Eşimin arkadaşı onun eşi ve biz 4 lü olarak sürekli Yanyana takılıyoruz tayinler aynı yere çıktığı için. Ve adam sürekli benim burcumla onun burcu aynı olduğu için bunu dile getiriyor koç burçları böyle koç burçları şöyle biz çok iyiyiz gibi. Ben konuştuğumda ilk o cevap veriyor halbuki hep eşi de olmasına rağmen hiç umursamıyor çekinmiyor artniyetli olduğumu düşünüyordum ama artık bu sürekli olmaya başladı eşime de artık haz etmiyor yani onun yerine benimle muhatap olmaya çalışıyor bilmiyorum ben mi yanlış anlıyorum ama sürekli beni konuşturmaya çalışıyor ben geri dursamda sizce ben mi yanlış anlıyorum yoksa bana ilgisi mi var lütfen akıl istiyorum sizden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hem farklı fantezileri olabilir ki bu durumda muhtemelen onun eşinin de haberi vardır caktirmiyor ya da sana dair çok farklı düşünceleri beklentileri olabilir. Sürekli görüşmenizden dolayı senden etkilendiği bir durum olduğu kesin.
07 Yorumla
Soran+1 yılEşinin haberi olsa bence görüşmek istemez
Soran+1 yılMesela ne yapabilirim
Soran+1 yılYa işte. Üstelik bir de toz kondurmuyor eşim onu cok sever ben o seni kıskanıyor cok muhatap olma falan diyorum bana kızıyor öyle birsey olamaz diye eşim biraz saf temiz kalpli biri
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Fazla senli benli ilişkilerin bir yerde cılkı çıkar görüşmeleri azaltın eşler kendi arasında hanımlar kendi arasında buluşsun erkekleri karıştırmadan devam edin. Adam sana asiliyorsa yüzde verme bozmasına cesaret verme
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş olarak konuşmak isteyebilir. Sen biraz çekingen ya da sessiz kalıyorsan açılan içinde bu ilgi sana yönlendir. Seni bir kadın olarakta beğenebilir belki ama adamın art niyetli olduğu bu durumdan çıkarılamaz
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle ilişkiler her Ama sıkıntı doğırabilecek potansiyeldedir. İlişkileri azaltın. Sen arkadaşınla gündüz vakti eşsiz buluş. Akşam bi yere gidicez de. Bahane bul. Azalt görüşmeyi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
58Cevap
+1 yılÇelişkili cevapların var görüşlerde ve sorunda da çelişkiler var. Soruda eşim haz etmiyor demissin ama yorum yapan bir kişiye ise benim eşimde onun eşide fark etmiyor demissin. Neyse bunları da geçtim. Madem rahatsız oluyorsun bulusmayin bir daha ve muhatap olmayın. Eşine eve gidince söyle artık istemiyorum onlarla birlikte vakit geçirmeyi.
Adamın niyeti farklı ama benim aklımda başka bir şey var umarım bu düşündüğüm şey değildir..
14 Yorumla
Soran+1 yılYok o eşimden haz etmiyor yazmıştım kıskanıyor çok
Soran+1 yılEşim ne için diye sorduğunda doğru düzgün bir cevap bile veremiyorum söyleyemem böyle birsey düşündüğümü ama kendi de anlamıyor bu da bir garip
- +1 yıl
Anlıyor da acaba 🤔 acaba mi diyo kendi kendine başka şeyler düşünüp
- +1 yıl
Kusura bakma ama eşinde de hata var. Benim aklımda türlü türlü şeyler var
+1 yılher şey tamam da sen bunu neden merak ediyorsun. ilgisinin olup olmaması seni neden ilgilendiriyor. yanlış da anlamış olabilirsin doğru da. yanlış anlamış olsan bile rahatsız olduğunu kocana söyleyebilirsin. daha az muhattap olursunuz. böylece için rahat etmiş olur.
toplumda bu tarzda çok fazla olay oluyor. bu hikaye absürt değil. ama bu soruyu " mesafe koymalı mıyım" değil de "benden mi holanıyor" diye sormandan troll olduğunu anlamış oluyoruz07 Yorumla
Soran+1 yılMesafe koymali miyim zaten koymaliyim ama eşime derdimi anlatamıyorum onlarla buluşmayalım falan dediğimde neden noldu neden istemiyorsun güzel vakit geçiyor vs bir sürü söyleniyor açıklama yapamıyorum. Ayrıca böyle bir sorunun trolü nasıl olur ya gece gece bu saatte trol mu yapicam siz de bi acayipsiniz
- +1 yıl
doğru doğru haklısın. çok da zeki birine benziyorsunuz. gecenin dördünde telefon ışığıyla eşini rahatsız etmiyorsunuzdur umarım xd birden uyansa kiminle mesajlaştığınızı da sormayacaktır. başka odaya geçseniz de yatakta olmadığınızı görüp yanınıza gelip gecenin dördünde ne yaptığınızı da sormayacaktır.
