumdaysa saplantılı oluyorum, her haliyle benim olsun isterim.
Tabi işler engelli bireyin bakış açısıyla farklı olabilir. geçmiş olsun.10 Yorumla
+1 yılBunu daha dün gece düşündüm, eğer hayatıma bu engelden önce girmişse zaten koşulsuzca yanında durmam gerekir bu fedakarlık değil olması gerekendir. Ancak bu şekilde tanıdıysam sanki bir düşünürdüm ama gerçekten aşık olsaydım evlenirdim ve bu fedakarlık ya da cesaret değil hepimiz insaniz bu yüzden bu evliliğe bir engel değil.
10 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar hic dusunmedim bu konuyu. Ama seviyorsan engel dinlemezsin bence.. zor olur cunku onunda yardima ihtiyaci olur ama seven kisi bunu dert etmez diye dusunuyorum. Sonucta ilerde ne olacagimiz belli degil... mechul hersey. Evlenirken hastalikta saglikta diyoruz sevdigim adama ilerde bisey olsa birakmam her sekilde yaninda olurum...
10 Yorumla
+1 yılGünümüzde çoğu kişi kusursuz partner arasa da ben engelli-engelsiz ayrımı yapmıyorum.Çok saçma zaten sen de insansın o da insan ne gerek var ayrım yapmaya?
23 Yorumla- +1 yıl
Ayrım değil sadece fikir alıyoruz
- +1 yıl
o zaman söyleyeyim ben ayrım yapmazdım :)
- +1 yıl
çok teşekkür ederim fikrine
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer insan engelli olmaya adaydır. Eğer seviyorsam herşeyiyle severim sahip çıkarım destek olurum ona bakarım. Şu da var evlenmeden önce böyle birisine bağlanmam mümkün mü bilmiyorum ama Allah bu ya kalpleri birbirine ısıtan o, o yüzden büyük konuşmamak gerek :) önemli olan kafa dengi, kafaların uyuşması hepsi bu. Allah gönlüne göre versin kardeşim ahiretlik eş nasip eylesin inşaallah
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim inşallah
+1 yılAllah isterse bak neler olur.
https://www.youtube.com/embed/1KvAryC7rEc31 Yorumla- +1 yıl
Bunu biliyorum
Bugün biri daha bu soruyu sordu. Sende Müge Anlı izliyorsun demek ki. Bende Mügede bu konuyu gördüm bugün.
11 Yorumla- +1 yıl
Yok benim aklıma geldi öyle sordum engelli arkadaşımdan aklıma geldi müge anlı değil yani
- Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılSeversem bu benim için bi sorun değil yani Allahın taktiri sonuçts yargılayan biri değilim
25 Yorumla- +1 yıl
Ayeıca sevdiğim adamda çok şükür birşey yok ama ols abile yarı yolda bırakmam ve bazı insanlar istemese nile böyşe birini saygısızca davranıyorlar gerçekten çok itici biraz empati kurmak bile zor geliyor galiba bu Allahın bi taktiri kimse böyle olmak istemez ama cidden bazı şeyleri yapamamak zorlanmak ya da öuhtaç olmak ne kadar zordur tahmin edebiliyorum ve kimse o hakaretleri saygısızca tavırları sergilerken kimin ne düşündüğünü kendisi o durumda olsa ne hissederdi umurlarında olmuyo Allaha havale etmek gerek
- +1 yıl
Bende öyle diyenlere ağzının payını veriyorum
- +1 yıl
İyi yapıyosun 👏
- +1 yıl
Bu arada Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin insanın kalbi yüreği güzel olsun bugün sağlamız diye ömür boyu bunun garantisini veremeyiz belki kötü çok insan tanıdım gerçekten beden fiziksel görünüş bazen bir yere kadar önemli olan benim için vicdan Stephen hawking de bedensel özürlüydü ama mükkemel bir fizikçiydi herkese de örnek oldu trkrardan allah yardımcın olsun cümlemizin bütün yüreği güzel insanların 💗🌸
- +1 yıl
Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi ırktan olduğu, hangi göz rengine sahip olduğu, engelli veya engelli olmadığı, farklı zevklerinin olması, hangi dili konuştuğu hiç umrumda değil. Ben herkesten nefret ediyorum :3
21 Yorumla- +1 yıl
O zaman öldür kendini
Nasıl bir engel nasıl biri nasıl hayatımızı etkili ek onu seviyor muyum falan filan duruma göre değişti
11 Yorumla- +1 yıl
Yani böyle kendi işini kendi yapan sadece destekli olarak yürüyen biri
+1 yılEger aşık olursam evlenirim. Allah yardımcın olsun kardesım insallah mutlu olursun çok 🤲🏻
15 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ama bu kafada insanlar oldukça işimiz Zor
- +1 yıl
İyi niyetli olanlar da var emin ol
- +1 yıl
iyi niyetli insanların olduğunu elbette biliyorum her insan aynı değildir karakter ve vicdan meselesi ama artık insanlar sadece görsel fiziksel görüntüye baktığı için ve sadece para üzerine ilişkiler kurduğu için şuradaki yorumlardan bile ne olduğunu anlayabiliyoruz
- +1 yıl
Iyı niyetli derken kastettiğim senın soyledıklerındi. Allah hayırlı insan cıkarsın karsına ne diyim
- +1 yıl
Teşekkür ederim zaten evlilik gibi bir niyetim yok da toplumun nabzını ölçmek istedim hiç de şaşırmadım
Dürüst olayim evlilik düşünmezdim ama iyi bi dost iyi bi arkadaş olurdum ona neden evlenmezdim cunku cok buyuk bi sorumluluk engelli kardesim var ordan biliyorum annem mesela onla ilgilenmekten bizi unuttu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılÇok büyük bir özveri isteyen durum. Hepimizin heran hastalanma ve çok daha kötü durumlara düşme ihtimalimiz var. Bu süreçte olan biri ile evlilik düşüncesi kolay değil. Ama evlenip çok mutlu olan kişileri gördüm.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Evlenirim dostum. Çok büyük bir engeli olmadığı sürece sorun yok benim için. Hayat bu. Ne zaman ne olacağı belli olmaz. Doğuştan öyle olmayabiliriz ama sonuçta hepimiz birer engelli adayıyız. Bir kazaya bakar.
