Eşim sanki arkadaşımdan hoşlanıyor, nasıl emin olabilirim?

2 yıllık evliyim. Bekar bir arkadaşım var. Kıskanç her şeye anlam yükleyen biri değilim. Ama sanki eşimde Hoşlantıya dair şeyler hissediyorum, kanıtım yok ama.

. Evde yokken kahve içmeye çağırıyordum, giderken kapıda karşılaşırdı eşimle. Bir de onunla gezmeye giderken eşim bıraktı ikimizi birkaç kez. Ufak sohbet ettiler. Yani öyle eve sokmadım, hemen saldırmayın dinimizde haram çek cezanı falan diye.

Şüphelerim şöyle oluştu; tanıştıklarından beri eşim benim instagramımdan kızın profiline baktığını gördüm. Tekrarlayınca sordum geçmişten gördüğümü, kasten değil takip ettiklerine bakıyorum dedi. (Halbuki takip ettiklerimden girse arama motorundan bakmaz insta kullanan bilir). Ara ara “noldu x le takılmıyor musunuz artık” diye sordu. 5 yıllık arkadaşlarım var onları niye sormuyorsun dedim, “bu bizim binada çünkü, görmeyince sordum” dedi. Arada komşular yemek gönderince “x mi yapmış” diye sordu birkaç kez. Kızın arabası tamirde, otobüsle gidiyor işe. “Çağır seni bırakırken onu da bırakalım ayıp olmasın” dedi. Niye halinden memnun dedim “duraktan geçip gördüğümde utanıyorum ayıp oluyor komşumuz” diyor. Halbuki kızın umrunda değil böyle şeyler. Yaptığım yemekler artınca çöpe atmak istemiyorum, “x’e gönder işte” diyor. Başkasına göndereyim diyince “onların evi kalabalık zaten x e yolla sevabına” diyor. Ben tepki vermeye başlayınca artık demiyor bunları. Ama içim hâlâ şüphede kuruntu mu yapıyorum sizce, fikirleriniz nedir. Bir türlü atamıyorum şüpheyi içimden.
Eşim sanki arkadaşımdan hoşlanıyor, nasıl emin olabilirim?