Filozoflara göre, size ve tecrübelerinize göre, size ışık olanlara göre aşkın kaç çeşidi vardır?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Filozoflara göre, size ve tecrübelerinize göre, size ışık olanlara göre aşkın kaç çeşidi vardır?
"Fiziksel görünüşe aşık olmak": kısa sürer sonra geçer, maddi güç aşkı burada aşk sadece maddi gücedir güç bitince aşk bitmez bir sonraki maddi güce kayar, "ilgiye aşk" bu aşk türü biraz ilginçtir: genellikle etrafından hiç ilgi göremeyen kişi azıcık ilgi görünce hemen aşık olur eğer ilgi biterse kişinin kendine zarar veriyormuş gibi yapmasıyla sonuçlanır geçer mi bilemem ilgi aşkı sonuçta. "Popülerliğe aşık olma" bu da popülerliğin geçmesiyle doğru orantılıdır. "Platonik aşk" en sevdiğimm😅 onu haberi olmadan sevmek en güzeli gizli gizli sevmek geçse de izi kalır ayrıca genel olarak platonikler sevdiği kişiyle beraber olunca kısa sürede ayrılırlar eski türk filmlerinden bir cümle herşeyi açıklıyor bence; - ben seni değil fotoğrafını seviyorum. Size gerçek aşkı açıklamaya çalışmayacağım çünkiii gerçek aşk'a İNANMIYORUM aslında aşk diye bir şey de yok duygu ve arzu tatmini var.
Bir ölümüne sevenler
Durmadan denerler
İnatla kaybederler
İki yapış yapış sevenler
Mesafeler girince
Nedense vazgeçerler
Üç plantonik sevenler
Hüzünlü şarkılar sever
Hayatta kaybederler
Dört sevmeden sevenler
Seviyormuş gibiler
Daha çok küçükler
Bu görecelidir. Aşk her insanda farklı cereyan eder. Kimi aşık olunca mutlu olur, kimi takıntılı olur, kimi bağlanır ve müptela olur.
Yürekten delice sevilir
Uğruna ömür ve can verilir
Yalanciktan zevk için sevilir
İstenen alındıktan sonra gidilir.
Kisacasi gerçek aşk ve yalancı aşk olmak üzere iki aşk vardır sevgi adına.. Ancak tutku olarak ele alınır ise, para aşkı, futbol aşkı, deniz aşkı diye saya biliriz..
Cevap
3Cevap
1 tane vardır buda kişiyi olduğu gibi kusuruyla her haliyle sevmek ve bırakmamak demektir
300 çeşit aşk vardır. 😉
Ne bileyim.. Sonsuz olabilir belki...
Aşk tek çeşittir. Ya vardır ya yoktur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?