- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Ben aşkı, flört etmeyi ve evliliği hayat planımdan yüzde yüz uzak tuttuğum bi 10 yıl yaşadım. 26 ve 36 arası.26 öncesi ise derbeder geçti hayatım çok. Ailevi nedenlerle, hayatımın en asosyal dönemiydi. Ki o dönemde de benimle iletişime geçmek isteyenleri bile göre reddettim. Nasıl desem, karşıma biri çıkıyor mesela, benle ilgili falan, ben daha onuncu dakikada adamdan soğuyup ufku izlemeye başlardım cidden. Şimdi sorarsan, iyi ki diyorum öyle de olmuş. Hâlen daha âşık olamıyorum. Olmak da istemiyorum. Aşkta beceriksiz veya aseksüel değilim sadece kâlbim bambaşka bir frekansta. ⭐
#tubasueda 🍀🍀52 Yorumla- +1 yıl
Hariçten gazel okuyan kişiler de olmasa sinirden gülemeyiz. Dahice 😄
En İyi Cevaplar
Olmaması beceriksizlikse tam tersi yani olması beceriklilik yani başarı olmuş olur ama bundan emin değilim. Yani başka bir soruda bu başarı mıdır diye de konuşulabilir 😀
Bu soruya gelirsek, hayır değil. Pek çok konuda öz eleştiri yapabilirim ama bu onlardan değil.
Sadece insanlar ve yaşam seni olgunlaştırdıktan sonra, ne istediğini bilmeye başlıyorsun. O istediğin haricinde zaman kaybetmek istemiyorsun artık.
Yoksa flörtün / sevgilinin olmasında azıcık farkındalığı olan kişiler için bir zorluk yok.
Hele bu ülkede...
İnsanlar o kadar sevgisiz ve ilgisiz yaşamış, yaşıyor ki...
Ufacık sevgi ve ilgi kırıntısı bile etkileyici olabiliyor ve bir şeyler hissedebiliyor.
Fakat aşk sadece bunlardan ibaret değil...
113 Yorumla- +1 yıl
Tamam yinegelen :D neydi ya ne diyecektim
- +1 yıl
Bu sefer ben hak verdim :D bence yazmışsın yine, mücadele edemem. Yinegelen brütüs hsjdj
- +1 yıl
Hatta çok süper görüş seçiliyorlar :D ama ben EiG verdikten sonra seçilirse uyuz oluyorum. Ciddi ciddi misafirin mi var
- +1 yıl
Geçmiş olsun 🙄 bu sene fena bu salgın..
- +1 yıl
Ya Allah her türlü hastalıktan korusun valla.. 🥹 daha yeni toparladım kaç haftadır sürünüyordum resmen.
- +1 yıl
2-3 hafta kadar :D yüzsüzdü biraz
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence seçici olmaktan kaynaklı bir durumdur bu.
Kafasında belirli kriteri olan insanlar bu profildeki kişilerle karşılaşmıyorsa bu o kişinin sadece şanssızlığıdır.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazı şeyler tercihtir bence beceriksizlikle alakalı oldugunu sanmiyorum😁
42 Yorumla- +1 yıl
Beceri istiyor beceri jsjs
- +1 yıl
😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBenden sevgili olmadi olamadı, sevgililik konusunda beceriksizim ki sevgilim olmadı.
14 Yorumla- +1 yıl
Ama eşin var 😌💞
- +1 yıl
O aşkım kocam eşim sevdam
Sevgili olmadan o olayı yaşamadan sevdim.
Benden sevgili olmaz, olsaydık sevgili kaçardı belki... - +1 yıl
Daim olsun 🙏
- +1 yıl
Amin.
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAslında evet biri yüzünden kendimi bu işlerden öyle çektim ki unuttum biri ile nasıl konuşulur
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, değildir. Belki istemiyordur, belki doğru kişi değildir. Birçok nedeni olabilir.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBu konularda aşırı beceriksizim maalesef
13 Yorumla- +1 yıl
Neden boyle dusunuyorsun hoşlanıyorsun bi turlu ilişkiye dönüsturemiyormusun yoksa kimseyi sevemiyormusun?
