Eşimin arkadaşı benden mi hoşlanıyor?

Herkese merhaba. bizim çok güzel bir 4lü arkadaş ortamımız var eşim ben eşimin çocukluk arkadaşı ve onun kız arkadaşı kız arkadaşıylada ben cok yakın arkadaşım. Fakat her yanıma geldiğinde bizde kaldıklarında aradağında vs sürekli eşimin arkadaşı bana karşı samımı davranıyor. Sürekli her konuda kız arkadaşından bile önce benim fikrim önemli onun için benm onayım onemlı. Ben sıkıldım desem hemen her yere gotıruyor. Bazen bana iltifat edip o sırada sevgılısını aşağılıyor ve ben buna o an cok kızıyorum ne saçmalıyorsun sen die. Kavga ettiklerinde bile cok sinirli ben 5 dk konusuorum hemen kendıne gelıyor. Arada bir eşimle büyük problemler yaşadk boşanacak gbi oldum ilk o destekledi sonucta eşimin arkadaşı boşan daha ii felan dedi. Bı cafeye bı yere bıle gtsek hep benm yanıma oturr ne sevgılısnn ne esımın. Ona göre ben mükemmelim ve bazen çok yüksek bana karşı. Ciddi yorum yapın ne olur ben arkadaş olarak onu cok sevıyorum aama farklı bişeyler hiaaetmesınden korkuyorum. Sizce hissediyor mu yoksa beni gözünde mükemmel görüp büyüttüğü için sadece hayranlık mk?

Lütfen trol diyen varsa yazmasın...

Eşimin arkadaşı benden mi hoşlanıyor?