- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılBende sonradan trafik kazasi geçirip engelli biri oldum. Görüştüğüm biri vardı o zamanlar engelli kişiyi onun yanına yakıştıramadım ve bi şekilde bitirdim. Düşününce doğru mu yaptım diyorum ama çocuk sevgim olsun hala var ama sevmediğim birinden de çocuk sahibi olmak pek mantıklı gelmiyor. Bi de karşımdaki kişiyi gururlandirmak isterken aaaaa bu sakat adam nasıl evlendin falan diye kızın kafasinda soru işareti olmasın diye izdivaç a mantıklı gözle bakmıyorum. Basit kadınlar ile arada kişisel işlerimi görürüm ömür de böyle biter.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Engeli olmayan insan, engeli olan insana ilgi duymaz yavrum.
Engeli yokken ilgi duyduysa, ardından gelen engelliliğe katlanılsa da, kimse engelliyle olmaz.
Boşuna beklentiye girme, engelliysen, engellilere yönel.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet düşünürüm
00 Yorumla Fiziksel engelliyse evlenirdim tabi niye evlenmeyeyim
17 Yorumla- +1 yıl
Neden sordun ki
Soran+1 yılBende öyleyim ondan sordum
- +1 yıl
Hım anladım, Yazar mısın bi
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Öyle merak ettim
Soran+1 yılYazmasam daha iyi olur
- +1 yıl
Tamam
Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. kişinin fiziki ya da ruhsal kusuru onun evlenmeyeceği anlamına gelmez oda bir birey onunda kalbi yüreği var onunda sevmeye sevilmeye hakkı var onun bizden bir farkı yok önemli olan kusuruyla sevmek değilmi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Sevmek için kalp lazım duygu lazım. Direk olmaz diyecekler vardır ki onlar zaten duygu yoksunu. Bence fiziksel engeli olmayanların kalbi daha engelli. .
23 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılHepimiz birer engelli adayıyız. Bu kaçınılmaz bir gerçek rabbim kimseyi engelli yapmasın. Buraya yapılacak yorumdan bile imtina ediyorum.
10 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın. Engelliler de insan onların da duyguları ihtiyacı vs var bende doğuştan bedensel engelliyim belden aşağı tutmuyor.
10 Yorumla
+1 yılHayır, asla olmam.
Lakin şu var sevdiğim kişi sonradan sakatlanırsa, sonradan engelli olursa onu asla bırakmam, sonuna dek birlikte olmak için çabalarım.22 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSeverim, evlenirim neden evlenmeyeyim ki ben karaktere bakıyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Karşındaki kişinin engelli beni çok zorlamayacaksa sorun olmaz, evlenilir yani,
10 YorumlaEşiminbir kulağı duymuyor ama bu onu sevmeme engel olmadı aksi taktirde farklı bir durumda da olsa olmazdı
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılEngeline gore degisir zeka engelliyse olmaz onun disinda kisilere gore degiskenlik gosterir fakat insanlar saglamsa saglam ister
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Hayır. Evlenipte, Benim hatuna bir şey olursa Allah korusun, nefesimin yettiği yere kadar gözüm onda olur...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher sağlıklı insan bir engelli adayıdır annem ve babam engelli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen biraz sapyoseksüelim zekaya önem veriyorum sitede önemli olan kalbi falan diyenler illa olur ama açık konuşmak gerekirse ben hayatıma felç birini almam mesela çok iyi dostu olabilirim zeki ise ama bu devirde zeki insan sayısı da çok az
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirbirimizi seversek hatta aşık olursak olur ama kimse benimle evlenmez.
10 Yorumla
+1 yılElbette, hatta kız arkadaşım bile oldu. Sevgiye engel değil
011 Yorumla
Soran+1 yılBende engelliyim sevebileceklerine inanmıyorum
- +1 yıl
Bizim toplum çok ikiyüzlüdür bu konuda, yargılar, acır, dışlar. Gerçekten acımasız bir toplumuz. Eğer karşına düzgün birisi çıkarsa seni çıkarsız sever emin ol, seni bu konuda rahatlatmak isterdim ama baştan kabullenmişsin
Soran+1 yılSeviyorum diyip engelimi söyledi beni yaşı geçmiş insanlar alırmış bana bunu dedi
- +1 yıl
O tanıdığın insan emin ol yolda görsen selam vermeye değmeyecek kadar seviyesi düşük biridir. Onların hayata bakışı senin benim gibi değil, ot gelip ot gidiyorlar. Kurduğu cümleye baktığında anlıyorsun zaten
Soran+1 yılEvet onun gibi biriyle konuştuğum için çok pişmanım
- +1 yıl
Hayatımda gördüğüm en güzel kalpli insandı diyebilirim o kişi, bedensel kusurlar kusur değildir, hiçbirimizin garantisi yok, bir merdivenden düşme, bir trafik kazası bile seni ayıplayanları senden beter duruma düşürür. Sen kendini hayattan soyutlama, sev, sevil, heyecanını yaşa. Eminim senin de güzel bir kalbin vardır
Soran+1 yılGüzel yorumlarınız için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim, tanıştığıma sevindim.
