Seni kim sevsin bu tipe kim baksın der gibi davranıyorsunuz 😏

Seni kim sevsin bu tipe kim baksın der gibi davranıyorsunuz 😏
Sen kadın değilmisin bir erkek kadar karşı cins yokluğu göremezsin istesende elbet biri görür ve sana söyler seni beğendiğini sen bir de erkek olduğunu düşün hemcinslerinle konuşta az standartlarını biraz düşürsünler de bizim gibi Düzgün Vatandaşların şansı olsun biraz
Değildir ama bir insan en azından bir kişi ile de olsa, ilişki kurabilmeli. Sosyal gelişim açısından en azından.
Güven veren kimse yok vs. değil olay.
Bir ilişkin olmadıysa, çevrende gördüğün duyduğun şeyler senin için teori olarak kalır. Herkes aynı değildir çünkü. Aşka inancın olacaksa veya bitecekse de bunu kendin yaşayacaksın.
Reel hayatımda hiç olmadı da, bu benim tercihim yani, kadına erişim konusunda zerre sıkıntım yok. Daha bugün spor salonunda bir karşılık versem yarına konuşmaya başlayacağım kızlar var yani. Ben zklemiyorum.
Kızdan bol bir şey yok abi. Ben her türlü bulurum da mevzu doğru zaman doğru insan ayarını bulmak.
E ilgi görmeden gayet çekici birisi olduğunu nasıl anlayabilirsin kanka dkdkdkskssjsj
Ben görüyorum ki biliyorum. Yazanlar var ki de biliyorum. Kadından yana hiç sorunum yok.
Benim derdim doğru kişi dediğim gibi
Eziklik değildir tabi ki. Fakat yine de insanın hayatında birileri olmalı. İyi ya da kötü bu insan ile tecrübe kazanmalı. Çünkü 30 yaşına gelip hiçbir şey bilmeyen bir insan o saatten sonra gerçekten sıkıntı yaşayabilir.
Januss, kimse bu tip konularda başkalarına karışamaz bence! Sevgilin olmaması asla eziklik değil, hatta bazen kendi başına olmak daha da havalı 🌟 Senin değerini kimse belirleyemez. Sen harikasın ve doğru kişi zamanı geldiğinde kendiliğinden gelir. Kafanı böyle şeylere takma, sen önce kendini sev! 💖✨
Cevap
35Cevap
Merhaba,
Hayır, değildir..
Mesele sevmek sevgili değil. Hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok...
Seven yok demedim ki 😅
Sevenlerde var yok denecek kadar az da olsa var
Ben varım
Unutmak diye bir şey yoktur alışırız sadece ve zamanla hiçbir şey ifade etmez
İnsanı insan yapan yaşadıkları bütünüdür kişilik ve karakterini oluşturur
Her hata ders tecrübedir
Yaşadıklarımızı unutursak biz olamayız
Hayır yok 😅
Neyi unuttun mesela
Sevindim senin adına ben hiçbir şeyi unutmam. Film şeridi gibi her şey hafızamda
Bilmiyorum hiç unutmadım hiçbir şeyi unutmadım unutmak bana mantıklı gelmiyordu gelmiyor unutmayı düşünmedim hiç
Ancak aklıma gelmiyor durup dururken kötü bir şey olunca geliyor aklıma ya da mutsuzken
Hatırlamak istemiyorum ki canım yanınca aklıma geliyor işte istemsizce
Valla ben yapmıyorum 😅canım çok yandığı için üzücü şeyler çok olduğu için
EyvAllah, mutlu akşamlar dilerim
eziklik değildir neden olsun
Bunu sevmemişler çirkin olarak bakıyorlar dalga geçiyorlar 😏
Sevgilinin olup olmaması tercih meselesidir. Sevmediğin biriyle de sevgili gibi takılabilirsin ama hakkını veremezsin. Doğru kişiyi beklemek çok daha güzel ve yaşanılabilir bir şey. Karşılıksız sevgide de bu böyle...
Kimse kimsenin tercihlerinden dolayı, kimseyi ezik göremez. Öyle bir hakkı yok kimsenin.
Bunu bir sevgilisi olmamış biri olarak yanıtlamam ne kadar doğru bilemiyorum ama, değil gibi ya denk gelmedi bence, kendi açımdan düşünüyorum kötü bir insan değilim, tipim de hilkat garibesi gibi değil :D en azından kendi inandığım bu, kader deyip geçiyorum umarım öyledir.
Kadın için değil, ancak erkek için buyük bir sorun olabilir. Hemcinslerinin seni alaya alması, kadınların da uzaktan sana bakıp "ılık mı acaba" gibi... vs bir ton ön yargı okunun hedefi haline geliyorsun.
Benim gibi 40 yaşına dayanmış, gördükleri ve yaşadıkları karşısında silikonlaşmış düz ve yalnız bir vatandaş olduysan sıkıntı olmuyorda... duyguları olan, kafaya takabilen biriysen sıkıntı.
Tercih meselesi desek daha iyi ben mesela tercih etmiyorum ne realde ne de sanalda kim uğraşacak derdi ile tribi ile en güzeli tek takılacaksin kafan rahat eder emin ol kimin dışarıdan nasıl baktığı benim için hiç önemli değil
Aslında eziklik değilde, kötü bir şey gibi. Çünkü, daha değişik değişik insanlar taniyacaksin. Doğruyu yanlışı göreceksin. Ayrıca güzellik göreceli bir kavramdır. Yani, geçici şeyler için seninle olmak isteyende gelmesin
Sevgilinin olmaması özgürlüktür.
Özgürlüğünü kaybetmiş olanların
Özgür olan insanlara söylediği sözdür bu boş ver
Yalnız doğdun yalnız öleceksin bitti🙃
Hayır olmayabilir. Herkesin kendi tercihi. Doğru insan ve zamanlama olmamıştır, kafalar tutmamıştır normal.
Hayır değildir tabiki doğru insanı bulamamış olabilirsin inşallah bir an aşk kapını çalacak inşallah üzülme 😊
Ne alaka 😃 sevgili olmak karşılıklı etkileşim ile olur. Etkilendiğim biri karşıma çıkmıyor diye niye ezik olalım.
Benimde olmadı keşke olsa güvenmek istiyorum ama yok insallah cikar karsima
Eziklik olduğunu düşünmüyorum. Bu bazen de tercih meselesidir.
Tek takılmak daha iyi gibi geliyor kafa rahat
Olmaya bikirtfenkngelmemistir herkesin illa olacak diye bı durumuda yok
Sevgilisi olana madalya mı veriyorlar da eziklik olsun
Hayatımda hiç sevgilim olmadı eziklik değil de eksiklik gibi geliyor
Benimde hiç sevgilim olmadı çünkü gelen teklifleri reddettim zamanında
Sevmek sevilmek istiyorum bende ama insanlar sahte çok
Tabiki de hayır bazı insanlar bunu erken bulup sevgili yapmaya bilir ki bence bu en iyisi kafan rahat erken yaşta böyle durumları düşünmüyosun
Fotoğrafa bak işte öyle saçlarını ve enseni tutan kız severken sarılırken muhteşem bişey bayılıyorumm 🥹
Evett çok güzel 🥹
Sana mı atayım çekip dmdjsjns
Temiz bir geçmişin olacak işte.. Doğru kişiyle ilklerini yaşayacaksın bayanmısın
Bence iyi
Allah nasibini tekte bul dursun inş
Bu arada özelden mesaj attım
Evet ama hangi yaşta.
Daha değil ama yavaş yavaş yapsan fena olmaz
Yani bi zahmet :)
Bende bi zahmet düşünme 22 de dedim
Hm özgür takılcam diyorsun yani anladım.
Ben tek attık bu konuda o yüzden benden mutlusu yok
Altta ki yoruma göre cevap vermişim soruyla alakasız olmuş , bir sevgilim oldu hala da devam ediyor , tek te buldum onu ondan bahsettim , soruya gelirsek de değildir.
Evet
Değil ya bu nasık eziklik olabilirrrr
Karı kız muhabbetleri olmayan meslek derdi edinmiş o çirkin kısa boylu iyi aile çocukları. Onların yanında gezen yakışıklı uzun boylu çocuğa yapışıyorsun. Dediğimi yap ama gidip direk löps diye yazma adamı ürkütme cilve filan yapma. Delikanlı kız moduna gir. O adam adam gibi adamdır. Eğer dediğim gibi çıkmazsa gel beni döv valla bak ciddi ciddi gel agzımi burnumu kır
Yoo değill tekde doğru insanı bulcan bellki 😊
Neden eziklik olsun ya saçmalama
İnsanlar kolay anlaşamaz o yüzden çoğu kişi yalnız
Olmadı ve eziklik değildir bu
aynen öyle. sevgilisi olmayan geridedir.
Benim de yok ezik miyim şimdi 😀
Tercihtir..
Hiç sevgilinin olmaması eziklik değildir
hiç sevgilim olmadı diyene inanmam.
Eziklik kisiliktedir
Ne alakası var ya saçmalamayın
Eziklikle alakası yok bence.
Fotoğraftaki kız sensin sandım 😂
Geçen gün benimle inatlaşıyordun, bugün barışmışsın 😂
Degil
Şüphesiz
Hayır değil