ex sevgilim beni fake hesaptan oyuna getirdi. tedit hakaret etti. bende ayni hakaretleri sms olarak atinca elinde ekanirlt oldu ve beni sikayet etti. bende sikayet ettim. sonra geri cektik
bildiğin teksas düellosu olmuş yani:) herkes çektiğine göre kimse kimseye dokunmazsa sıkıntıda olmaz gibime geliyor ama başka alternafin varsada aynı yerden uzak durman faydana
kanka sende adamla kavga ediyosun bana patlıyosun. ya adam gibi çalışmak için giriceksen git çalış. ama oğlan için gidersen sıkıntı yaşarsın söylim savclık önemli değilde şahsi yaşarsın sonuçda neler görüyoruz adam bacaklarından vuruyor savcı serbst bırakıyor bu ülkede.
ya bak sen gercekten dalga geciyosun. yapma vebal alirsin. giderim oraya boaey olur gunaha sen girmis. adam gibi samimi fikir isdik senden sen kalkmis tacizci annem ölende beni zorla dudagimdan öpüp terkedip aldatan biri icin benimle dalga geciyosun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
niye şikayet ettiki seni naptın
ex sevgilim beni fake hesaptan oyuna getirdi. tedit hakaret etti. bende ayni hakaretleri sms olarak atinca elinde ekanirlt oldu ve beni sikayet etti. bende sikayet ettim. sonra geri cektik
bildiğin teksas düellosu olmuş yani:) herkes çektiğine göre kimse kimseye dokunmazsa sıkıntıda olmaz gibime geliyor ama başka alternafin varsada aynı yerden uzak durman faydana
ben inada gidicem
baska ne sikınti olabilirki?
inat içinse saçma realist yaklaş hayatına
ben hergun intikam atesiyle tutusuyorum sen ne diuosun kanka😒
baska ne sikınti olur onu de hele?
ona gore gidecem. basima iş almak istemiyorum. ondan uzak durup onu kudurtacammm
kanka sen normal tele mesaj atmışsın bir sıfır yeniskkin oğlan çakal face hesap kullanmış. bidaha bişi olursa sen direk içerdesin haberin olsun:)
nasill yani? ne gibi bisey olursa
o da bana yazrsa savciya vericem direk oglan direkt icerde olur👌🏻
oğlana saldırırsın maldırırsın kanka sen tehlikelisin nebilim o potansiyel var sende intikam ateşi sarmış seni:)
yok saldirmam. konusmiycam muhatp olmiycam. beni durduk yere ia yerine gottim. basvurdum diye sikayet etme hakki var miii
yok canım sanmam tesadüf girdin sen demi oraya yok tamamen tesadüf:)
bilerek giricem. dalga gecme bisey soyle ona gore aksama dogru muduru ariycam
6 ay uzerinden gecmemis o fake hesaptan kufretti sildi hesabi. o hesabi simdi sikayet etsem bulunur mu kim oldugu?
kanka sende adamla kavga ediyosun bana patlıyosun. ya adam gibi çalışmak için giriceksen git çalış. ama oğlan için gidersen sıkıntı yaşarsın söylim savclık önemli değilde şahsi yaşarsın sonuçda neler görüyoruz adam bacaklarından vuruyor savcı serbst bırakıyor bu ülkede.
savcilik onemli ogretmenim ben savciliklik bi durum olmiucaksa sıköntı yok. oğlana ıskence olsun diye gidip ogrencilere adam gibi soru cozucem
mudurle benim arami bozmaya kalkar mi sence?
bozarsa konuşurum ben sıkıntı yok
ordan uzaklasmam icin neler yapar mesela?
gider müdüre durumu anlatır senle ilgili ileri geri konuşur nebilim ben belkide bişi yapmaz bekler. belkide yeniden sevgili olmak ister.
ya bak sen gercekten dalga geciyosun. yapma vebal alirsin. giderim oraya boaey olur gunaha sen girmis. adam gibi samimi fikir isdik senden sen kalkmis tacizci annem ölende beni zorla dudagimdan öpüp terkedip aldatan biri icin benimle dalga geciyosun
sevgili olacagini sanmiyorum. en kotu gunumde terketyi beni. midure ben kendimi nasil izah ederim
ne anlamadım valla son cümleni
tacizci ex sevgilim icin benimle dalga geciyosun sen dedim. evlenicekyik anne anlatmistim. surekli evlilik hayali kurup kurdurtuyordu kizimizin ismini koymustu bile. surekli iltifatlar ediyordu bana. annem hastalandi. annem ölende zorla dudagimdan optu beni terketti ustelik aldatiyormus bemi. annemle dalga gecti kufretti ogrencimle sapik seyler konustu daha birsuru sey anlatmakla bitmez
off off bunlar ciddi suçlamalar adam potansiyel sapık uzak dur bence.
suçlama değil gerçekler
uzak durmuyyacam agzina si. ca. cam onun afedersin
bana yardim ett kankiii
çokmu aradın sen bunu nasıl anlamadınki senin gibi uyanık bir kadının çözmesi gerekirdi bu durumu
kanka şehir nere
kanka afiyet olsun öğlen paydosumu:)
aramadim kendi geldi sehri burada soyleyemem. o sabah erken dersibitti
gelsene ozele kankii
nerde söyliceksen oraya gel ozaman orada söyle kanka
niye olsunn is yeri onun mu da gir caliss