Soran+1 yılBende çok sevindim
- +1 yıl
Hoşçakalın
Soran+1 yılİyi geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeverim ve evlenirim. Benimde engelim var kaldamdan. Sukur yuruyorum ama azda olsa aksamam var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEngelin ne olduğuna bağlı da. Yanı herkes dengini bulur. Sen gibi birini bulmak daha mantikli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet diyenler yalan söylüyor yüksek olasılık. Engeliniz nedir özel değilse... Ben de engelliyim.
04 Yorumla
Soran+1 yılBir gözüm görmüyor
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun bu çok büyük bir problem değil...
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Nankör biriyle evlenip benim gibi hayatın mahvolacaksa şimdiki aklımla beni gerçekten gönülden sevecek engelli birini tercih ederim sorun yok bakarimda kendisine sevgisi saygisi gönlü yeter kısacası kesinlikle evet.
00 YorumlaKızlar yalan konuşmayın ben mesela bedensel engelli az olan biriyim fakat kız arkadaş bulma ve ileri seviye ilişki ve evlilik için hep ön yargı ve geri çekilme ile karşılaşıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılHak veriyorum çoğu insan istemiyor
- +1 yıl
Bana böyle bir teklif gelirse kabul ederdim
Bir göz sorun olmaz,, bizde çalışan birinin gözü protez idi benden başka kimse anlamadı bir ara. Doktora tercümanlık yapınca anladım bende , sorun etme bunu.
010 Yorumla
Soran+1 yılBenimde protez
Soran+1 yılBenimde çok belli olmuyor
Soran+1 yılEvet haklısın
Soran+1 yılİstanbul'da bir protez merkezinden yaptırdım şimdi tekrar yenisini yaptıracağım
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen işitme cihazı takan bir insanım Cihazımda bir problem yok Ne gibi engelli mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılBir gözüm görmüyor
Cevap sahibi+1 yılYa çok geçmiş olsun 💐 Nerede yaşıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta her şey olabilir
00 Yorumla
+1 yılBuna değecek bir karaktere sahipse neden olmasın
20 Yorumla
+1 yılHepimiz engelli adayıyız
10 Yorumla
+1 yılEfendiyse niye olmasın.
10 YorumlaKısmet bu işler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seven kalp engel görmez ve evlenirim
10 YorumlaNiçin onlar insan deyilmi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiysem dusunurum elbet
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsam engel değildir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yıleğer o olsaydı evlenırdım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kişinin karekterine baglı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı. Engeli ne ona göre değilebilir
00 Yorumla
+1 yılÇok sıkıntı değilse engeli olabilir
00 Yorumla
+1 yılE tabikide cunku gunah o da sevmek istiyor hakli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. hayır... engelli biri değilsem düşünmem...