- +1 yıl
çünkü düşük asgari düzey zekasıyla insanları işlettiğini sanan hıyarın liseli hıyarın birisin.
Soran+1 yılAllahım ya 😂😂tamam liseli hıyarım kabul 😅
- +1 yıl
milletin zamanını niye çalıyorsun ki. kendine başka bir eğlence kaynağı bulmaya çalışsana
Soran+1 yılMesaja cevap verir misiniz
- +1 yıl
çok özür diliyorum. ben yanlış anlamışım. kusuruma bakmayın. benim paranoyaklığım işte.
evet bence sizdene hoşlanıyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAma koç burçları süper))
Şaka bir yana bence sorun olmamalı. Madem bu kadar yakınsınız sohbetin olması kaçınılmaz. Erkek muhabbeti sevmiyordur, seninle konuşuyordur. Şahsen ben sorun etmezdim.
Hatta ben olsam şöyle ufak ufak flört edip kocamı kudurturdum.)
316 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayırdır?
- +1 yıl
Yaşın doğru mu?
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Ufak ufak flört... Doğru bir şey mi
Cevap sahibi+1 yılFlörtten ne anladığınıza bağlı
- +1 yıl
Kocayı kudurtacak flört ne olabilir mesela
Cevap sahibi+1 yılÖnce flörtü bir tanımlayın
- +1 yıl
Önce kudurtma eylemin sınırını konuşalım. Flört zaten bu yolla ortaya çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılBenim flörtten anladığım şu yazıdaki gibi:
"Cinselliğin en keyifli yanı, fiziksel süreç değil, altında yatan 'kabul edilme' olgusudur. İyi bir flörtöz bunu bilir ve karşısındakini bir yemek masasında ya da ofis mutfağında, sadece kelimelerle 'onayladığını' hissettirir. Ama 'cinsellik' ve 'uzun ilişki' vaat etmemeye de özen gösterir.
İyi bir flörtöz karşısındakine, aralarında kesinlikle cinsellik yaşanmayacağını net bir şekilde anlatmakta ustadır. Bazen bu mesajı, "Beni itici buluyor" gibi algılayabiliriz. Ama iyi bir flörtöz, karşısındakini bu vesveseden de kurtarır. Aralarında cinsellik olmayacağı gerçeğinin, karşısındakini itici bulduğu anlamına gelmediğini hissettirir. Örneğin bir tarafın sevgilisi olabilir, yaş farkı olabilir, durumu yadırgayacak bir ofis, zorlu ailevi durumlar olabilir, ya da basitçe, zaman yoktur... İyi bir flörtöz, karşısındakine 'farklı şartlarda olsalardı ne gibi şeyler yaşanabileceğini', en fazla ima etmelidir."
- +1 yıl
Yani flörtten kastınız "kendine cinsel duygusal vs yönlerden çekmek ama bu konularda ileri gidilmeyecegini belli etmek" doğru muyum?
- +1 yıl
İşin özü tahrik etmek karşı tarafı. Dikkatini her konuda çekmek
Cevap sahibi+1 yılTahrik etmek değil, farklı koşullar olsaydı belki...
diye hissettirmek, onaylandığını hissettirmek, daha ilerisinin olmayacağını da kesinlikle hissettirmek.- +1 yıl
Yani umutsuz olduğunu hissettirererek kendine çekmek. Gözün ve aklın bende olsun beni iste fakat bil ki sana ait olamam.
- +1 yıl
Bu konuyu birkaç saate tartışalım şimdi isim var acil. İşiniz yoksa tabi
Cevap sahibi+1 yılHeralde meramımı anlattım, uzatmaya gerek yok.
- +1 yıl
Peki. Uzatmadan ifade edeyim başta yanlış olarak nitelendirdigim şey bu. Evli bir kadının birisiyle doğrudan cinsel ya da duygusal ilişkilere girmesi dışında da yanlışlar vardır. Bahsettiginiz durum evlilik ahlakına uygun değil
belliki yemişsin çatır çatır kardeşim niye anlatıyon * milleti azdrımak için. martaval yapma , yeni birini daha arıyon belli açık yaz rahatla. kadının bacım sen zaten kimsenin altında durmazsın. ama zevk meselesi.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç anlamıyorum karşınızdakini tanımadan nasıl bu şekilde konuşabiliyorsunuz?
