Önyargılı olmayın lütfen?

Merhaba arkadaşlar. Benim için son derece önemli olan içimi kemiren bu hikâyeyi anlatmak istiyorum. 2 senedir kendime bile itiraf edemiyorken bugün bu cesareti gösterme gereksinimi duydum. 2 yıl önce İnstagram mecrasında birisiyle tanıştım. Fakat fotoğraftan isme kadar yaşam öyküsüne kadar yaşanılan ve okunulan okula kadar her şeyim yalandı. Birkaç ay sonra dayanamadım itiraf ettim beni bu hâlimle daha çok sevdi. Ama sorun şuydu ki ben kapalıydım ona ise hayatımın hatasını yapıp açığım diyip açık açık görüntülü konuşmaya başladık. 2 senedir de devam ediyor bu. Okula giderken dışarıda görüntülü konuşmuyoruz benden hiç şüphelenmedi. Fotoğraf istedi lavaboda gittim çektim. Görüntülü konuşacağımız sıra süslenerek çıktım karşısına. Ailesi kapalı. Beni de yadırgamaz dedim. Yakın bi zamanda söylerim dedim açtım konuyu az önce. Ciddi ciddi açık sevdiğini söyledi. Ben de şaka yapıyorsun ya vs dedim. Yok dedi ciddiydi. Benim seni beğenmemi istemez misin dedi. Arkadaşlar hikâye daha derin. Ben bu insana nasıl bi bağımlılıkla bağlandım anlatamam. Buraya gelmesini istiyorum ama benim bu durumum engelliyor. Onu çok seviyorum ayrılmak da istemiyorum. Ama ayrılmak en doğru karar galiba
Önyargılı olmayın lütfen?