Yani çok iyi anlaşıyorlar sürekli buluşuyorlar sohbet muhabbet çok iyi ama hissiyat yok. Duygusal bağlamda bir şey hissetme durumu başta yok. Ne kadar zaman geçerse geçsin bu hissiyat oluşmaz mı? İlla ilk buluşmada mı olması gerek?
Bu hissetmemenin sebepleri neler olabilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Beğeni ilk bulusmada olsa bile hoslanti şart. İlk görüşte aşk şart değil bunun için ama ilk buluşmada hoslanmasi lazim
Hoşlantı karakter kişilik davranış ile ilgili değil mi?
Tamamen karşındakinin senden yana aldığı bağlılık hissiyatı ve duygusal olarak de etkilenme
Bağlılık hissiyatı ve duygusal olarak etiketlenme pek dış görünüş ile alakalı değil o zaman. Daha çok iletişimle ilgili
Pek degil ama hiç değil de diyemeyiz
İlk başta "benim için ikili ilişki konularına bakışım biraz farklı hızlıca birşeye başlayınca bu tanıdığımız iyi insanları kaybetmemize ve zarar verdiğini düşünüyorum. Birbirimizi tanıyalım buluşalım ve içimizde bir beklenti olmadan bunu yaparsak zamanla oluşan şeyleri beraber görürüz diye başladık görüşmeye buluşmaya yani bir nevi arkadaş bir nevi flört 3 defa sinemaya gittik. Geleceğe yönelik planlar yaptı benle hobiler üzerine beraber iyi şeyler yapacağız gibi cümleleri olurdu beni aynı spor salonuna davet etti beraber spor yapalım diye. Bana her hafta whatsapp dan selfie resmi atardı arardı merak ederdi hep. Arkadaşıma "bir iki hafta önce bana çok ilgi gösteriyor yanaşmaya çalışıyor eğer bu kadar fazla ilgili olmasa ben ona yanaşacağım yaklaşıp ilgili olacağım" demiş.
Tabi ben biraz ısrarcı olunca bitti ve ona şunu demiş "ben hem kendime hem de ona şans verdim ama ilerletemedim demiş üzgün bir şekilde"
Birde bir şey hissetmemesinin sebebinin benimle ilgisi olmadığını annesi ve babası ile ilgili uzun yıllar süren bir travma sonucundan kaynaklandığını söyledi hayatı boyunca hiç sevgilisi olmamış 2 yaşında kız. Gerçekten de hiç sevgilisi olmamış başta inanmamıştım ama daha tanışmadan aynı şirkette olduğumuz için bazı kadın tanıdıklarıma da aynı problemleri anlatmış travma ve hiç sevgili aşamasına geçemediğini. Ben den önce konuştuğu biriyle 1 ay konuşmuş ama adam demiş ki beni hiç arayıp sormuyorsun ben mesaj atmadıkça aramadıkça diyip iletişimi kesmiş. Kız da el ele tutuşmak öpmek vb gibi şeyler için uzun zaman birbirimizi tanıyıp ancak evlendikten sonra olabilir ben hemen ısınamam kafasında biri olduğu için kısa sürede o sevgili olma aşamasına geçemiyormuş çevreye anlattığı kadarıyla.
Günlerce konuştuk gayet iyiydi her şey aynı şirkette çalışıyoruz aynı ortamlarda bulunduk.
İlk buluşmamızda 4 saat civarı görüşmüştük. (sonrasında 2,3,4 kere buluştuk sinemaya gittik 2 defa, bowling oynadık).
Fakat ilk buluşmamızdan önce bana söylediği şey hoşlantı gibi şeylerin kendisinde hissiyat gibi olan şeylerin zamanla oluştuğunu ve bazı bağların oluşması için zaman gerekiyor hemen ısınamıyorum demişti.
İlk buluşmada genel sohbet ettik sahilde otururken hayatı boyunca daha önce hiç sevgilisinin olmadığını ve kimseye karşı duygusal anlamda bir şey hissedemediğini söyledi. (Burası doğru çünkü onun en yakın arkadaşı derdini paylaştığı kişiye de bunları anlatmıştı ve doğru bu bilgi başkalarından onaylamıştım yani kız yalan söylemiyor.) Hayatında kimseyle bir birliktelik yaşamak istemediğini ve bu yüzden benim içimde bir beklentiye sebep olmak istemediğini söyledi sorumluluk duygusundan.
Birbirimizi tanımaya ve neredeyse hergün ya da 2 günde bir sürekli mesajlaşıyorduk, beni arıyordu ve sürekli bana kendi selfie fotoğrafını atıyordu. Sabaha kadar konuştuğumuz oldu telefonda. Benle paylaşım ve sohbeti çok seviyordu. Fakat 2. Ay da ben ilişkiye yönelik sohbeti yüz yüze çevirince. Kendisi duygusal bağlamda bir şey henüz hissetmediğini söyledi.
Sizce bu kız ilk tanıştığımız günden beri beni dış görünüş fiziksel tip olarak beğenmiyor mu ve bu yüzden mi bir şey hissedemiyor?
Süreyi uzatirsan kızı başkasına kaptırma olasılığın artar
Süreyi bilerek uzatmadım ama ilk önce birbirimizi tanıyalım acele etmek istemediği için önce böyle başladı her şey.
Taktik yapıyor. Eğer o süreyi uzatirsa anla ki ya seni yedekte tutuyor ya da eğlenecek birini arıyor
Benimle konuşurken konuştuğu veya görüştüğü başka bir erkek hiç yoktu. Hemşire olduğu için çalışma saatleri de çok dengesiz olduğu için hafta da 1 izin gününü bana ayırıyordu. Boş olduğu vakitler de hep ilk beni arıyordu veya mesajla sohbet sonra aramak vb. Başka biriyle konuşabileceği bir platform veya yer yoktu hiç yani istese de zaman yaratamazdı. Hemşirelik dışında ekstra yaptığı bir iş daha vardı çünkü onuda kovalıyordu bir yandan artı ikinci üniversite için uzaktan eğitim için çalışması vb. Benim dışımda ekstra biri için hiç zamanı yoktu yani imkansıza yakın gibi bir şey. İnstagram dan onu takip etmeye çalışan erkekleri hiç geri takip etmiyordu ben de kontrol ediyordum genelde profiline bakarak en son kiminle takipleşmiş vb. Yani Whatsapp da hep benleydi. Toplam zaten 2 ay oldu neredeyse ilk görüşmeye başlayalı sinemaya gittik birkaç defa 7 defa buluştuk her hafta buluştuk.
Endişe edilecek bi durum yok gibi. Sana onunla mutluluklar dilerim
İlk buluşmamızdan sonra beni spor salonuna davet etmişti gittiği beraber yapalım diye o detayı unutmuşum.
Benim için asıl soru 2 ay bir ilişkinin başlaması için yeterli süre değil mi? Duygusal bağlamda bir hissiyat oluşması için ilk önce tanımam lazım kafasında.
Her kadın bir değil ki
Edebilir erkeğin ilgilenmesi ve onu önemsemesine bağlı
Olmaz artık
Hissetmemesinin sebebi neler olabilir? Dış görünüş olarak beğenmek le mi alakalı veya beğenmemek
Konusmandan hareketlerinden etkilenmesi lazım tipten önce