Yanlış anlaşılır dedi (aynı iş yerinde çalışıyoruz) arkadaşlığımızı bir adım öteye taşımak istemiyorum dedi reddetti ümit vermek istemiyorum dedi ne yapmalıyım?
2 ay
Yanlış anlaşılır dedi (aynı iş yerinde çalışıyoruz) arkadaşlığımızı bir adım öteye taşımak istemiyorum dedi reddetti ümit vermek istemiyorum dedi ne yapmalıyım?
Cevap
5Cevap
Seni sevmiyor ve istemiyor zorlarsan kızı hayattan soğutursun
Ben sadece duyduğum hissi yüz yüze söylemek istedim ama red etti işte
Belki de kahve içmeyi sevmiyordur bir de çaya davet et 😊
Aslında o iş çıkışı gece 12 de çorba içmeye gidiyordum kız bi anda benide götür dedi şaşırdım o an araba yoktu bende bir kaç gün sonra çorbaya davet ettim bakalım haberleşelim dedi 1 hafta sonra çorba yerine kahve içmeyemi gitsek dedim yanlış anlaşılır dedi
Kız sende sevmiyormuş bir erkek kahveye cagırıp neden red eden kızları anlamıyorum allah akıl fikir versin
Hiçbişey olmamış gibi devam
Konuşmuyorum görmezden gelmeye çalışıyorum
İş akışında işle bir konu varsa konuş mutlu ol en azında kafan rahat denedin olmadı
İş ile alakalı mevzu ayrı ayrı yerde çalışıyoruz konuşmayız bile
Ozaman istemiyor
Önüne bak
İyi yapti
İstemiyor ısrar etme
Israr etmiyorum zaten şu an konuşmuyoruz bile
Aman boş ver sanki kız mı yok başka
Vardır tabiki ama kafama cevap bekleyen soru işaretleri var
reddeder normal
Neden normal kafamda bir sürü soru işareti var
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Bize göre kız aslında gayet net konuşmuş: Ümit vermek istemiyorum, arkadaş kalalım diyor 🙃 Bu acıtıyor, biliyoruz, ama aynı iş yerinde olduğunuz için dürüstlüğü iyi bile. Şimdi en iyisi, saygı duyup sakinleşmek, profesyonel ve ölçülü bir mesafeyle devam etmek ☕ İşe, kendine ve hayatına odaklan; zamanla hislerin de hafifler 💔👉🏼💪