2-3 haftadır hep yazıştık ve telefonda konuştuk. Evet çok az bir süre ama onun bana ilgisi olduğunu ben hissediyordum. Telefonda konuşurken bazen utandığını hissediyordum. Birçok şey var yani. Ben onun kadar ilgili değildim ondan hep bi adım gerideydim.
Birkaç gün önce buluştuk ve berbat geçti. İkimizde hiç konuşamadık. O benim çekingen olduğumu sandı ama öyle bir şey yok. İlk buluşma diye mi bilmiyorum konuşacak bir şey bulamadık. O da ilerleyen buluşmalarda değişir falan dedi.
Eve bıraktıktan sonra bir süre hiç yazmadı, ben yazdım. Biraz soğuk yapınca bir daha yazmadım. Bu sefer o yazdı kalplerle falan ve bi sıkıntı mı var diye sordu. Sürekli böyle gitgel yaşandı. En son mesaja biraz geç cevap vermeye başlayınca da görüldü yaptım yazmadım bir daha. Perşembe gününden beri hiç konuşmadık. Ama hala takipleşiyoruz. O hikayelere bir şey atıyor ben de atıyorum. Sizce ne olmuştur? Ve sizce tekrar yazar mı? Veya ne yapmalıyım? Takipten çıkarsam mı? 5 gün oldu konuşmayalı?
Birkaç gün önce buluştuk ve berbat geçti. İkimizde hiç konuşamadık. O benim çekingen olduğumu sandı ama öyle bir şey yok. İlk buluşma diye mi bilmiyorum konuşacak bir şey bulamadık. O da ilerleyen buluşmalarda değişir falan dedi.
Eve bıraktıktan sonra bir süre hiç yazmadı, ben yazdım. Biraz soğuk yapınca bir daha yazmadım. Bu sefer o yazdı kalplerle falan ve bi sıkıntı mı var diye sordu. Sürekli böyle gitgel yaşandı. En son mesaja biraz geç cevap vermeye başlayınca da görüldü yaptım yazmadım bir daha. Perşembe gününden beri hiç konuşmadık. Ama hala takipleşiyoruz. O hikayelere bir şey atıyor ben de atıyorum. Sizce ne olmuştur? Ve sizce tekrar yazar mı? Veya ne yapmalıyım? Takipten çıkarsam mı? 5 gün oldu konuşmayalı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çıkma yazar araya zamanın girmesi iyi özler sen yazma
İnstagramda falan paylaşımlarda bulunayım mı? O paylaşıyor
Normal ne paylaşiyorsan öyle devam et güzelim göndermeli şeyler atma seni istiyorsa kendisi yazar
Herkes çıkar diyor kafam karıştı
Çıkarsan onu taktığını anlar diye düşünüyorum çıkmak istiyorsan hemen çıkma bi kaç gün daha geçsin ondan sonra çık çokta takma
Sence neden böyle oldu? Yani beğenmeyebilir ama niye o zaman buluşmada sarıldı elimi tuttu hadi onu da geçtim eve bıraktıktan sonra önce biraz soğuk yaptı ben de yapınca bir sıkıntı mı var diye sordu sonra kendisi yine sıcak yaptı. Yani bi sıcak bi soğuktu
Kalpler falan atıyor önceden de atıyordu hep
Bi sıcak bi soğuk yapıyorsa inanma da guvenmede seni cepte gördüğü için yapıyor olabilir inan erkekleri anlayamazsın
Onu gram umursamıyorum artık ha takipte ha değil sadece arada bi kızları eklediğini görüyorum ve kendime olan saygımdan artık çıkmak istiyorum takipten zaten 1 hafta oldu. Yoksa kalsın mı sence
Büyük ihtimalle seni cepte görüyor çık takipten yazarsa cevap verme bu gibi insanlar uğraşmaya değmez sen üzülürsün
Aynen öyle ama yine de soriyim dedim fevri davranmadan
En iyisini yapmışsın sinirle bir iş yapma sadece bu konuda demiyorum her zaman mantıksal düşün
Arada bi kafamın karışmadığı değil hani belki şimdi çıkarsam ters teper yazmaktan iyice vazgeçer diye ama çıkcam takipten ya hala çıkamadım ahahaha
Bi sıkıntın olursa yaz bana yardımcı olurum elimden geldiği kadar
Cidden çok teşekkür ederim her zaman dinlediğin için ❤️
Keşke takipten çıkmasaydım akışına bıraksaydım ya çok pişmanım şu an
Neden ki yazdı mı yoksa
Yok yazmadı ama her arkadaşım başka bir şey diyor. Kimisi niye çıkardın belki o da senden bekliyordu artık hiç yazmaz. Kimisi diyor hiç umursamıycaktın akışına bırakcaktın. Keşke o gün direkt sorsaydım ona konuşmak istiyor musun istemiyor musun diye
Umursamıycaktım umursamamıştım zaten ama kızları takip ettiğini görünce dedim ki ben böyle kalırsam sanki saf gibi onu bekliyormuşum gibi olacak
bebeğim bak çıkarmasaydın hesabını sürekli görücektin kendini daha çok üzücektin kendinden yola çıkarak hadi bir düşünelim sen birisiyle konuşmak istesen bir soğuk bir sıcak mı yapardın onun yazmasını mı beklerdin zaten daha önceden konuşmuşsunuz yoksa yazarmıydın bunu düşün ben yazardım ama çocuk seni anladığım kadarıyla çevre görüyor gibi bir sıcak bir soğuk yaparak istese şu an sana yazmıştı seni mutlu etmişti de hayatında tek o olmuycak eğer ona yol vermezsen yeni kişiyi hayatına alamazsın böyle insanları boş ver isteyen çabalar
Haklısın evet ama bu bi sıcak bi soğuk yapınca ben de aynısını yaptım kendimi geri çektim. Belki de aynısını benim için düşünüyor?
Başta yapmasaydı kendisi sen tepkini koydun ve çekildin herkesin sınır çizgisi olması gerekiyor o çizgiyi hak etmeden geçmelerine izin verme
Anladım haklısın. Sadece ben çıktım onu çıkarmadım yani o hala takip ediyor. Böyle kalsın mı yoksa ordan da çıkarıyım mı sence
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!