Aşk İlişkileri Selam verdiğin eski sevgilin selamını almazsa ne tepki verirsin? Ojeminrenginebak Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yolda ya da bir mekanda karşılaştın eski sevgiline selam versen o tepki vermese ne yaparsın? Selam verdiğin eski sevgilin selamını almazsa ne tepki verirsin? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Eskimi o ne olmuş gitmiş bitmiş, ne selami yahu görmezden gelirim eskim olsaydı 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Bende onu asla bir daha görmem😃 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Tepki vermem umursamam 0 0 Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kendimi bi mal gibi hissederim açıkcası. Niye selam veriyorum diye kendime kızarım ayrıca. 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Evet ya bende Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl he bir de ona selam verecektim rüyasında veririm ancak 0 2 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl belli olmaz hani belki iyi ayrıldın ya da insanlık bende kalsın mantığıyla selam veriyorsun o da almıyor falan yazarken sinirlendim şimdi akdldj Yorumla merakettimmişte +1 yıl ben hiç kimseyle iyi ayrılmadım ki iyi olacaksam ayrılmam bırakmam bir kere Yorumla
Клвдияивановна Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Almazsa almasın yani Çok da şeyimde değil 0 0 Yorumla
Elsinim2525 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Banane ondan direk geçerim selam vermesem daha iyi selam versem borçlu çıkarım 0 0 Yorumla
özgürruhlusavaşçı Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Cokta umrumda bende bir daha selam vermem yuzune bakmam umrum disi olur yani hahahaha 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Eski sevgilime neden selam vereyim 0 0 Yorumla
plasticwings Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı. Selamını iskeyim ne selam vercem 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Selam vereceğimi sanmam 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Bir tane çarparım😄 0 0 Yorumla
вечнаялюбовь Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. Selam vermem ben 0 0 Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. hiçbir şey olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eskimi o ne olmuş gitmiş bitmiş, ne selami yahu görmezden gelirim eskim olsaydı
Bende onu asla bir daha görmem😃
Tepki vermem umursamam
Kendimi bi mal gibi hissederim açıkcası. Niye selam veriyorum diye kendime kızarım ayrıca.
Evet ya bende
he bir de ona selam verecektim rüyasında veririm ancak
belli olmaz hani belki iyi ayrıldın ya da insanlık bende kalsın mantığıyla selam veriyorsun o da almıyor falan yazarken sinirlendim şimdi akdldj
ben hiç kimseyle iyi ayrılmadım ki iyi olacaksam ayrılmam bırakmam bir kere
Almazsa almasın yani Çok da şeyimde değil
Banane ondan direk geçerim selam vermesem daha iyi selam versem borçlu çıkarım
Cokta umrumda bende bir daha selam vermem yuzune bakmam umrum disi olur yani hahahaha
Selam vermem ki selam alsın
E yok artık o kadar da değil yani
Vermezdimki alayim...
Eski sevgilime neden selam vereyim
Selamını iskeyim ne selam vercem
Mümkünse o bana selam vermesin
Selam vereceğimi sanmam
Tepki veremem çünkü selam vermem..
Bir tane çarparım😄
Eski sevgilime niye selam veriyim ki...
Selam vermem ben
hiçbir şey olmaz