Mezuna kaldım Garsonluk yapıyorum kaç gündür arkadaşlarıyla gelen kız var âşık oldum siparişlerini falan ben alıyorum kızın ınstagramına kadar öğrendim markette çalışıyor cafe de açılamıyorum hiç yanlız gelmiyor hayatında kimse de yok bunu da öğrendim Instagram dan yazsam mı ne yapayım sizce
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet yaz
Ne diyeyim ilk defa aşık oluyorum yani kızmaz mı ve cafe de çalıştığım için sorun olmaz mı
Kızı tanımıyorum ama niye kızsın yaa hoşuna gider cafede çalışman da ilişki yaşamana engel bi unsur değil
Ne yazayım o zaman yardımcı olur musun lütfen Twitter dan takip ettim ısntagram dan daha kabul etmedi isteği ama ne yazayım kızacaksa bile güzel şeyler yazacağım için kızmasın bari
Yaa bak gülmiyim gülmiyim diyorum ama elimde değil çok masumsun şimdi bi kere bir kıza yazman onu sinirlendirmez olumsuz cevap yazsa bile beğenildiği için hoşuna gider ne yazacağın konusunda da ilk bi selamlaş sonra da mesela sizin cafeye geliyomuş sürekli yediği bi şey varsa onu çok mu beğeniyosun tarzında bi soru sorarak sohbeti ilerlet yani ne blm müzik zevklerini filan sor çekinme kızlar öcü diğil
İltifat etmeyi de unutma
Tamam da kız demez mi hesabımı nerden buldun arkadaşça yazamam ki?
Merhaba yazsam bile cevap verirmi vermez mi belli değil ben direkt hissettiklerimi yazsam?
Kızı işlet o zaman slfşsjfş de ki sanırım fazladan para vermişsin 50 tl iade etmem gerekiyor bu da sana bi 50tlye mâl olur ama neyse şaka yapıyorum tabii ki öyle deme arkadaşça yazacaksın başka nasıl yazacaksın ki
Yook sakın direk hissettiklerini yazma
Ya mesaj atsam Güzel bir yazı durumu açıklasam?
Merhaba yazsam cevap vermez ki ya vermezse
Hayır bak sen saf duygularla yazarsın ama ona kaç mesaj geliyodur kim bilir seni de 4mcı erkeklerden sanar üzülen yine sen olursun diye diyorum ama sen bilirsin direk yaz istiyosan
İşte bak merhaba yazarsam herkes merhaba yazıyordur ben direkt seni gördüm falan hisselerimi açıklamak istiyorum ama ne yazsam yardımcı olur musun bana
Peki ama nasıl yardımcı olayim ki biraz derin konular sen kendi içinden nasıl geliyosa öyle yaz
Ya şöyle söyleyeyim şimdi merhaba ile başlasam cevap verir mi belli değil ve herkes merhaba yazıyordur ama ben direkt onu gördüğümü hislerimi açıklamak istiyorum ama bunu yazıyla nasıl güzel şekillendirebilirim yazıdan bile etkilensin istiyorum sen de bir kadınsın yardım et bana lütfen
Anladım herkes merhaba yazıyodur ama senin hesaba katmadığın nokta şu direk yürüyenler de çok fazla oluyo sen ona zaten cinsellikten yaklaşmadığın samimice duygularını ifade ettiğin sürece yazını nasıl biçimlendirdiğinin önemi yok gerisi kıza kalıyor şimdi diyosun ki benim yerime duygularıma tercüman ol ben de diyorim ki çok derin konular hem de bi erkeğin ağzından nasıl yazabilirim ben olsam arkadaşça yaklaşırdum zaten çünkü direk duygularını söylersen kız kendini baskı altında hissettiği için şans vermeden direk reddedebilir ama havadan sudan yazsan ortak alanlarınızın olduğunu görse ve sohbetin de sarıyosa ilerki aşamalarda söylemen daha güzel olur yine reddetme ihtimali var ama daha nazik davranır kestirip atmaz vs vs
Anlıyorum seni ama kalkıp merhaba yazsam cevap vereceği belli değil hadi verdi diyelim beni tanımıyor etmiyor sadece bir kaç defa gördü siparişini aldım arkadaşları da vardı çay istediler bunları yazmıyorum ikram dedim teşekkür etti falan çıktıkların da bana iyi akşamlar dedi sadece o dedi ama
Erkek olmak da zormuş yaa benim uykudan beynim sulandı sen de bi düşün kararını ver ona göre yazarsın iyi geceler 🥱