Hayatının merkezinde olan birini hayatından çıkartma kriterlerin arasında neler var?

#DeliMavi
5 KASIM 2022
Hayatının merkezinde olan birini hayatından çıkartma kriterlerin arasında neler var?

#DeliMavi
5 KASIM 2022
Bazı hatalar, yanlışlar insanı karşıdakinin gözünde bitirir maalesef.
● İhaneti eden her kim olursa olsun affı olmamalı ve olmaz.
● Güvensizlik duygusu hissediliyorsa ilişki sorgulanır ve sonunda da doğrusu ilişkiyi bitirmektir. Eğer karşıdaki size haksız yere güvenmiyorsa veya siz ona güvenmiyorsanız ilişkiyi bitirmekte fayda vardır.
● Eğer ilişkiye yalanlar girdiyse miladını doldurmuş demektir ve bir an evvel yol ayrımı olması gerekir.
● Beklentilerin ve huyların 360 derece değişmesi ayrılık için yeterli sebeplerdendir çünkü beklenti değiştiyse belli ki bir şeylerle kıyaslanıp alternatif haline gelmişsinizdir ve bunun ihanetten bir farkı olmaz.
Sevdiğim adamı hayatımın merkezine koyma gibi bir hataya hiç düşmedim. Hayatımın merkezinde her zaman ben varım. Sevdiğim adam ise hahatima en güzel rengi kazandıran kişidir.
Sevdiğiniz kişiyi hayatınızın merkezi yaptığınız zaman kendi hayatinizı yok sayıp onun hayatına bulaşıyorsunuz. Ne kadar da tacizkar bir tavır ve son derece sık boğaz bir durum.
Bir ilişkiyi bitirmeme neden olacak şeyler; bana saygısız davranışlar sergilemeye başlarsa, güven sorunu yaşarsa ve hayatıma müdahale etme hakkını kendinde görürse, başka kadınlara umut veren flörtöz tavırlar takinirsa... Bitiririm
Hayatımın merkezime birilerini koymayı çok önceden bıraktım ben. Zamanında yapmıştım bu hatayı ve koyduğum o merkezden değmiyeceğini anladığımda haketmediği halde kendimden ödün vermeye başladığım zaman indiririm. İnsanlara tahammülüm yok artık. Herkes ederi kadar..
Hayatımın merkezindeki insan, sadece sevdiğim adam olabilir. Onu da hayatımdan sadece ihaneti, yalanı, şiddeti veya anlayışsızlığı yüzünden çıkartırım.
Teşekkür ederim 💞
Rica ederim.
Cevap
28Cevap
Sevilmediğimi hissettiğim an sevsemde çıkartırım bunun bir çok örnekleri vardır
İnsan olmayı beceremiyorsa çıkartırım
Beni sevmediği anda çıkartırım
Karşımdakini verdiğim değerle şımartmak gibi lanet bir huyum var. Ama o beni boşlarsa, herhangi bir sebeple hor görürse, değersiz hissedersem, aman neyse, boş ver gibi ifadelerle geçiştirilirsem o ilişki içimde biter. Aldatılmayı söylemiyorum bile..
Bu yüzden bir ilişki insanı mıyım emin olamıyorum. Şunları yaşatmayacak erkek kaldı mı.. kalmadı. Perişan olmak için sebep yaratmak demek aşık olmak benim için.
Seninle aynı fikirdeyim.
Burada benim için en önemli kriter ihanet gelir. Bunun bende affı ve toleresi olmaz kesinlikle. Daha sonra samimiyetin ortadan kaybolması, eskisi gibi hissedemem ve araya giren mesafeler olabilir.
Sadece çok sevdiğim kişiler hayatımın merkezindedir. Onların da hayatımdan çıkması için ihanet etmeleri, yalan söylemeleri kısacası sevgimi kaybedeceğim eylemler yapmaları gerekir. Ki hayatımdan da birilerini çıkarmam benim için çok zor. Çünkü maalesef ne yaparlarsa yapsınlar onlarsız kalmak yerine affetmeyi seçebiliyorum.
Başkalarıyla olan iletişiminde sınır yoksa, herkese karşı rahat tutumlar sergilerse, dediklerimi kaale almazsa ve beni bir yerine takmazsa, o kişi yavaş yavaş hayatımın merkezinden çıkar.
Evet sıkıntılı tavırlar, tutumlar...
Hayatımın merkezinde kimse olamaz.
Bu arada yakın zamanda kardesinizi kaybetmişsiniz basınız sağ olsun sabır diliyorum İnanın çok üzüldüm
Allah razı olsun
🙏🌸
Yani şimdi hayatımın merkezinde diyebileceğim kızım ve oğlum var sadece. 18 yaşına girdiklerine onları bile merkezden çıkaracağım. Kendimi sadece çıkaramam, çıkarmam yani.
23 ve 18 yaşında oğullarım ama hayatımın mwrkwzindeler düşünüldüğü gibi olmuyor.
Ana yüreği işte 😄
Evet.
Bana değer vermeyene içimde sevgi varsa bile hayatımdan çıkarmayı öğrendiğimden beri daha mutluyum. Yalnız kalırım ama değersiz hissettirenle kalmam diyerek öğrenmiştim merak eden varsa.
Doğru olan budur.
Aldatma ilk sırada gelse bile ilgisizlikte benim için ön planda bu konuda diyebiliriz.
Hayatımda kimse yokkki çıkartıyım maviş
Eğer bir gün hayatımın merkezindeki kişiyi çıkarırsam o zaman soruyu cevaplasam Çünkü çıkaramıyorum 😂
O zaman tamam..
Yalana tahammülüm yok. Bir gün farklı diğer gün farklı olan insanlara da tahammülüm yok. Söylediğiyle yaptıkları birbirini tutmuyorsa hayatımda da yeri yok
gerçekten istemem lazım. gerçekten istemiyorsam kırgınsam kızgınsam zoruma gittiyse bazı seyler öyle çıkaramam lafta kalır ama gerrçekten istersem adı bile kalmaz.
Eğer karşılıklı mutlu olamıyorsak , huzursuzluk seziyorsam , kafa uyumu yok ise iki tarafında uzatmasına gerek yok.
Demek ki bu ilişki olmamış der ve kendıne iyi bak derim
Artık bana saygısının sevgisinin kalmadığını bilmem yeterli. Size saygısı olmayan sizi değersiz hissettiren herkesi hayatınızdan çıkarın.
Saygısızlık tahammül edemem tabi yalancı olması hımm itici olması bir insan bir kere sevmedim mi tekrardan sevmem
ilgisisiz olmaya başlarsa ve başkası ile birlikde olursa. men faatler maddi manevi çakışırsa yol veririm.
Beni, duygularımı, düşüncelerimi hassasiyetlerimi göz ardı etmesi yeter.
Başı göl, ayağı sel olsun.
Yalan söylemesi arkamdna iş çevirmesi aldatması. Alkol kullanmaya başlaması , uyuşturucu hırsızlık vs kötü işler yapması. Ailesine ve bana kötü davranması...
Değersiz hissettiğim an bitmiştir benim için.
Tek bir nedene bağlı kalmam, birike birike son dereceye gelirim en ufak şeyde silerim.
yasak elmayı yiyen malum kişilerdir.
bir elma yüzünden düştüğümüz hale bak..
Saygısızlık yetiyor. Dersini vermeden gözümden düşmez.
Aldatılırsam kesinlikte tekmeyi basarım giderim o kaybeder
Sürekli yalan söylemesi ve ihanet etmesi başlıca sebeplerdendir.
Bir Cook sebebi olabilir, herkesin keskin cizgileri var. Olmuyorsa, yürümez o is
İhaneti
Aileme saygısızlığı
İnancıma dil uzatılması..
İhanet, eskiden olan kişi değilse ve ne yaparsam yapayım boşa ise hayatımdan çıkar.
Ya bence birinin ailesi dışında kimseyi hayatının merkezine koymamalı. Ha olduda bi aptallık yapıp koyduysak eğer çıkartması zor olmasına rağmnede çıkartılır öyle ya da böyle işte
Bir insan hayatının merkezine yalnızca kendisini koymalı çünkü başkasının gitme ihtimali var ama kişinin kendinden gitme ihtimali yok
Yalan veya aldatma onun dışında her şey çözülebilir bir ilişkide
Tek taraflı çabam olursa çıkartırım. Tek taraflı aşk ço yoruyomuş çünkü onu anladım
Yalan ve kıskançlık
Beni yoruyorsa
Merkeze koyduğum kimseyi çıkarmadım.
Bana inanmaması yeterli bir sebep
Hak etmiyorsa durduğu yeri güzelce çıkarırım
Yalan ihanet gizli saklı işler
bam tellerimi aktifleştirmesi kafi
Etkiye tepki yeterli
Bağımlılıklarının olması...
İhanet, yalan direk bitiririm.
Saygısızlık, yalancılık.. vs
Kimse yok merkezde olan benim