- +1 yıl
Açıkla arkadaşa :D
- +1 yıl
Ben çok utangacım bir türlü açılamıyorum :( bu yüzden kadınlardan çok çekiniyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır hayat adil değil çünkü. çoğu kişi paraya ve dış görünüşe bakıyor
10 Yorumla Okul öncesi öğretmenliğini yeni bitiren çocuklarin mutluluğuna sevgisine talip bir öğretmen adayı olarak nefesim yettiğince ömrümü minnoşlarimla geçirmek istiyorum. İmkanım olursa koruyucu aile prgramına katılmak istiyorum. Bu hayata kanadı kirik gelen minnoşun hayatina misafir olmak kollamak istiyorum ama bu hayalime ortak olabilecek insanın pekte olmadığını düşünüyorum ondan da evlilik hayallerinden uzak duruyorum. Ve bu aldığım karar ya da diğer sevgilisi vs. Olmayan insanlarin başarısız bir insan olduğu anlamina gelmemeli bence🌱🧚
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKime göre, neye göre?
Her hafta ya da her ay sevgili edinen veya flörtü eksik olmayan insan çok mu becerikli şimdi?
Bu, tanımlama bence saçma!
Şansızlık, kişisel tercihler, uyumsuzluklar, güvensizlik ve daha yığınla sebepten ötürü insanın sevgilisinin olmaması veya flört etmemesi tamamen normaldir.
28 Yorumla- +1 yıl
Ne bağırıyorsun :D
- +1 yıl
Bağırmıyorum, sadece konuşuyorum.
- +1 yıl
Niye çemkiriyorsun o zaman :D
- +1 yıl
Satırlarımdan çemkirdiğimi nasıl anladın veya bu kanıya nasıl vardın?
- +1 yıl
Özel güçlerim var 😏
- +1 yıl
Peki.
- +1 yıl
😌✌️
- +1 yıl
%
Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı. Düşünüyorum, kesinliklikle benim beceriksizliğim. Ve her geçen gün beceriksizliğimi kabullenip, yeni bir adım atmakta zorlanıyorum. Yaş 30’a dayanırken, keşkelerim dilime dolanıyor ama zamanı geri alamıyorum. Keşke ikinci bir şansla zaman geri gelse diyorum ama ama ama... 😑
17 Yorumla- +1 yıl
🙄 yak yak 🚬
- +1 yıl
Ben yakarım, sen yakma madem :D
- +1 yıl
Sigaraya gelene kadaaar ohooo.. o kadar çok şey zararlı ki, misal bazı insan müsveddeleri
- +1 yıl
Yok bunu konuşmayalım tabii :D keyfimiz kaçmasın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimin olmamasını beceriksizlik olarak düşünmüyorum. Çünkü sevgilimin olmaması şu an için en doğru karar olduğunu düşünüyorum. Kendime ayırmam gereken zamanı başkasına harcayamam. Ne zaman kendimi hazır hissedeceğim o zaman kalbimi açacağım
21 Yorumla İnsanlara sorsan güvenilmez takılıp geçen biriyimdir. Aslında içimde her zaman keşke birini sevebilsem huzurlu ve mutlu bir ilişkim olsa tüm kızları elimin tersiyle itsem sadece ona odaklansam diyorum. Aynı zamanda ilişkiden korkuyorum ve kendimi koruyorum. Sevebilme potansiyelim olan herkesten uzaklaşıyorum. Bir travmam yok sadece kendimi güçsüz hissetmekten korkuyorum. Düşünsene o kadar kişi geçmiş hayatından birisi geliyor onun için herkesi tüm eğlenceli hayatını feda edip onunla vakit geçiriyosun ve hayatını mahvedip gidiyor.
Belki karmadan korkuyorumdur bilemiyorum hahahaha
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBazı kızlar gerçekten bu konuda odununda odunu oluyorlar. Huysuzlukta ve aksilikte nirvana yapıyorlar. Ben böyleyim deyip, kenara çekilyorlar. Yazık onlara
126 Yorumla- +1 yıl
Hııı tabii tabii, erkekler peki? Az öz eleştiri yapalım demiştik
- +1 yıl
Yine kızlar yüzünden...
- +1 yıl
yiooo değil
- +1 yıl
Ne o zaman?
- +1 yıl
Erkeklerin yalan dolanları, tek bir kadına ait olamamaları, aldatmaya meyilli olmaları vs veremedikleri güven.
