Kendinden 23 yaş Büyük biriyle birlikte olmak?

Şöyle baştan anlatim ben 19 yaşındayım küçük bir ilçede yaşıyorum her hareketin hata olduğu az makyajın normal erkek arkadaşın laf edildiği saat 6dan sonra dışarının yasak olduğu bir aile ile yaşıyorum maddi durum eh işte. Birlikte olduğum kişi ise babamkm ve abimin işten şefi iama ikisiyle de çok iyi anlaştığı için aile dostu gibi rahatca eve girip çıkıyor kendisi solcu ateist bu yüzden de çok rahat bende onun gibiyim kendisine ilk adımı ben attım aradım konuşmaya başladık ikimizde kimsenin dediklerinin önemli olmadığını sadece ikimizin mutluluğun önemli olduğunu düşünüyoruz her konuda hem fikiriz enerjimiz düşüncelerimiz zevklerimiz tamamen uyumlu muhteşem ötesi hatta 4 5 kere baş başa buluştuk lakin gelelim ki çevre toplum yüzünden gizli bir ilişki içerisindeyiz bana yurtdışına gitmeyi herkesi bırakıp onunla gitmemi teklif ediyor ama ben ailemi Arkadaşlarımı her şey bırakıp gidemiycemi söyleyip ayrıldım lakin onu çok özlüyorum vede şöyle düşünüyorum onunla olursam hem aşık olduğum anlaştığım kişi ile birlikte olucam hayatım birçok açıdan daha iyi olucak maddi vs. Ama bu taraftan da ailemi silicem sizce ne yapmalıyım
Kendinden 23 yaş Büyük biriyle birlikte olmak?