Kampüste bayağı küfürlü kavga ettik bana adam değilsin erkek misin lan falan dedi. Bende dibine girip bı ksar mı söylüyor bunu diye bağırdım sinir küpü oldu bende uzaklaştım nasıl affeder başka kişilerde duydu sesimi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İzninizle özür babında ayaklarınızı yalamak isterim de
insan içinde cidden kıza kaşar deyip bağırdıysan sence bu adamlığa girer mi
Abi siz kızlar niye böylesiniz. Ettim eşeklik o an erkekliğime laf edilince. Yol gösterin diyorum hâlâ adam değilsin muamelesi yapiyonuz.
Madem hatanı anladın yaz kiza özür dile pişmanlığını ona göster eğer kızı gerçekten sevmiyorsan bunlarla uğrasip kendini de kızı da yorma
Amacım çok güzel olduğu için Tadına bakmak istiyorum kızın. Mesaj falan bana göre değil ki görmezden gelir benim yine sataşarak yemeğe falan ikna etmem lazım bunu.
Tadına bakmak mı yani yatmak istiyosun onunla sadece
Bu kızla sevgili olsak kıskançlık krizi olur aramızda onun için sadece yatıp bay bay demek istiyorum.
Kız senin bu niyetini biliyor mu
Kız benden nefret ediyor diyorum kahveye içmeye nasıl davet etcem diyorum niyetini biliyor mu diyosun ne sacmaliyon.
Hayır knk mal mısın kavga etmeden öncesini kast etmiştim
Flört ederiz diye düşünüyordu o ilk bende krize çevirdim dedim daha ateşli oldu şimdi de tüm taktiklerimi unuttum
HAHAAHSHSHSHSGSTDHSGSG canım yaa bence boş ver kızi öyle bişey için kullanma
Onun o pittigini sömürecem erkek değilsin diyo he görür o. Erkeğim diye bağırttiracam. Güzelsin diye beni niye küçültüp kiskandirmaya çalışiyon aaa
Şükür Bakire bı de galiba. görür o erkek miyim değil miyim
Kanki erkekliğini bunu yaparak gösteremezsin ben senin için diyorum bak sokaktaki köpeklerde bu işi yapıyor yani sen düsun
Erkeksin evet ama adamliğini anca ona sahip çıkıp koruyarak yapabilirsin sen onu kiskanmaya korkuyorsun diyelim ki kıskandırıyor seni sen onu koruyarak adamliğini yapacaksın becererek değil kendine özgüvenin olsun becerme işini köpekler de yapıyor çünkü
İşin manevj boyutuna sktkten sonra bakacam. Bağlanırsam sahip çıkarım ama erkeğim diye bağıracak
Önce bana ait olduğunu anlasın sonra ben onu herkesten korurum
Sen normal değilsin adamlığını bu şekilde ispat ediyorsan
Ya erkeklik grurumu incitmiş sence normal şekilde davransam adam yerine koymaz kimse. * lazım tavsiye veriyorsan ver vermiyorsan git biri senin kadınlığına laf etse onu korur musun sen
Canım kankimm yanlış düşünüyorsun bak biri benim kadinligima laf etse ben o kişiyi bir gün ne yapar ne eder kendime öyle bir bağlarım ki bana en bağlandigi anda da tekmeyi basarim perişan olur köpek gibi ama senin yaptığın gibi gidip ona versem mesela ben kaşar olurum sende aynı şekilde onu şey yapıp bıraksan şeref sizin en önde gideni olursun adam falan olmazsın bu yüzden aklını çalıştırr
Tamam bende diyorum birlikte olduktan sonra isinirsam bırakmam önce tabi süründürürum hadi sg diye sonra karım bile yaparım ama normal bı şekilde ilişkiye başlasak ben o lafı yutmuş gibi olurum sinsilikte bana göre değil.
Tamam şerefsizlik mi sana göre becerip bırakmak ne demek ya
Bırakmam olm diyorum anlamiyon mu.
İzin verir miyim sktym kızı başkasıyla görmeye. Benim olacak o kadar
Ben olsam sana bi tane yumruğu yapıştırmıştım
Tekme atıyordu fırladım bende hiç acı çekemem ama kahveye nasıl davet ederim konuşmaya çalışsam ebemi gibebilir
Niye böyle saçma sapan bişey dedin ki
Erkek değilsin diyor erkekliğime laf atıyor
Hak etmişsindir demiştir
boş ver onu. Taktik vercen mi onu söyle