- +1 yıl
Hiç alakası yok. 1 kez aldatılırsınız, veya çevrenizden bir şeyler duyarsınız sonra başlarsınız her şeyi genellemeye ve herkesi aynı kefeye koymaya.. Sizi aldatan ve aldatılanların çoğu bunu yapacağını emin ol hissettirmiştir sana.. Bu tipler değişmez. Daha sonra da doğru kişileri de ilişkiye kapalı olduğunuz için kaçırırsınız. Emin ol her kızın çevresinde en az 1 adet doğru bir erkek vardır..
- +1 yıl
Aynı şey senin yaptığın genellemeye de giriyor mu? Erkekler içinde geçerli bu söylediğin doğru mudur?
- +1 yıl
Doğrudur ama genel sıkıntı sizler nezdinde..
- +1 yıl
değil.
- +1 yıl
Ne değil?
- +1 yıl
Genel sıkıntı bizim nezdimizde değil :D
- +1 yıl
Bizim tarafta yani. :)
- +1 yıl
Evet yani :D
- +1 yıl
Adam nasıl olduğunu, olacağını belli ediyor, kızlar da kabul ediyor ama.
- +1 yıl
Eee erkeklerde kızları.
- +1 yıl
Kızlar daha çok üzülüyor ama dikkat ettiysen..
- +1 yıl
Üzüyorlar 😏
- +1 yıl
Beceriksizlik işte...
- +1 yıl
İşte..
- +1 yıl
Sen üzme.
- +1 yıl
Ben mi, genelde üzülen taraf oluyorum
- +1 yıl
Hiç öyle görünmüyorsun.
- +1 yıl
Öyle görünmemek lazım
- +1 yıl
Yüzünden anlaşılır her şey..
- +1 yıl
Tamam tamam olayların, yani beni üzen şeylerin üstüne çok fazla durmayı sevmem :D hayat kısa anı yaşa jsjs
- +1 yıl
👏👏👏👏
+1 yılHayır değildir.. Hayatımızda mutlu olmak için bir erkeğe ihtiyacımız yok.. Onlar olmadan da gayet mutlu olabiliriz..
12 Yorumla- +1 yıl
Çokta güzel pekte güzel 😅
- +1 yıl
Aynen öyle canım 😄😄
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSınırları olmayan ve sınır tanımayan bir kadın aradığım için bulamıyorum diye düşünüyorum yani asıl sorun bende 😁😁
12 Yorumla- +1 yıl
Asıl sorun öyle bir kadın yok djsj
- +1 yıl
Aynen 😁
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Tek beceriksiz olduğum konu doğru kadını bulamamak. Gerçi benim için doğru kadını bulmak imkansız gibi bir şey çünkü öyle bir kadın yok 💆
15 Yorumla- +1 yıl
Çok bilmiş olduğunu gören, gelmiyordur hsjs
- +1 yıl
Hahaha ya bıraaak.
- +1 yıl
🧐
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bilmem ki.. 🤷🏻♀️gerci bu durum beceriyle alakalı değildir. Kısmetinde, kaderinde varsa gelir seni bulur bi şekilde..
Benim gibi şeytan tüyün varsa işin kötü.
20 YorumlaGüzel veya çok yakışıklı arkadaşlarım var flörtü sevgilisi olmayan kimisi tercih etmiyor en yakın arkadaşım çok donanımlı yakışıklı da bi çocuk ama uzun bir süredir kızlarla pek flört etmiyor veya buluşmuyor, istese pek çok kızı da tavlar...
10 Yorumla
+1 yılYok ya bu his insana gelebilir ama inan ki değil şimdi insanlarla Uyumlanmak çok zor değil sevgili arkadaş olabilmeyi bile basaramiyoruzz. İnsanlar sevgili flört vs. edineceklerse maddiyat, tip, statü gibi konumlara bakıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılBecerikli olmak da sevgilinin olması demek olmalı o zaman. Sevgili yapan insan becerikli olmuyorsa yapamayan anlaşamayan insan da beceriksiz olamaz. Gönlüne göre biri çıkmıyordur. Zamanı değildir henüz. Falan filan..