- +1 yıl
Cadaloz değilim ama evet eşinden falan daha da güzelim mesela yemeğe çağırdığımızda hiç evinde yemek yemediğini bize gelince yemekleri çok sevdiğini söylüyor bir kere eşiyle birsey alacaklardı bana sormasını söylüyor falan böyle saçma sapan seyler ya da bilmiyorum belki ben yanlış dusunuyorumdur ki inşallah böyledir ya bilmiyorum eşim de evet çok iyi niyetli biridir ve çok kıskanır onu;Kocama nerde ihanet etmişim iftiracı gülücük;Her kadinin arzulanmak hoşuna gider ben sordum sen de cevaplamayabilirsin. yani ooooofffff ofofofofoo. ya iş üstündesin ha hayal.
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. bu kadar içli dışlı bir aileler de normal oluyor
10 Yorumla
+1 yılAteş burcusunuz o yüzden aranızda ateşli şeyler olabilir diye yalakalik yapıyor yumruğu masaya vurma zamanı gelmiş geçmeden de vur herkes haddini bilmeli bildir onada
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendi eşi bundan rahatsız değilse seni ya tek ya da eşinle birlikte swinger arzuluyor olabilirler. Bence eşiyle yani kadınla bi konuş ağzını ara. Varsa böyle bişey gerisine sen düşün taşın karar ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSıkı muhabbet ile sürekli senle temasta olmak istiyor. Fiziki temasın mümkün olmadığı durumlarda sözlü temas en güzelidri. Evet seninle ilgilenmekten hoşlanıyor bu adam
00 Yorumla Sen kadınsın annem. Bir kadın bir erkeği bizden daha iyi anlar.
Bence sanrıların boşa değil. Alenen yavşıyor bu.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle hissediyorum ama eşim hiç fark etmiyor onun eşi de öyle ben olsam aşırı rahatsız olurdum ama kendim de söylemek istemiyorum büyür olay diye sizce bi eş nasıl fark etmez ki karisina yavşayani bu da saçma değil mi sizce
- +1 yıl
Valla benim çevremde de var bu. Apartman da nw kadar evli, genç, yaşlı hatun var yürümüyor koşuyor.
Karşı komşu taşındı karısının hareketlerini çaktı anlaşılan. Dekolteler, bana yemek getirmeler falan. Hisseden kıskanç koca hissediyor. Senin herif iyi niyetli saf biri anlaşılan.
Çadaloz ve dikkat çeken biriysen erkekler tarafından kimsenin suçu yok idare edicen.
Soran+1 yılCadaloz değilim ama evet eşinden falan daha da güzelim mesela yemeğe çağırdığımızda hiç evinde yemek yemediğini bize gelince yemekleri çok sevdiğini söylüyor bir kere eşiyle birsey alacaklardı bana sormasını söylüyor falan böyle saçma sapan seyler ya da bilmiyorum belki ben yanlış dusunuyorumdur ki inşallah böyledir ya bilmiyorum eşim de evet çok iyi niyetli biridir ve çok kıskanır onu
- +1 yıl
Valla bilemiyorum hayatım. Bunca yıllık tecrübelerime göre, kadınların elinde 99 ilgi olsun 100 e tamamlamak isterer. İlgi çekmek, beğenilmek sizin yaradılışınız yapı taşları.
Ufak tefek seni şimartan bu tip şeyleri centilmenlik olarak değerlendirip, soğuk yapmaya devam et uygun bi dille de uyarını yap derim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
+1 yılBunu anlamanın basit yolları var aslında
Bir kaç test yapacaksın sonrası ne olduğu ortaya çıkar
00 Yorumla😀😀
Len ne hayatlar var bee
Ver bana o adamın telefonunu bi hele00 Yorumla
+1 yılÇarşıdan mı geliyor way yeşillim yeşillim
Sana yeşilleniyor abla00 Yorumla
+1 yılZaten her şey ortada aslında muhtemelen sana ilgi duyuyor ama ya sen?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılE bunu herkes biliyor. O senı arzuluor senın onu merak ettgn gbı esın de onun karısını bu işler böyledir usul geregi ve cesaretsizlikten dolayı da “yengeee”
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılO senle konuşmaya çalışıyor ise sende onun eşi ile konuş yol değiştir ki oda senle muhabbeti kessin
00 Yorumla
+1 yılPeki eşinin tepkisi ya da gözlemi nedir bu duruma?
00 YorumlaBence kesin ilgisi var maalesef yaşanıyor böyle şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMuhabbet etmeyi seviyodur ya daa kendi eşini yeterince keşfetmiş yeni kız görünce keşif duyguları canlanmıştır. Mesafeni koru bence veya sözlü uyar
11 Yorumla- +1 yıl
Ne yaşadığı kimsenin umrunda değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence onu takma umursamaz davran adam belliki niyeti bozmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli yan yana olmak sıkıntı 👍
Yavaş yavaş iletişimi azaltın ve kesin.