00 YorumlaSen ne muhteşem birisinn böyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. bence engel durumuna göre değişebilir bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaderimde varsa tabikide hic sorun etmem sen peki
089 Yorumla
Soran+1 yılBen kendim engelliyim zaten
Soran+1 yılBen engelli biriyle evlilik düşünürdüm onlar gerçekten çok temiz kalpli oluyor
Cevap sahibi+1 yılola bilir bu kötü birseymi
Cevap sahibi+1 yılevet sana katiliyorum ve gercekten engeli neresiyse kolsa kol ayaksa ayak vermek isterim ona bir el olabilirsem ne mutlu
Soran+1 yılKötü bir şey değil
Cevap sahibi+1 yılbana yazarmisin
Soran+1 yılNeden ki
Cevap sahibi+1 yılkonusmak istiyorum neden olacak tabi istemiyorsan sorun değil
Cevap sahibi+1 yılbenim dusuncem değil onun onemli
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
Cevap sahibi+1 yılyani kiz istiyorsa benim istemem yetmez ki
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılYok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılsebep
Cevap sahibi+1 yılyani haklisin aslinda
Soran+1 yılGörüşlerine bakınca konuşmayı uygun bulmadım
Cevap sahibi+1 yılevet haklisin cok fazla cinsellik sorum var olsun
Soran+1 yılEvet ben böyle biriyle konuşmak istemem ama iyi biriisin yorumun için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılenazindan iki yuzlu degilim kendini sutten cikmis akkasik gosterip her halti yanlardan degilim neysem oyum kalkip senle de seks yapip brakacak degilim baskasina karsida oyleyim
Soran+1 yılSende doğru söylüyorsun iki yüzlü insan çok var inanır mısın birine güvenmeye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılben sadece sitresli oldumda cinsellik sorusu na yorumda bulunuyorum ve kizlari sen benden daha iyi tanirsin
Soran+1 yıl
Evet
Cevap sahibi+1 yılciddi biri cikdida benmi evlenmem dedim kac kisiyle denedim olmadi ve 4 senedir kimseyle iliskiye dahi girmedim o dusundun gibi olsaydim hergun yapardim İzmir gobi yerde bol var
Soran+1 yılBu senin hayatın istediğin tarzda yorum yapabilirsin seni kırdiysam lütfen kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılyok be niye kirilayim sadece sana karsi durust olmak istiyorum ve icimdekileri soyluyom
Soran+1 yılEvlenecek biri yok cidden ama nasip böyleymiş
Cevap sahibi+1 yıltanismak istedim sadece ama seks sorularim belliki rahatsiz etti bu benle de yatar brakir dusuncesi olusdu kafanda
Cevap sahibi+1 yılnasip ama nasibini kovalamasan nasip nasil olacak
Soran+1 yılİnan artık kimseye güvenecek halim kalmadı öyle bir düşünce oluşmadı ama oluşsada olmaz bana göre yanlış
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılBen inanıyorum nasip hayırlısı çıkar karşımıza inşallah
Cevap sahibi+1 yılcikar tabi ama gencken cikmadikdan sonra 45 lerde evliligi napim
Soran+1 yılOnu bende istiyorum gençken olacak eşinle gezeceksin
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle 😍😍😍
Cevap sahibi+1 yıldenize girmeyi severmisin
Soran+1 yılBen havuza gidiyorum orasi daha rahat oluyor yüzmeyi öğrendim
Cevap sahibi+1 yılben seni tutardim ki yuzeriz ozaman ☺☺☺
Soran+1 yılYüzmeyi biliyorum ben
Cevap sahibi+1 yılolur yaninda yuzerim 🙂
Soran+1 yılİstagram vermiyorum
Cevap sahibi+1 yılseni gormek isterdim
Soran+1 yılAnladım ama ben güvenmiyorum kimseye kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılniye ki eski sevgilinden dolayi anlasildi
Soran+1 yılEski sevgilim kendisi bıraktı beni maddi durumunu sorun etti tanımıyorum herkese istagram vermek doğru değil
Cevap sahibi+1 yılhaklisin
Soran+1 yılEski sevgilim benim gibi iyi kızı kendi kaybetti bende ondan bir şey olmayacağını korkak olduğunu anladım
Cevap sahibi+1 yılaynen oyle
Cevap sahibi+1 yılsen erkegini cok mutlu edersin farkettim
Soran+1 yılBen ona maddi durumunu sıkıntı yapma fazlasında gözüm yok dedim çalışıp evini geçindir yeter bana dedim anlamadı demekki sevmemiş
Cevap sahibi+1 yılsevmemek değil gtu yemedi
Soran+1 yılEvet korktu işte bende evlilk düşünmeyen biriyle ne yapayım
Cevap sahibi+1 yılaynen oyle boy kilon kac
