Selam arkadaşlar,
Benim kardeşim 20 yaşında, 3 yıldır bir kızla görüşüyor. Kardeşim çok sakin, efendi yani kötü alışkanlığı olmayan bir çoçuk. Babamızı hiç görmedik, bu yüzden babasız büyüdüğü içinde Anneme ve bana karşı çok aşırı şevkatli, çalışır anneme verir parasını Annemde onun yerine biriktirir. Annemde bende çalışıyoruz bi şekilde 3umuz geçiniyoruz. Ama gelelim o konuştuğu kız mevzusuna. Bu kız kardeşime sürekli beni gezdir bana şunu şunu al diyordu mesela kardeşimde bir dediğini iki etmiyordu. Kızın Anneside kardeşimi ve bizi biliyor nasıl insanlar olduğumuzu kardeşimi çok ta seviyor. Ama sürekli Annemi arayıp rahasız ediyor işte ne zaman isteyeme geliyorsunuz, düğün yapalım artık diye. Yani sizce bu normal mi? Benim Annem erkek arkadaşımın Annesini arayıp sürekli istemeye gelin der ise çok utanırım kendim şahsen. Kızda kardeşimi geçenlerde aldatmış yani başka bir erkekle sevgili olmuş, resimler atmış vesaire. Kardeşim bunları görünce o dediğim sakin çoçuk kriz geçirdi. O günden bu yana Anneme ve bana çok agresif tavırlar sergiliyor. Hiç böyle değildi. Kız sonrasında kendisine geri dönmüş bir hata yaptım kabul et beni tekrar diye. Sürekli Annesi ve kızın kendisi bizleri rahasız ediyor. Kardeşim artık olmaz önüne bak demiş, kız annemi arıyor işte siz yaptınız falan diye. Sonra kızın annesi anneme mesaj atmış seninde kızın var bin beterini yaşa diye. Ya arkadaşlar acaba ben mi yanlış düşünüyorum anlamıyorum cidden. Yani bize normal değil böyle bir kızın ve annesinin erkek arkadaşını ve ailesini rahasız etmesi. Kız Anneme sen beni istemeye gelseydin böyle olmazdı demiş. Ki Annemde istemiyor yani kardeşim daha 20 yaşında ve evlenmesini uygun görmüyor bu yaşta, çünki henuz evlilik için okadarda olgun değil kendisi, çalışsada, sakin olsada yani sanmıyoruz evliliği yapabileceğini. Annem kadına arkadaşlık etsinler ama evlenmelerini uygun bulmuyorum oğlumun karakterini bildiğim için dedi, ama kadın mesela kardeşimle kız ayrıldığında kardeşimi arayıp sizi barıştıracağım kızımı affet sen benim oğlumsun her şey ailenin suçu gelip istemediler falan demiş. Ki biz kıza karşı çıkmıyorduk. Ya bizde bir terslik var veyahut onlarda? Çözemedik Annemle bir türlü 😃
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer