Engelli birisi sağlıklı birisiyle evlilik yapabilir mi?

Ben bu konuda net bir cevap vermem gerekirse açık bir şekilde söylüyorum engelli birisi sağlıklı birisiyle evlilik yapamaz engelli birisi olarak söylüyorum ancak parası varsa maddi durumu iyiyse evlenen insan sırf bunun için evlenir Çünkü belli bir zaman sonra sağlıklı insanın yapabileceği şeyleri engelli insan yapamayacağı için bu evlilikte sıkıntı olacaktır birçok insan pembe hayal dünyasında yaşaydım olur engelli biriyle evlenirim ne var ne olacak kafasıyla hareket ediyor ama hiçbiri bana da samimi gelmiyor o yüzden yapamayacağını düşünüyorum en azından yapsa bile başında belli bir zaman sonra bir defa pişmanlıklar Yaşar çevremde engelli olup da sağlıklı bireylerle evlenip belli bir zaman sonra kavga kıyamet boşanan insanları çok gördüm Bence yapamaz herkes kendi dengiyle olmalı
Evet yapabilir
Hayır yapamazsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
Süper bir soru sordum beğeni için teşekkür ederim @ProFighter
Güncellemeler
1 yıl
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ama ben size engelli birisi olarak gerçek hayatta karşılaştığım olayı söyleyeyim, bir kişinin sağlam bir kişinin engelli olması o iyi birinin sağlıklı yürümesine neden olmuyor eğer bir kişi zenginse ancak o şekilde devam edebiliyor O yüzden sağlıklı birisiyle engelli birisinin yapacağı evlilik aşkı yüklediği olmaz menfaati evliliği olur maddi imkanları yoksa o evlilik sürmez evet diyenler samimi değil