Belki olgun erkeklerden hoşlanıyorum.
Ve ayrılmam mümkün değil, birlikte olduk.
10 sene sonrasını bir düşün sen 29- o50 yaşında olacak.
15 sene sonrasını bir düşün sen 34- o 55 yaşında olacak.
20 sene sonrasını düşün sen 39 - 60 yaşında olacak.Tabi bu yaştaki birini koca olarak mı görmek lazım yoksa yardıma muhtaç bir yaşlı olarak mı görmek gerekir oda ayrı bişey. daha fazlasını düşünmene gerek yok zaten bu kadarı yeter.
Doğru söylüyorsun ama olgun erkeklerden hoşplanıyorum ve ondan vazgeçemeyecek kadar cok sevyroum.. :l
yine taktir senin olmakla birlikte kadınların 30-40 yaş arası hormonlarının en düzenli çalştığı bir aralık olarak ileride sana yetemeyebilir zira sen 30 yaşında olduğunda o 51 yaşında olacak... cinsel anlamda tatmin olamayabilirsin. ha o yönü düşünmüyorsan olgun adam her zaman mutlu eder kadınları.
Cnsellkte önemli tabiki, ama ona olan sevgımi hiç birşey etkilemez.
Şu an anlaşıyor olabilirsiniz ama aranızda bir kuşak-bir nesil var...Bu da ileri de sorunlar oluşmasına neden olacaktır.
cocuguyla aranda kac yas var mı 2 mı ? subyancı herıfın tekıyle berabersın resmen yuh .. zıhnıyetınıze sokayım ya
Çocugu daha 2.5 yaşında
Önyargılarınızdan kurtuluun. Ondan ben hoşlandım ilk.
Cevap
17Cevap
Olan olmuş daha neyi soruyorsun ki vazgeç deseler geçmeyeceksin bitir deseler bitiremeyeceksin akıl almaya kalksan onu savunmaya sevgini savunmaya kalkıyorsun ee ileri sorun olup olmayacağını Allah bilir aklın var mantığın var.
Sana lafım yokta. O koca diyiceğin kişiye çok lafım olur !
Neden ki?
Tek lafım eğer o 2.5 yaşındaki kızıda öyle biriyle olmak ister. O zaman anlar. Bunlar yakışmaz bir adama. Ne yani insan güvenemicek mi insanlara. Bu abimdir diyip kardeşini ablasını emanet edemicek mi ... Böyle insanlar nefret ediyorum. 21 yaş ne demek be.. Nerdeyse cocugu yasındasın bılıormusun. Annem 43 yasında. Abim 24 yasında bir düşün bakalım... Nasıl insanlar var şu hayatta.
cok guzel yorum tebrik ederim 👏
bu adamla evlenmemem gerektiğinin farkındayım ama lütfen biri beni iksa etsin. ben edebilirim. ama arkadaş olarak ekle özelden konuşalım.pleas
sevgili olarak bir sorun olmaz ama evlilik uzun ömürlü olmaz yani şu an iyi anlaşıyor olabilirsiniz ama ömür boyu beraber olmayacaksınız bunu bil buna göre davran aileni karşına almaya değmez bir gün pişman olabilirsin bence sevgili olarak takılın
Millet 70 80 yaşında 18 lik çocuklarla evleniyor
Geçen arkadaşta öyle dedi
Neden aradigimiz aşkı bulamiyoruz biliyormusun
Neden
Daha doğmamıştir reis :-):-):-):-):-)
Sen kararını vermişsin bize niye soruyorsunki.Kızı yaşındaki biriyle çıkmasıda ayrı bir sorn.
10 yıl sonra ölür ve sen de genç yaşta dul kalırısn
belki ben ölürüm bunu bilemeyiz.
umarım.
1 yıl sonra boşanırsın ve bu kararı aldığın güne lanet edersin
madem cevapları önemsemiyorsun neden soruyorsun ki? git evlen
15 sene sonra onunki kalkmaz sende onu boynuzlarsın bu kadar :D
ailen biliyor mu peki ?
Evet onlar bu durtuma karşılar ama yapacak birşey yok. Kızlığımı bile ona verdim ben.
Erken değil mi, yaş 19.
allah mutlu bahtiyar etsin.
Sen mutluysan sorun olmaz umarım.
Evet mutluyum kafalar denk
Yuh sana ya gözlerin falan mı bozuk .!
oha çüşşş dicemde yakışmıcak o ne yaaa
yokluk çekiyorsan bunu kaçırma
bırışık seversen bize ne
Ne güzel hayat ya:-) vay anasını
Alan memnun veren memnunsa sorun olmaz merak etme.
Az gelir o daha büyüğü yokmuydu
ilk onunla mı oldun
Evet.
isteğini karşılar ama ya boşanmazsa
bence yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar