Bu davranışlar normal mi?

Nişan attıktan sonra ilk kez bi kizla konusmaya karar verdim, kıza da başta belirttim nişanlılık dönemi gecirdigimi falan

konusmaya basladık tipine aldanıp yürüdüm cok olgun gösteriyordu 21 yasindaymis meğer ben ise 27, acaba abes olur mu falan diye aklima takildi ama hala konusmaya devam ettik

cok cabuk bağlandığını bundan korkutugunu falan söyledi ama konusmaya da devam etti, bende cidden extra bi caba göstermedim ama ağır başlı normal sekilde konustum etkilendi galiba

buraya kadar sıkıntı yok ama daha ikinci günden bana ne zaman nişanlanmayı düşünürsün dedi, gereksiz tripler atmaya basladı gec yaziyosun diye gec’ten kastı max 10 dakika

üçüncü gün yani bugün “ sana hediye bakiyorum” ondan sonra “abim suphelenmeye basliyor seni ona anlatmak istiyorum” dedi bende dedim biraz yavastan al noluyoruz daha sevgili bile degiliz

bunu da yanlış algıladı artik istemedigimi falan düşündü ben anladim seni, sen yoluma ben yoluma falan demeye basladi, yarım saat gecti gecmedi kocaman bi yazı yazdı

ben sana guvendim kalbimi uzun zaman sonra birine actim benim hevesimi kursagimda biraktın umut verdin bana falan istanbulun ortasinda agliyorum elim ayagim titriyor falan dedi

yani napacagimi sasırdım dedim nasil bi belaya battım yani altını cizeyim ÜÇ gün konustuk sadece birbirimizi gormedik bile, bende careyi engellemekte buldum

Bu davranışlar normal mi?