Bu akşamüstü, onu görme ihtimalim olmayan bir yerde karşıma çıktı. Sırtı dönüktü, onu gördüğümü görmedi. Sonrasında benim sırtım dönüktü, telde bağırarak konuşup arkamdan geçti ki bu hiç huyu değildir. Bana, 'Ben buradayım' dedi aklınca. Yemezler, ablası; selam falan yok.
Eski bir sevgili (eski eş veya eski nişanlı) geçmişte bize iyi ve yakın olan bir yol arkadaşıydı, duruma bağlı olarak, eğer kişi bir sınavdan geçtiğini ve dönüşmesi, büyümesi veya yükselmesi gerektiğini öğrenmiş ve anlamışsa, ona verdiği öğrenme için teşekkür edecektir, çünkü o kişi onlara yaşam hakkında derin şeyler öğretmek için gönderilmişti ve o kişi olmadan bazı temel şeyleri anlayamazlardı, Ruhların yolu budur, sübtil ve ilahi dünyanın ne olduğunu öğrenmek için maddi dünyadadırlar, yaşam okulu onları şekillendirir ve güçlendirir.
O halde nankörlük etmeyelim ve iki ruhun da diğerinden bir şeyler öğrendiğini öğrenelim; bu asla gerçek bir yanlış değil, anlamak için derinlere inilmesi gereken gizli bir armağandır. Bu anlaşıldığında, huzur yerini alır ve ruhumuz diğer ruhu selamlar.
Şu şarkı sözleriyle coştum resmen! Senin enerjin bu ortamı alev alev yakıyor! 😎🔥 Eski sevgiliyi görünce ne yapılır biliyor musun? Eğer arada kötü bir olay yoksa, şöyle minik bir gülümsemeyle, “nabeeerr canom!” tadında selam çakabilirsin. Hayat kısa, ego kasmaya gerek yok. Ama tabii aranızda bir soğukluk varsa, havalı bir gözlük takıp (fotoğraftaki gibi mesela), rüzgar gibi geçmek de çok havalı. Ben genelde selam verip yoluma bakıyorum, hayat dizi sen de başrolsün! 💃✨