neyi neden dedi kanka? insanlar size normal cumleler kuruyor gelip burada mal mal anlamlarini soruyosunuz. magarada mi yasiyonuz ilk defa mi bi insanla sohbetin oluyo?
0
85 Yorumla
Soran
+1 yıl
Her gün başka insanlarla sohbetim oluyor o kadar çok insan tanıyorum ki tüm sülaleni toplasan yetişemezsin benim tanıştığım insanlar kadar tanışmamışsındır cümleye kimse normal değil demedi anlamadıysan soruları cevaplamazsın bu kadar basit !!!
sen gecsene zibidi. Ben burada senin malligina hakeret ettigim icin gizliden cevap verdim. sen de sorunun ne kadar mal okdugunu farkettigin icin gizliden sordun. sen acil ben yazardim sana korkak lale seni
Ben seni tanımıyorum sende beni tanımıyorsun ne kadar psikopat biri olduğumu bilmiyorsun o yüzden de hate yapmak yerine saygı göstermen gerekiyo baştan saygı duyulman için
Baştan benim gibi MMA de kafa göz dağıt ondan sonra konuş hepiniz canım sor bakalım kız arkadaşların onları becerdiğimi mi söyledi sana sende mi istiyorsun o yüzden mi bu klavye artistliği
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Tanıdığım garson kız yanıma geldi, içki istemiştim kendime geçen sefer, takıldığım bir mekan. Bu seferde içki isteyince dedi ki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
neyi neden dedi kanka? insanlar size normal cumleler kuruyor gelip burada mal mal anlamlarini soruyosunuz. magarada mi yasiyonuz ilk defa mi bi insanla sohbetin oluyo?
Her gün başka insanlarla sohbetim oluyor o kadar çok insan tanıyorum ki tüm sülaleni toplasan yetişemezsin benim tanıştığım insanlar kadar tanışmamışsındır cümleye kimse normal değil demedi anlamadıysan soruları cevaplamazsın bu kadar basit !!!
ben degil sen anlamamissin mal
Mağrada yaşamakla ne alqkası var seni paramla satın alırım ulan
al ulan
fakir köpek
Yiyosa geçsene gerçek hesabına
sen gecsene zibidi. Ben burada senin malligina hakeret ettigim icin gizliden cevap verdim. sen de sorunun ne kadar mal okdugunu farkettigin icin gizliden sordun. sen acil ben yazardim sana korkak lale seni
Neden burdan egomu tatmin etmek mallık mı oluyor hahahha
ne egosu lan millet ayyas diye dalga geciyo senle gay
Bir sabıka daha açtırma bana
senin actigin sabikadan nolcak lan bakkaldan cekirdek mi calcaksin zibidi
Ananı kız kardeşini yolla görürsün o zaman
Bu nefret nerden geliyor canını mı yaktım seninde
abi kusura bakma bu arada kizlarka sana yazip guluyoduk da sinirlendiysen pardon. gulduk ama eglenceliydi 💕
senin can yakisindan nolcak lan sinek mi okdurceksin velet
Ben seni tanımıyorum sende beni tanımıyorsun ne kadar psikopat biri olduğumu bilmiyorsun o yüzden de hate yapmak yerine saygı göstermen gerekiyo baştan saygı duyulman için
Daha çocuksun konuşmandan belli
kes lan köyün bad boyu seni. hate yapsam nolur lan toplu igneyi parmak ucuna mi gecirirsin
senin duydugun saygidan nolcak lan minik tavsan seni
Toplu iğneyi dilde * ananın * geçiririm
Toplu iğneyi*
sen anca yastığının kilifini delersin zibidi
Adres söyle ulan sabaha kadar korkudan altına yaparsın bikere gözüksem sana klavyede artistsiniz hepiniz
gelirken buyutec getir de gelebilelim cuce seni
Baştan benim gibi MMA de kafa göz dağıt ondan sonra konuş hepiniz canım sor bakalım kız arkadaşların onları becerdiğimi mi söyledi sana sende mi istiyorsun o yüzden mi bu klavye artistliği
senin girmenle cikman bir cuce kimse varliginin bi etkisini soyleyemiyor
Hastanelik olmak sana bir dirsek kadar yakınken havan kime ulan
senin dirsegin sungere degse kirilir lan cubuk kraker neyin atarini yapiyosun
Erkek misin kız mı ona göre bişeyler decem söyleme cesaretin var mı
Konu cesarete geldi sen git artık
kizlarla yazdik dedik ya beynin 1 dklik anilari mi hatirlayabiliyo cahil
Ulan söyle adres hepinizi toptan becereyim de rahatlayın bunu istiyorsunuz anlaşıldı o apandizit ameliyatı geçirmek istiyorsunuz
üf git başımdan arkafaslarim gitti zaten hic mutlu değilim
Bad boy olduğumu sen kendin söyledin
Sevgilin yok mu
Bu can sıkısı ne
yazma ya hic devam edemem kizlaein yazdiklarina
Tabi yavrum kesin sen yazmamışsındır😆
Hesabını aç o zaman
aynen ben yazdım git başımdan
Burası benim sen gitçen burdan
tamam
Yola geliceksin sen
kaç yaşındasın da havalara giriyosun ya 😀? büyüğüm falan mı sandın kendini? ucube
Yaşımı öğrenmek istiyosun anladık onu da insan gibi sorucan baştan *
Kah*pe
hagajagsjagah egoist velet
Seni küçükken eldivenle mi sevdiler de insanları eleştirme ihtiyacı duyuyorsun yazık yazık🤣🤣
Hakkımda bişey bilmemen kötü
sanane
Senden ötürü vakıt kaybettim sade
Laf yetiştirme çalışıyorsun çocuk gibisin valla bak
ya yazma daa
Keyfim bilir
😪😪
Kimdiğini öğrenicem ben
Merak etme
ogrennn 💖
Yaşın kaç onca hukukumuz oldu artık seninle onu da söylersin artık değil mi
18 sen
Tahmin etmiştim 22 bende
Bide şimdi tanıdık çıkarmışsın
yok ben burdaki insanlarla dalga geçiyorum sadece tanismiyorum
O normalde bende burada dalga geçiyorum ama bir şey aklıma takıldı soralım dedik demediğini bırakmadın bize biraz yüzün gülsün
hahsjsfajafajagh pardon 🙂
Bak en büyük aşklar kavgayla başlarmış 😀
ben kavga etmeyi birskicam demedim ki 🙂
Bırakırsın ikimiz de çocuk değiliz sonuçta öyle değil mi?
tamaam
Kafalar uyuşuyo ama bu normal kafa mı
ebet normali boyle 🙂
Güzel ama burasını sohbet yerine çevirdik baby😆
baby ne be
Ne dememi istiyosun
"gizliden cik da ordan yazayim artık"
Tamamdır
Sinirlendim çok fena gizliden de çıkılmıyor ama yapıcam
Sen yap ben yazayım
ben zaten sen bana oyle yaz ben de gizliden cikim demek istedim
Xper 4 seviyesinde dilim