“Yarın görüşelim demiştin kaçta buluşacaz”. Kız sana şöyle böyle bir şey rica etmiş bugün geç çıkıyorum vs. Tamam olur sorun değil ya da dert etme hiç falan demeden yine “saat kaçta” demişsin. Gören de kızdan alacağın var sanır. Bu kadar donuk konuşma buluşma için de gırtlağına basma bırak o söylesin saatini randevuyu veren o zaten.
Soran
7 gü
1 yıldır kızdan kahve içecez içmedi hep erteledi cuma içecektik cumartesi dedi cumartesi oldu pazar dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33Kızın gırtlağına basar gibi konuşmasan o kahveyi içer aslında
Ne demişim ki
“Yarın görüşelim demiştin kaçta buluşacaz”.
Kız sana şöyle böyle bir şey rica etmiş bugün geç çıkıyorum vs. Tamam olur sorun değil ya da dert etme hiç falan demeden yine “saat kaçta” demişsin. Gören de kızdan alacağın var sanır. Bu kadar donuk konuşma buluşma için de gırtlağına basma bırak o söylesin saatini randevuyu veren o zaten.
1 yıldır kızdan kahve içecez içmedi hep erteledi cuma içecektik cumartesi dedi cumartesi oldu pazar dedi
1 yıldır erteleyen insanın hâlâ peşinde koşuyorsan pes yani.
Ben kapatmıştın konuyu kendisi içelim dedi
Seni s.. İi. Kşnr bile takmıyor egosunu tatmin etme
Darlama, trip atma vs karı milleti kedi gibidir. Sevmeye çalışma o gelirse kendi gelir
Peşinde koşan olma
Noktayı koymuşsun
Bu kız aldatır
Neden
Tecrübe kenks
Yarın demiş işte
3 gündür sallıyor
Hiç görüştünüz mu yüz yüze?
Çoook market işletiyor markete gidiyorum otur diyor canı gönülden bende oturuyorum
O zaman cidden müsait değil kiz yorucu işi demekki
Olabilir