10 Yorumla
+1 yılAllah yüreğine engel vermesin, diye bakıyorum. Ayrıca herkes engelli adayıdır. Kimin ne zaman başına ne geleceği belli olmaz.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle diyim Allah korusun fakat erkek arkadaşım boynundan altını oynayamayacak kadar felç olsaydı bile evlenir ve asla ondan sıkılmazdım. Umarım cevabım açıktır. :)
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. kul kaderini yaşar bahtında ne çıkarsa düşmez kalkamaz bir Allah
hayat çok güzel yaşamak çok güzel
bu hayatı bütün güzellikleri ile yaşamak başka güzel10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Apartmanımda asansör olmadığı için tekerlekli sandalyeli en büyük dezavantaj. Müstakil tek katlı ev en uygunu. Ya alırım ya kiralarım. Baston destekleriyle yürüyebiliyorsa belki olabilir.
10 Yorumla
+1 yılAçık söylemek gerekirse evlenmezdim. Çünkü sabırlı değilim kendi nefsimle mücadelem zorken başkasının ki daha ağır gelirdi.
Nefs derken belaltı anlaşılmasın her türlü sorumluluğu kastediyorum.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılKalbi engelli olmasin
Ne engelli insanlar var hayat-ı birincilikle bitirmiş30 Yorumla
+1 yılBile bile evlenilmez Ama Allah göstermesin ilerde öyle birşey olsa bana ya da ona asla o beni bırakmaz ben de onu bırakmam
10 Yorumla
+1 yılGerçekten seviyorsa göze alıyorsa zorlukları olabilir neden olmasın ama böyle birşeyee çoğu insan karısır
10 Yorumla
+1 yılAşık olursam belki olabilir. Hayatın ne getireceği belli olmaz sonuçta.
10 Yorumla
+1 yılBen engelli değilim ama engelli biriyle olabilirim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Çalışan birt erkek için oldukça riskli bir seçim ancak bir kadın için de olacak şey değil..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnlaşmamız önemli onun dışında benim bugün sağlam olmam yarında sağlam olcağım anlamına gelmez sevgi ve sadakat olunca birçok şeyden feragat edilebilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenimle birlikte iken başına bir şey gelmişse devam eder evlenirim ama diğer türlü imkansız...
10 Yorumla
+1 yılAşk sevgi engel tanımaz evlenirdim yani.
Ama engelli birey ben olsaydım, kimseyle evlenmezdim.10 Yorumla
+1 yılEvlilik öncesi olmaz ama evlendikten sonra olursa olabilir.
10 Yorumla
+1 yılMaalesef engelli olduğu için değil benden dolayı ziyan olur benimle evlenirse
10 Yorumla
+1 yılNiyeti iyi olsun bir birimizi anlayalım fikir en engelli olmasın yeter
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. sevmek anlaşmak önemli evlenilir bence
şu an sağlıklı olsak da yarın engelli olmayacağımızın garantisi yoktur10 Yorumla
+1 yılEngelsiz veya engelli farketmez karakterli olsun yeter
10 YorumlaDenk gelmedi zira ozaman duygularımmı aklımmı baskın çıkar anlayabilirdik
10 Yorumla
+1 yılEğer maddi olarak zengin ise ve bana değer veriyorsa her istediğimi yapıyorsa olur ama bilemedim
21 Yorumla- +1 yıl
Para diyorsun kısaca
Bunu çok düşündüm ama bir cevap vermek çok zor Allah yardımcıları olsun ama aşk sevgi olduktan sonra olabilir diye düşünüyorum ama gene de sabır işi
10 Yorumla
+1 yılBurada yalan söylemek istemiyorum, başka insanların kalbini de kırmak istemem fakat gerçekçi olursam eğer bedensel engelli biriyle evleneceğimi sanmıyorum. Tabii hayatın ne getireceği belli olmaz, aşık da olabilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bunlar malesef başa gelmeden bilinebilecek şeyler değil. Dünyada herşey mümkün. Bu gün sağlamım yarın olmayabilirim, ya da sevdiklerim olmayabilir. O an, vilinebilecek bir gerçek bu.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Elbette bedensel engelli biri engelli olmayan biriyle evlilik yapar ama başka bir gerçek var ki paranız olmazsa kimse gelmez00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBedensel engel demiyeyimde çenesinde yanıkları olan bir kızı sevdim. Niyetimde çok ciddiydi. Onun o kusurunu bile görmezden gelip herşeye rağmen evlenmek istedim ama kabul etmedi
10 YorumlaBence evlilik sevdiğin kişinin eksilerini artı yapınca güzel oluyor onun için güzel bir şey olabilir
20 YorumlaAşık olup seversem neden olmasın. Kalbi sakat olmasın.
10 YorumlaBende bir gözümü kaybettim bence eğer bakacağına mutlu edeceğine inanıyorsan bence engeli görmezsin
10 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat