Merhaba, dün gece 3 kız içerken ben 2 erkek arkadaşimi çağırdım bir tanesi benim konuştugum idi diğeri onun arkadaşı, benim bı kiz arkadasim sevgilisinden yeni ayrıldığı için biraz kafası güzel oldu, o sırada benim konuştugum çocuk sürekli tavsiye, bı yakınlık, işte ağladığı zaman göz yaşı silme , o kaybetti boş ver falan bu şekilde davranışlar sergiledi, onlar daha önce başka bir yerde denk gelmişler sonra benle tanistı benim sayemde de ilk defa yüz yüze geldiler o ortamda da ve bu şekilde bı durum oldu, yanındaki arkadaşı pek samimi değildi mesela ama bizimki pek canayakin davrandı, sizce bencillik mi yapıyorum, arkadaşım onlara abi gibi görüyorum sizi şu an diyip açık açık derdini anlatıp konuştu falan, çocukta sıkıntı yok falan demeye getirdi ama bilmiyorum, sonra akşam bana kızdın mi diye mesaj atmış çocuk demek ki bir şeyler yanlış gitti, ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Himm çağırdığın çocuk senle igilenmeyip o kızla ilgilenmiş konuşmuş ya senin zoruna ya da üzüldüğünü düşünmüş olabilir
Bariz bu şekilde oldu gibi , bende arkadaşım ayrılık yaşadığı için bir şey diyemedim ama bana absürt geldi
Bilmiyorum hani ben karşımdaki arkadaşım kız olsun erkek olsun üzülme diye aman boş ver derim
Ama gözyasini silmem 😅ama mesaj atıp sana yazması iyi bir şey kızdın mi diye
Dersin ama bu kadar da ilgili olmazsın bı ara masadan kalktim telefonla konuşmak için benim yanımda iken onun yanına geçmiş daha yakın olmak için
Hoşuma gitmedigini dile getiricem ama
Hii bu olmamış senin yanında kalmalydi ama dediğim gibi belki çocuk iyi niyeti ile yaklaştı içinde yanlış yaklaşım da olsa
Kararsız olarak kimseyi tanımıyorum empati yapsak sen o ayrılan kız olsan uzulsen öyle bjr teselli istermisin ya da fazla abartı gelir mi sürekli teselli edilmen
Tabiki de istemem ben normal günde bile kız arkadaşımlarin sevgilileri muhatap olmuyorum
O zaman haklılık payın var 😅
Ne olduğunu anlamadan hareket edersen kaybedebilirsin..
Konuştuk bana diyor senin arkadaşının kafası güzeldi ne dediğini bilmiyordu biz alttan aldık aslında destek olduk sen çok ön yargilisin madem kafafi güzel bizi neden çağırdın ben sadece destek oldum kardesim yaşımda falan filan dedi
Sence yeterli geldi ise açıklaması bence olayı büyütme. Sevgilin haklı çağırmayacaktın değil mi?
Sevgilim değil ki konuştuğum kişi ayrıca çağırdım diye kıza teselli vermek ona mı düşüyor
Yanlış yapmış bence sen teselli edebilirsin onun okadar yakin olmasi normal degil
Evet
Ne düşünüyorsun peki ne yapicaksin
Yazicam birazdan eğer ki onla alakalı hoslantisi varsa ona yönelsin
Anladim bol sans ozamn
Teşekkür ederim
Değil başka kıza ilgi gostermis gereksiz bunu sen bir baska erkege yapsan ne olurdu diye sor
Yani ben aksine yanındaki arkadaşı ile pek samimi değildim, tamam o an ciddi bir şekilde sakin ol falan dersin ama bu kadar teselli etmek biz varken onun yapması ne alaka?
Aynen bn olsam kalkar giderdim
Açıkçası çok istedim ama sonra aklım kalacakti en iyisi dedim bak gör ki anla, bı de kiz çocukluk arkadaşım bilemiyorum ya cidden, çocuktan hoşlanıyordum, çok üzüldüm gece
Ne vasat bir çevren varmış
Cakmistir gece kiza