10 Yorumla
+1 yılGenelde istemediğin zaman olur istediğin zaman olmaz öyle garip bir şey bu
13 Yorumla- +1 yıl
Haahah çok doğru. İstemediğin zaman kaynıyorlar fokur fokur
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
💞
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılherkesin düşüncesi fikri kendince doğrudur çünkü herkes ettiği tecrübelerle konuşur ben nasipmiş kısmetmiş hayırlısıymış inanmıyorum artık inancım yok kalmadı her şey kaderdir kaderinde varsa yaşıyorsun ne yaşıyorsan
10 Yorumla
+1 yılZat-I şahaneyle henüz karşılaşmamış olmamız sebep😄
16 Yorumla- +1 yıl
Nerde bu zaaat :D
- +1 yıl
Konya yolundaaaa 😄
- +1 yıl
Haa yanlış yoldayız :D
- +1 yıl
O videoyu biliyorsun dimi 😄
- +1 yıl
Tabii ki, biliyorum 😅
- +1 yıl
İyi 😄👍
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZor insanım , anlaşamıyorlar. Şu ara ben istemiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Amaaan herkes anlaşamasın :D
+1 yılTercih diyelim. Evlilik niyeti ile baslayan ciddi hareketler tercihimiz.
14 Yorumla- +1 yıl
Direkt nikah masasına götüreceğimiz o kişi 😅
- +1 yıl
Her an her şey olabilir vallahi.😂😂😂
- +1 yıl
🧐 heyecanla bekliyoruz
- +1 yıl
😁
Benlik bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda şansız olduğum fikrindeyim. İnsanlarla tanışmak konusunda kendimi kapatmıyorum. Beğendiğim kişilerle konuşuyorum. Fakat görüşmekle kalıyor. Bir yere varmıyor.
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir sorunum olmadığı için
tam olarak bir şey diyemiyorum
ama bence beceriksizlik değildir diye
düşünüyorum Doğru insanı bulamama olabilir
Tabi ona göre hareket etmek lazım cahil olmadan10 Yorumla
+1 yılbeni beğeneni ben beğenmem, benim beğendiğim beni beğenmez.
by ismail yk.😂😂😂12 Yorumla- +1 yıl
shsjdh :D güzeldi
- +1 yıl
🤍😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceliklerimden kaynaklı biraz
Kaos içinde bir ilişkidense önce hayatımı bi raya oturtmaya çalışıyorum
Ama gel gör ki çevre biraz beceriksiz damgası vuruyo
Bu tiple nasıl bulamıyosun falan hatta yalan attığımı düşünenler bile var😄10 Yorumla
+1 yılHayatımda kimse olmayısı Aşık olamamak...
Gevşek tipler denk geliyor sohbeti boş oturup kalkmayı bilmeyen egolu havalı tipler evde kezban dısarda monaliza gereksiz tipler... 🥂20 YorumlaKişisel tercihtir. Doğru bir insanla karşılaşsam amenna ama onun dışındaki karşı cinsler partner olarak hayatımda görmek isteyeceğim türden insanlar değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sadece duygusuzlaştım. Sevemiyorum, süper bir arkadaş olabilirim ama konu sevgililiğe gelince kendimi istemeden durdurup sonlandırıyorum.
Yapamıyorum, psikolojik sanırım.
10 Yorumla
+1 yılbu beceriksizlik degil kendimi boş bir insana adamicam hak edene adicam ve vakti var sanirim ya da bekar ölürum ama zoruma gitmez. yanliz olmak yanlis insanlarla olmaktan iyi
10 Yorumla
+1 yılDoğru insanı bulmak için binlerce kişiyi tanıyıp analiz etmemiz gerekecek ki ne kadar mümkün olduğu açık. Becerizksiz olduğum doğrudur.. İlişkiyi yürütemiyorum emekleyip pes ediyor
10 YorumlaBen sevgili kalmayı beceremiyorum, istesem olurda sıkıntı olduktan sonra işte. İlişki yürütemiyorum, sıkılıyorum. Beceriksizim sanırım bu konuda ya da onlar sevilmeye layık değil bilmiyorum. 😬
10 Yorumla
+1 yılHiç adalet yok beceriksizler beceriksiz ile becerikliler becerikli ile sevgili olsa herkes hem hakkını bulur (belasını yani) hemde herkesin sevgilisi olur 🤣
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kadınlar soytarı erkekleri sever ben düz biriyim doğal takılıyorum yani beklentileri çok yüksek olmayacak sorumlulukları yüklemeye çalışıyorlar haliyle yalnız kalmak bir tercih haline geliyor.
