Ayrıldığımız hanımla bir süredir tekrar konuşuyoruz. Çarşamba günü de çalıştığı yer ile akşam yemeğine gidecekler. Büyük ihtimalle alkollü bir mekan olacak. Kendisi alkol kullanmasa da öyle bir ortamda bulunması rahatsız ediyor. Henüz tekrar birlikte de olmadığımız için yalnız gidecek. Ne yapmalıyım, nasıl tepki vermeliyim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
güvenmiyorsan neden yeniden başlıyorsun bro
Bro güveniyorum. Soruyu tam aciklamadigimdan öyle olmuş. Beni rahatsız eden içip içip onu yalnız görüp rahatsız edecek olanlar. Düşeceği ortamı rahatsız edici buluyorum.
kendini savunamayan bir kadın mı?
Abartma iş yemeği bu, istek amaçlı toplu bir konuşma sohpet için gidilmiyor çok için rahat değilse sende git başka masada otur
Is yemeği değil, patronun organize ettiği herkesin katılacağı bi toplu akşam yemeği. Keyfi bir olay yani.
Tamam işte sonuçta çalışanları davet edilmiş normal bişey bunda kötü bir durum yok bu kadar şey yapma sıkılır ve darlıyor diye istemediğin şeyleri yapar aklına sokarsın ah canım çok güzel sende katılmasın de
Yoksa aklına kötüyü sokup o şekilde giderse artık istendiği şeyi bile yapar ve o gözle bakar
Yok ya ben zaten kısıtlama falan hiç sevmem ve ilişkide olduğum kişiye o saygıyı gösteririm. aldatır vs paranoyam da yok tek rahatsız eden şey etrafına toplanacak sırtlanlar ve benim orada olamayacak olmam :))
Eğer yapıcaksa her türlü yapar kendi Özellikle Bi toplu yemek organize etmemiş ki böyle düşünesin olmadı sende farklı masada otur hal hareketine bak nasıl mış gör
Hatta patron olması daha iyi böyle laubali tavır olamaz hepsi belli standartta bi konuşma düzeyde olur, sende farklı göremeyeceği masada otur hal durumuna bak ne yapıyor cıvık mı sert mi yoksa çok mu samimi uzaktan izle
Ona gerek yok ya hicbi zaman onu zor durumda birakma ihtimali olacak bir şey yapmam. Ilişki neydi güvendi. Yine guvenicez
O zaman bu şekilde devam olmadı Bi arkadaşını gönder o izlesin hal hareketini nasıl mış gördün
Bu şekilde devam gibi. Kıskançlık krizimi dizginliyorum
Tamam o zaman devam düşünme, sende o gün arkadaşlarını çağır otur
Aklın kalmasın 😅
Benim şirkette de Halloween parti var zaten. Kostümle oradayım o gün hahahhaa
İyi o zaman sıkıntı yok senin ki daha iyi eğlenceli 😅
Yess teşekkür ederim samimi yanıtlar iciin
Rica ederim ne demek 😅
O yüzden sen o anın tadını çıkar eğlen o otursun öyle sadece yemek sen eğlenceli yerde tadını çıkar inan o daha heveslenrcek paylaşım yap bi güzel kostüm hazılan harika bence senin ki daha iyi
Evet evet kesinlikle. Kostüm fikrim de hazır zaten hhshshsha
Paylaşım da dediğin gibi yaparız artık :))
Harika o zaman hiç bir problem yok eğlen o gün 😂
Hatta güzel Bi video çek ah bugün yoksun maalesef eğlenceden mahrum kaldın de ortamı çek o kıskanıcak aklı sende kalıcak değerlendir anı, 😅ah sen olsaydın de
En iç açıcı yorum olarak ilan ediyorum. Hadi yine iyisin. Iyi günleer.
Böyle kız erkek karışık güzel Bi foto çek sen yoksun tatlım de 😂sıkıcı değilmi de eğlence burada de
İşte bu doğruları derim ben 😁😁🌸
Sen iyi biliyosun he bu işleri tehlikelisin sen biraz.
Aklın yolu bir bırak o düşünsün biraz sen değil 😂😂yemek bitene kadar seni düşünüp durucak o
Senin elinde fırsat var ve kuruntuya giren sen sapşal 😂 biraz geniş açıdan bak o kıskansın her anı sende olsun sen biraz kıskandır ama çelişkili düşündürücü 😁
Bunları not etmek lazım işe yarayacak şeyler bunlar hocam hahshsha
Evet tabiki 😂ben ne desem işe yarıyacak şeklinde
Dediğini düşününce doğru ama kozlar bende
Sonra görüşünce of Ogün senin olmanı istedim ama planın vardı de olsaydın ne güzel olurdu, bi kaç kız zorla yanaşıyordu ben yüz vermedim tabi ah aklımda tek biri var de, iki çelişki birden 😂bu sefer sen bir yere giderken of tek olmasın diyicek
Evet tabiki bugünlük ders yeter bunu uygula sonra diğer derse soruna geçeriz 😂😂
Hahshshha usta manipulator
Evet 😂
Kendi hayatında işe yaradı mı bari bunlar?
Diyicek çok kişi var talep var deli olucak işte 😂
Bende mi çok yaradı ama ben uzak tutuyorum hislerim çok kuvettli ne yapacağını önceden tahmin ediyorum 😂 o yüzden inanmam çünkü hepsi çıkıyor diğerlerine yardımcı oluyorum, ama çıktığım anda deli oluyor lar tabi durmadan düşünmekten
Maşallah beline kuvvet yiğidim rast gele.
Şimdi Biraz iyi gelmiştir dediğim 😂
Çok çok iyi geldi. Terapi 700 lira anonimden öğüt dinlemek ücretsiz. Bundan iyisi olamaz zaten bu şartlarda hahahha
Kesinlikle çok doğru 😂😂
Dürüst mü
Kız dürüst.
Gitsin ne olacak kş
Ben ona güveniyorum da birkaç kardeşim gelir yazılır orada olmayacağım için rahatsız olurum.
Yazılmaları da normal yalnız kadın birde çekici ve güzelse. Elbette o da reddetmesini bilir ama
Orası öyle evet. Kıskançlık krizimi dizginlemem gerekiyor.
Krize girecek bir durum yok. Gelip kızka ilgilenseler bile yemezler kibarca reddedilip giderler. Tabi böyle bir yemekte libido artışı gösterirse kızda aklı kayar mı belli olmaz ama yine de gerçekçi düşünürsek iş yemeği temkinli olması lazım. Yine de rusyada bir iş yemeğinde bulundum ve ordaki firmadaki satış müdüresi bir içti bir içti resmen erotizm koktu ortam. En son hatırladığım ortamda 25 kişiden 5 kişiye düşmüştük kalanların hepsi türk ve ortamızda o kadın masadaki buza muamele çekiyordu bizden birisi de buzu alıp kendisi emmek istedi
Krize girecek bir durum yok diyip kriz yarattın bro hahsbshaha
Bu ihtimal her zaman var ama burası rusya değil ve kız arkadaşın gerçekten o kadar çekici giyinir mi?
Yok giyinmez
İşte korkmaman getektiğini gösteren birkaç sebep daha. Ya da kıskanmaman.