00 Yorumla
+1 yılHm senin yazdıkların dan şunu anlıyorum sende adama karşı bişeyler var bence diyelimki yok o bu sekılde konısuyorsa sende bı tavır koyman lazım yani derdin ne senin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenden hoşlanıyor gibi duruyor seni arzuluyor dikkatini çekmek istiyor seninle ilgilenmek istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani aklımdan grup seks geçmedi değil 4 lu eş değişmeli falan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılArayı açın çok fazla görüşmeyin bence, başka yere tayin olabilirseniz olun onlardan uzak durun
00 Yorumla Bence hislerin doğru kimse durduk yere böyle bir şey hissetmez
11 Yorumla
Soran+1 yılAnnem bile bize geldiğinde kendini koru kızım falan dedi bunu ima ederek
+1 yılSeni seviyor hoşlanıyor bunu test edip anlaman sana açılmasını sağlamanda gayet kolay ama sanki bizi mi dinliceksin
00 Yorumla
+1 yılBence senin kafan karışmış biraz ondan dolayı öyle düşünüyorsun
00 YorumlaPeki bu durumu eşiniz de fark etti mi veya eşinize anlattınız mı?
00 Yorumla
+1 yılBence ilgisi var sana karşı eşime ben onlarla görüşmek istemiyorum de direk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaştan aşağı yalan dolan bunlarda inanıyor sana
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır ne demem gerekiyor benim inanmanız için cok saçma ya
Cevap sahibi+1 yılBoş konuşma madem sana demiş bunu kocana niye demiyorsun onun karısına neden demiyorsun bence sende bir sorun var neye emin olacaksın ben kocanin yerinde olsam seni bosarim
Soran+1 yılSktr git zaten onun yerinde olamazsın
Cevap sahibi+1 yılHaftalık harcamam senin yıllık maaşın dir kezban
Soran+1 yılNe kadar vasıfsız olduğun burdan belli
Cevap sahibi+1 yılSenin de düzgün biri olmadığın kocana ihanet etmenden belli yakında aldatirsin onla şüphem yok
Soran+1 yılKocama nerde ihanet etmişim iftiracı 😅
Cevap sahibi+1 yılOna demiyerek yaptın bunu ikincisi adamın niyetini niye öğrenmek istiyorsun acaba niyeti belli değilse buraya niye yazdın sen onu aldatacaksin bundan eminim ben arzulanmak hoşuna gidiyor çünkü
Soran+1 yılHer kadinin arzulanmak hoşuna gider ben sordum sen de cevaplamayabilirsin
Cevap sahibi+1 yılBen sizin ne olduğunuzu biliyorum işte sen kimseye bir şey diyemessin zaten yakında yatar senle o bir şey olmaz yat bence onunla zaten öyle birisin
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. adamın fantazisi var galiba zamanla çıkar
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
İlgisi var ve belki eşi de bunu biliyor
07 Yorumla
Soran+1 yılO zaman neden rahatsız değil eşi bundan ki?
Soran+1 yılNe gibi fantezi olabilir ki
Soran+1 yılNe işte açık konuşun ya ben anlamıyorum
Tehlikeli sularda yüzüyor 😂
00 Yorumla
+1 yılHaklı olabilirsin uzak dur bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aşırı samimiyet iyi değildir. Mesafe koy.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Muhtemelen sana cakma derdinde
00 Yorumlauzak dur tehlikeli böylesi
00 Yorumla
+1 yılYakında seni yataga atar
00 YorumlaBüyük ihtimal sebi arzuluyor ve becermek istiyor
00 Yorumla
+1 yılilgisi sana haz weriyor mu
01 Yorumla- +1 yıl
sende karşılığı nedir
Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. siwing yapmak istiyor herhalde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. İlgisi olabilir uzak dur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence biraz azaltın buluşmaları
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşin problem yapmıyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıladam takılmış kalmış sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBariz belli ilgisi war
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılİletişimi kesin evliliğinizi etkiler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı.
+1 yılNe bilelim lan biz
12 Yorumla
Soran+1 yılYazdıklarımdan ne anladınız yani sizce öyle midir bunu merak ediyorum
- +1 yıl
😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılsana ilgisi var fırsatını bulsa seni yer
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. görev nedir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Normal degil
00 Yorumla
+1 yılSana yesilleniyyor
00 Yorumla
+1 yılAsker mü eşler?
00 Yorumlaİğrenç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılgörüşmeyin
00 Yorumla
+1 yılUzak durun
00 Yorumla
+1 yılZor durum
00 Yorumla
+1 yılSana tirmaniuor yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenle yatmak istiyor
00 Yorumla- Devamını Gör (6)