10 Yorumla
+1 yılyoo baya da becerikliyim aslında bu konularda.. Sevgilim yok ama ben istemediğim için🙃
Flörtüm / flortlerim var ve bu da yine benim tercihim..
10 Yorumla
+1 yılHayır benim tercihim. Belki denesem çok beceriksiz olduğumu görebilirim ama denemek gelmiyor içimden. Kendimi kabullendim, yalnızlığı seviyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Seçicilik öngörü beceriksizlik değildir bence
20 Yorumla
+1 yılHayır benim kendi isteğim
22 Yorumla- +1 yıl
En güzeli dimiii
- +1 yıl
Öyle canım
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kime sorsan kendi isteğim diyor. Ee olmayınca kendi istekleri oluyor tabi..😁
Yüksek oranda beceriksizlik.10 YorumlaHayır.. Sevgilinin ya da flörtünün olması nasıl bir beceri değilse , olmaması da bir beceriksizlik değildir.
10 YorumlaBeceriksizlik değil nasıl olmuyor
İlla becermek gerekmiyor20 Yorumlaistediğin gibi biri olmayacaksa olmasının anlamı yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDegildir, iliski yasamak veya evlilik basari degildir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden olsa evet öyle derdim ama artık her şey ortada.
Bana söylenecek bir şey birakamadilar.10 Yorumla
+1 yılBütün insanların şerfsiz olduğunu görünce olmuyor
10 Yorumla
+1 yılKimisi yalnız olmayı tercih ediyor o yüzden bir seçimdir
10 YorumlaHayir sansizik ve (parasizliktir) bu erkek icin gecerli tabi
10 Yorumla
+1 yılHarcım olan kişiyi bulma konusunda beceriksizim 😂😂
10 Yorumla
+1 yılhayır ya insanların yetenekleri bunlarla ölçülecek kadar basit olmamalı
10 Yorumla
+1 yılBeceriksiz olan insanlar da vardır ama bazı insanların kendi tercihi de olabiliryor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvin araban var mı maaşın ne kadar beni istemeye gelebilirsin 😂😂😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence hayır tam tersi olması aptallıktır. Kafanın rahat olması en önemlisi.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Ne alaka yahu, yalnız insan her zaman daha güçlüdür ve elde etmesi daha zordur.
10 Yorumla
+1 yılHayır sevgili önemli bir şey değil sana önem ve değer veren birini bulman ve sevmen gerek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayir zeka seviyesinin yuksekligini gosterir spfkxpdndj
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç becerime gerek kalmayan çok fırsat geldi, sevgilim olamadılar. sevgilim olmasını isteseydim, kadınları (daha çok fiziksel) onlarla ilişkiyi çok seviyorum beceriksiz olmam mümkün değil
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnların genelindeki yanlışlar, bazen banada denk gelenler gibi istediği her şeyi yapabileceğini ya da menfaatçi düşüncelerle yaptırabilceğini sanıp böyle tavır davranışlarda bulunanları tanıdıkça hiç sevgilim olmadığına üzgün olsamda pişmanlık kalmıyor.
Cevap sahibi+1 yılKadınların çıkarcı olması doğalarında var bu normal. menfaatçi dediklerim normal olmayanlar
Cevap sahibi+1 yılSadece eskortlarla ilişkim oldu. profosyenel kadınlarla ilişkilerde bile becermede iyiyim. bunu sevgili olabildikten sonraki zaman için belirttim
Cevap sahibi+1 yılTesadüf şimdi powerapp radyoda manga-beni benimle bırak çalıyor
Aşk İlişkileri konusunda 982 cevap paylaştı. Degil, kendini taniyip yapamayacaginin farkindadir
10 Yorumla
+1 yılÇoğu kişinin kendi isteğidir diye yorumluyorum.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimin olmaması benim beceriksizliğim bu doğru. Lakin sevdiğimin olmaması benim becerimsizliğim değil.
10 Yorumla - Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat