Kendi yorumunuzu ayrı yapın...
Eşim sanki arkadaşımdan hoşlanıyor, nasıl emin olabilirim?
Kendi yorumunuzu ayrı yapın...
2 yıllık evliyim. Bekar bir arkadaşım var. Kıskanç her şeye anlam yükleyen biri değilim. Ama sanki eşimde Hoşlantıya dair şeyler hissediyorum, kanıtım yok ama.
. Evde yokken kahve içmeye çağırıyordum, giderken kapıda karşılaşırdı eşimle. Bir de onunla gezmeye giderken eşim bıraktı ikimizi birkaç kez. Ufak sohbet ettiler esimde onu sosyal medyada arama yapmış bundan nasıl emin olsam sizce?
Selamlar,
Kötü konuşmak istemem ama eşinin ilgisi olduğu çok bariz ve açık bir şekilde belli arkadaşına. Yani sosyal medyadan aratman bana çok masumane gelmedi. Biraz daha takip etmende fayda var. Kavga etmeden ve normal bir şekilde neden böyle davrandığını sorabilirsin. Umarım mantıklı bir açıklama yapabilir. Bu kadar samimiyet bana doğru gelmedi. İlerde işin ucu kaçmasın. Şimdiden kontrolü eline almanı tavsiye ederim. Her şeyin farkında olduğunu bilmesi lazım.
Emin olmaya çalışmazsan sanki daha sağlıklı olur çünkü ardından hoşuna gitmeyecek bir durum çıkabilir. Ancak eşlerde bu gibi durumlar sıkça yaşanır. Onun yerine tedbir almak daha mantıklı. Eşini açık bir şekilde uyarmak, çok fazla karşılaşmamalarını sağlamak ve gerekirse arjadaşını da eşine karşı uyarmak. Arkadaşın gerekli olumsuzu verirse zaten direkt geri duracaktır.
Hoşlanıyor olabir senin yanında samimi olmaları eşin onu görmek için bile seni bırakmak isteyebilir onun lafı geçtiğindeki tepkisi nasıl ona bakışı nasıl süzüyormu
Acele etme ve hemen bir karar verme uzaktan ikisini de bir müddet gözlemle kadın kısmı çok zeki ve dedektif gibidir mutlaka bir açığını yakalarsın şu an hissettigin şey bir kuşku vesvesede vss de olabilir bundan emin ol önce sonra gereğini yaparsın
Cevap
24Cevap
Merhaba, bence gereğinden fazla samimiler yani aralarında hoşlantı yoksa bile zamanla olur bu gidişle. Arkadaşınız ve eşiniz birbirlerine mesafe koymaları lazım. Aksi takdirde bu boşanma sebebidir bence. Yani emin olmaya gerek yok. Gereğinden fazla samimi olmaları bile yetiyor kesinlikle. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Ama onları senin arkadaş ortamın onu sevmesi ya da sevmesi bir şey değiştirmeyecek.
Sosyal medya da arama mı yapmış? Diğer söylediklerin tesadüfi şeyler olabilir ama arama yapması, kendi iradesiyle yaptığı bir şey. Bazı şeylerin önüne olmadan geçmeye çalış. Mümkünse taşının. Arkadaşınla arana mesafe koy. Eşine arkadaşın için "arkadaşım eşiyle çok mutlu. Eşini öve öve bitiremedi. Kadın çok seviyor kocasını. Bende arkadaşımın hep mutlu olmasını isterim"de ama durup dururken değil, konu öyle bir oraya gelsin ki, eşinin de böyle bir isteği varsa bile vazgeçer diye düşünüyorum ama arkadaşınla ciddi olarak arana mesafe koy
Bu adama karsi güvenin yok. Lütfen çocuk yapma ondan. Hayatınızda olan tüm kadınlara sınır çizemezsiniz ama arkadaşınla arana sınır çiz bence ama hamile kalmamani da tavsiye ederim
Araya mesafe koy. Bi insandan uzaklasmak kolaydir. Kendinle beraber kocanin da mesafe koymasini sagla. Kocani doldur biraz. Bu her zaman işe yarar.
Yorumlar çok ilginç. Kocandan şüphelendiğini belirtmene rağmen arkadaşınla görüşmemeni tavsiye ediyorlar. Arkadaşının ne suçu var. Kocanı gözlemlemeye devam etmen lazım bence.
Doyumsuz pislikler bunlar ondan. Esinde var bir ayak. Kız yüz verse gider
seks esnasinda Şu an ynimizda olmasini istedigin bir kiz var aklinda askm diye sor...
ben bu soruyla sevgilimin hoslandigini tespit etmistim 🙂
haydeeee gitti gider o. kadınsın ya iç güdüleriniz her zaman tutar doğru değil mi? bence inceden bir kayma var
Biraz daha karşılaştır ve yan yana olmalarını sağla ve gözlem yap, dinle seyret. Başbaşa bırak, kahve yapmaya git ve aniden geri dön vs
Onları bir şekilde bir test e tabi tut hatta arkadaşınla konuş arkadasinin düşüncesini fikrini al birlikte deneyin
Bırak takılsınlar kafalarına göre. Size de değişiklik olur.
Bundan şüpheleniyorsan otur eşinle adam akıllı konuş dostum düzeltsin kendini
Aradaki samimiyeti seviyeli bir çizgiye çekersen eğer bu işi kontrol altına almış olabilirsin
O arkadaşınla pek sık görüşme sende. Eşini de takip et böyle bir şey sezdiysen
bunu hissettiysen eşin ile onu ayni ortamda denk getirmemeye çalış
Merak etmiş olabilir hemen anlam yükleme bence
kesin vardır açık sorsam sana mesaj silinecek burada
Evet, bunlardan bazıları şüphe çekebilir ama açık bir kanıt olmadan hareket etme.
Her şey olabilir valla kimseye güvenmiyorum ben seviyorsan sahip çık kocana
Arkadaşınla arana mesafe koy güven olmaz bak erkek bu aklı hemen çelinir
kadınların 6. hissi kuvvetlidir. sen öyle hissediyorsan öyledir de.
arkadaşının adından çakma hesap aç ve kocana sosyal medyasına mesaj at ama sonucu kötü olabilir hazırmısın?
Şüphe herdaim sizi doğru yola götürür hisleriniz yanıtını almak için ilişki sırasında o arkadaşınız dan bahs edin ve kesin sonuç şu olur kapa çeneni der ise ilgisi yok devam et. Der ise sonuç vahim.
Aralarına mesafe koy yaklaştırma ve kesinlikle aynı ortamda bulundurma gerekiyorsa uzak tut.
Erkekler etrafındaki kadınlara gizlide olsa bakar o yüzden böyle bir şey seziyorsanız yanaştırmayın eşinizi arkadaşınıza
Sosyal medya araması yaparak aklına kurt salmış daha ne arıyorsun suç üstümü yapman lazım. Bekar arkadaşınla eşin yokken görüş bun dan sonra.
Arkadaşının bu duruma tepkisi nasıl önemli 🙄
Arama yapmissa dogrudur kizla baglantini kes
O arkadaşını eşinden uzak tutmalısın
Bunu bir kadin hissediyorsa doğrudur
Bi kanıt olmadığı sürece tadını kaçırma bence
Ağzının tadını*
Olabilir böyle şeyler
gözlemlemelisin.
Hissediyorsan doğru olabilir. Gözlemle bir süre.
emin olunca üzülürsün bence
Sosyal medyada arama yaptıysa ilgi duymustur
kizin ismi neydi
Senem
ornegin senemin sevgilisi varmiss cok yakisiyolar de tepkisine gore olç seviniyosa veya normal karsiliyosa sen suphelendin ama kiskaniyosa veya sorguluyosa geçmiş olsun
Kadınla konuşmayı kes.
Vay okul çocuğu
Arkadaşını niye eve sokuyorsun
ne zamandir var bu. durum
Sana öyle geliyor
Hmmm cok tehlikeli
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?