Soran+1 yılBiz seninle konuşmayalım insan önce adımı yaşımı sorar boyumu kilomu değil
Cevap sahibi+1 yılsoyleseydin zaten onu yazmisdim
Cevap sahibi+1 yılyani nerelisin hangi sehirde hepsini soracakdim firsat brakmiyorsun ki
Cevap sahibi+1 yılistemiyorsan zaten zorlamam bu ne atar arkadaş ya
Soran+1 yılYazmayın lütfen
Soran+1 yılBeni şaşırtmadığınız için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılsaşirtacak bir durum değil ki zaten yani empati kurmaya calisdim ama sen cok atarlisin
Soran+1 yılSöyle bir soruda bile konuyu farklı yere çekmeye çalıştınız ya helal olsun size
Cevap sahibi+1 yılsen diyorsun ya benim gibi iyi kizi kaybetti ☺☺bend esenden icin oyle diyimm sen hep kaybedeceksin
Cevap sahibi+1 yılne farki senin icin fesat icin ben boy kilon kac dedim bunda ne var ya 🤣👏👏👏
Soran+1 yılKaybetmiş olabilirim hayırlısı böyleymiş belki mutsuz olacaktım bunun için üzülmem bu kaybetmek değil ki o benim gibi birini kaybetti
Cevap sahibi+1 yılevet senin gibi tatli asabi kizi kaybetmis parada gozu olmayan
Soran+1 yılCidden bak değerimi bilmedi sadece birazcık gıcıklık yapıyorum o kadar benim gibi tatlı kızın değerini bilmedi hayırlısı böyleymiş
Cevap sahibi+1 yılyo tatli birisin belli zaten bir bana o tatlilini gostermiyon olsun 😄ismini lutfedermisin hatami duzelyim barisalim
Soran+1 yılYok bu kadar basit değil senin bundan ders alıp bir daha yapmaman için konuşmayalım
Cevap sahibi+1 yılhayatim senin gibi ders lerle gecti 😉
Soran+1 yılİnan bende dersimi aldım
Cevap sahibi+1 yılinaniyorum sana daha cokders alacaz nasip bakalim nereye kadar boyle gidecek omur
Soran+1 yılBilmiyorum şunu çok iyi anladım çok değer soytarıyı kral eder
Cevap sahibi+1 yılyani kesinlikle oyle bilmemmi cok yasadim sayem de cok kisi kraliceler gibi yasiyor 😄
Soran+1 yılBende yaşadım ben ağlarken o gülüyordu yalandan vicdanını rahatlatmak için seni seviyorum diyordu işte insanlar bu kadar vicdansız ve karaktersiz
Cevap sahibi+1 yılaynen oyle ve layikini bulur tasalanma
Soran+1 yılBir taneside bana dediki engelliyim ya beni yaşı geçmiş insanlar alırmış param olursa herkes istermiş ben kimseye güvenim kalmadı
Cevap sahibi+1 yılya bosversene milletin ne dedigine ne bakiyorsun aciz insanlar onlar
Soran+1 yılÖyle ama insan üzülüyor işte
Cevap sahibi+1 yılevet ne hiissettini biliyorum
Soran+1 yılKimseye güvenmiyorum artık en iyisi tek başına olmak
Cevap sahibi+1 yılhaklisin ne diyeyim hayirlisi olsun
Soran+1 yılAynen az insan çok huzur bu benim sözüm artık
Cevap sahibi+1 yılaynen az insan cok huzur ama benim huzurum borcum yokken bende baya insan sildim kotu gunde belli ediyorlar
Soran+1 yıl4 yıllık arkadaşımı sildim haketmeyene değer vermeyeceksin
Cevap sahibi+1 yılarkadaslik yillara bakmaz ki 30 senelikde olsa insan deilse tabi cikartmak gerek
Soran+1 yılAynen öyle o da ben ağlarken sesimi kaydedip sevgilisine atmış bu kadar karaktersiz
Cevap sahibi+1 yılAllah islah etsin ne bicim insanlar olduk
Soran+1 yılAynen öyle kimseye güvenmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yıltabi senin bilecegin birsey
Soran+1 yılAynen
Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı. Neden olmasın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
10 Yorumla
+1 yıldüşünürüm
11 Yorumla
+1 yılAşk engel tanımaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara altın çoksa belki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sevgi ve saygıda engel engel degildir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Seviyorsam evet
10 Yorumla
+1 yılEngeline bağlı /:
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
+1 yılEngel durumu nedir?
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Evvet evlenirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBende boy engelliyim
00 Yorumla hayır
00 Yorumla
+1 yılengeline bağlı. Ama evlenmeye engel değil.
00 Yorumla
+1 yılBiraz zor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEngeli nedir
00 Yorumla düşünürüm
10 YorumlaEvet
10 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım