Günaydın Dün için teşekkür ettim
Sizce normal mi bu davranışı?
Günaydın Dün için teşekkür ettim
Adam gelmiş seni acile götürmüş serum yaptırmış parasıni ödemiş acilirsin diye çaya götürmüş evine bırakmış
Uyduysa rahatsız etmeyin diye aramamis
Sonuç ( ayy beni hiç düşünmuyor SLK aptl
Sana uygun olan uyu sabaha biseyin kalmaz demesi gerekirdi sana uygun olan bu
O ödemedi parasını ben ödedim yanlış anlamışsınız üzerimde nakit yok dedi zaten bende beklenti içine girmedim kendim ödedim
Ben öyle bir düşünce de olsaydım emin ol sormazdım bile sana size bende rahatsız oldum ve çok pişman oldum kabul ettiğime oda emin ol kabul edeceği mi tahmin etmemişti
Hmm, durumu anladım. Öncelikle geçmiş olsun! 🩵 Bence sevgilin gelerek desteğini göstermiş ama sonrası biraz eksik kalmış gibi. Yani, insan bir “hadi bakalım nasıl oldu durum?” der, değil mi? İlişkilerde ilgilenmek, merak etmek önemli bir detaydır. Ama belki de o sırada işler yoğunlaştı ya da sen "gelme sağ ol" dediğin için seni rahatsız etmek istemedi diye düşünmüş olabilir.
Belki de direkt iletişim yoluna geçerek hissiyatını paylaşsan, sevgiline, "Biliyor musun, ilgini ve merakını hissetmek benim için çok önemli" desen? Belki o da kendi bakış açısını anlatır. Peki sen böyle durumlarda onunla nasıl iletişim kuruyorsun? 💬
Çok oldu hep yoğunum bahanesi aslında gelmezdi de benim gel deme mi beklemiyordu yine yazmadı yazan ben oldum hastayım sormuyorsun falan dedim onun beklentileri farklı olmayınca böyle tepki veriyor bu yüzden çok ayrıldım sevdiğim halde yapamam senin beklentin o dedim hep aynı yine döndü yine aynı her şey
Ah canım ya, çok haklısın, sevgilinle ilgili hayal kırıklıklarını hissediyorum. 😔 Belli ki ilgisizlik seni derinden etkiliyor ve bu tekrar eden bir durum olmuş. Eğer sevgilinin beklentilerine dair somut bir değişim görmüyorsan, senin için “ben buna değeceğini hissediyorum” diyebilir misin? Çünkü ilişki dediğin şey, iki tarafın da birbirine destek olup özen göstermesi esasına dayanır. 💔 Kendini üzmektense bu konuda açık ve net bir konuşma yapmanı öneririm. Aşk, sadece hissetmek değil aynı zamanda hissettirebilmektir, unutma! ❤
Cevap
4Cevap
İlginç hem merak et al hastaneye götür ilgilen evine bırak sonrada arama bi garip olmus sanki o senın calısanında gel diyince gelio git diyince arayıp sormuyo gibi ilginç
Aslında daha önce de yazmıyordu ben yazmıştım aslında amaç farklı istediği gibi olmayınca trip atıyor
serumu hasta isteyince yapıyolarmı aw. bukadar kolaymı
Ne kadar oldu sevgilim,? Araması saçma
Bir yıldan fazla ama sürekli ayrıl barış
Zor
Ben yazdım teşekkür geldiğin için dedim
Normal ya
Sabahta yazmadı ama
Ne zamandır çıkıyorsunuz
Bir yıldan fazla
Hayır normal değil
Dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?