Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMusa (a. s): – Senin özel yardımınla sabredebilirim, dedi. Allah (c. c): – O zaman filan yerdeki çeşmenin yanına git, çeşmenin hizasında, orayı görebilecek bir yere gizlen; kudretime ve gaybî ilmimde sırlarıma bak buyurdu. Musa (a. s) çeşmenin yakınlarındaki bir tepeciğe çıktı ve kendini gizleyerek çeşmede olacakları gözetlemeye başladı. Biraz sonra çeşmeye bir atlı geldi. Adam atından indi, abdest aldı, suyunu içti. Kuşağına bağlı ve içinde altın bulunan kesesini çözerek yan taraftaki ağacın dalına astı. Namaz kıldı. Sonra, acele ile atına bindi; Altın kesesini orada unutarak çekip gitti. Atlıdan sonra çeşmeye atlaya zıplaya küçük bir çocuk geldi; Çeşmeden su içti, o esnada altın kesesini gördü, onu alarak gitti. Çocuktan sonra çeşmeye ihtiyar ve kör olan bir adam geldi; Su içti, abdest aldı ve namaz kıldı. O sırada atlı, altın kesesini unuttuğunu anlayınca geri döndü. Çeşmenin yanında ihtiyar kör adamı görünce hemen yakasına yapışıp ona: “Ben burada az önce bir altın kesesi unuttum; kesemi bana ver! Çünkü buraya senden önce başka birisi gelmedi!” dedi. İhtiyar kör: ”Baksana ben yaşlı ve kör birisiyim! Nasıl olur da senin keseni görebilirim?” dedi. Atlı, yaşlı adamın sözüne inanmadı, kızdı; Kılıcını çektiği gibi adamı orada öldürdü. Yaşlı adamın üzerinde altın kesesini aradı ama bulamadı. Atına binip tekrar yoluna koyuldu. Musa (a. s) o an daha fazla dayanamayarak: “Ey Rabbim! Sabrım tükendi. Ben biliyorum ki sen en adilsin. Acaba bu gördüğüm şeylerin aslı nedir?” dedi. O esnada Cebrail (a. s) geldi ve şöyle dedi: “Ey Musa! Allah (c. c) şöyle buyuruyor: ‘Ben senin bilmediklerini ve bütün gizlilikleri bilenim.’ Gördüklerine gelince: –Altın kesesini alan küçük çocuk, hakkını ve kendisine ait olan malı aldı. Onun babası bu atlı adamın yanında ücretle çalışan bir işçiydi, ama parasını alamamış, alacakları birikmişti. İşte bu altınlar onun hakkıdır. Bu ihtiyar ise kör olmadan önce atlının babasını öldürmüştü. Bu da onu öldürerek (benim katımdaki) kıssayı uyguladı. Gördüğün gibi her hak sahibi hakkına kavuştu. Benim adaletim çok gizlidir.”
11 Yorumla- +1 yıl
Muhteşem bir ders okudum. Çok teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir hadis vardır: "Zalim Allahın kılıcıdır. Allah onunla intikam alır, sonra da ondan intikam alır" der. Sanırıım yeterince açık.
12 Yorumla- +1 yıl
Gayet açık ve net. Biz zalim olmazsak, bize zalim musallat olamayacak demek. Buna çok sevindim.
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Başka zalimin o zalimin canını yaması bir şey ifade etmez patron sonuçta mazlum bunu görmez hm o zalim de 'illaki o mazluma zulmettiğim için karşıma bu çıktı' demez yani aklına gelmez. Öyle olsa her kesin öcü alınırdı dünyada manevi rahatlık bulurlardı. Zalim zalimdir canı yanmaz.
24 Yorumla- +1 yıl
Zalimin canı mazlumdan daha çok yanar çünkü o canının yakılamayacağını düşünür hep. rahata alışmış olanla hep rahatsız edilen aynı değildir.
- +1 yıl
Canın yanması şudur, herkes en narin olduğu noktadan yakalanır.
- Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum ben almıyor kimse
11 Yorumla- +1 yıl
İnan çok efa denk geldim, öyle öçler alınıyorki, canı yanana bıraksak o kadarını yapamaz.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
14Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu dünya devir daim hesabıdır..
Keser döner, sap döner..
Bir gün hesap döner misali..
Ne demişler..
Yenilmez pehlivanı yenecek bir pehlivan vardır..
Onun için kimse kendini yenilmez, güçlü, kudretli sanmasın..
Çünkü bütün âlemlerin Yaratıcısı Mevlam var.41 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten çok güzel bir yorum oldu. Teşekkür ederim.
+1 yılAllah kulunun intikamını kul ile alır. Kul bilmez, kul yaptı sanır.
Herkes yaptığı kötülüğün karşılığı er ya da geç görür, ben ilahi adalete inanıyorum. Allah zalimlerden olmaktan korusun ve zalimlerden korusun hepimizi..
Hz. Ali'nin de dediği gibi
"Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır''Her şey bu dünyayla sınırlı değil.21 Yorumla- +1 yıl
Bencede, aynen öyle.
Ben iyi oldum hep kimsenin kalbini kirmamaya çalıştım ama insanlar beni kirdikca haksız yere sucladıkça sustum sabredemeden patladim bende insanlari kırıp üzmeye başladım ha mutlumuyum değilim ve ben iyi olsam da kimse bana yaşattığını yaşamiyor ne varsa olan bana oliyor mazlumun ahi kaliyor sadece kimse kimsenun öcünü almiyor
11 Yorumla- +1 yıl
İyi olmak bize verilen zarara sessiz kalmak demek değil. Zarar veren kişiye tepki hakkımız ve bizler kimseye sebepsiz yere zarar vermeyeceğiz. İlahi adalet biz sabırsız olduğumuz için, hemen beklediğimiz için olmuyor sanıyoruz. Herşey zamanını bekliyor.
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda Peygamber efendimizin (s. a. v.) 'in sözü apaçık beyandır.
517 Yorumla- +1 yıl
Allah rasulü doğru söyledi.
- +1 yıl
@Sakaryalim Bunu bilmiyordum, çok mükemmel bir söz.
- +1 yıl
Sizinki daha mükemmel başkan. 🤲🤲🤲
- +1 yıl
Estağfurullah.
- +1 yıl
Estafirullah değil @Sakaryalim haklı siz Allahın sözünü paylaşmışsınız. Efendimizinki beşer kelamı
- +1 yıl
@Managermann Çok haklısınız. Ben soruda kurduğum cümle sandım :(
- +1 yıl
- +1 yıl
@Sakaryalim güzel kardeşim sözün hadis olduğuna dair bir kayıt yoktur. Ne kadar da mana itibariyle soruda belirtilen ayet-i kerimeye benzerlik gösterse de, kayıt olmadığı için bunu Peygamber söyledi demek sakıncalı bir iş olur. 🌺
- +1 yıl
@Asmha
Güzel kardeşim. Öncelikle Hayırlı Ramazanlar. Ramazan-ı Şerifimiz hayırlara vesile olsun inşallah.
Bende hadis olarak değil, söylediği söz olarak paylaştım.
Aradaki fark, hadis uygulanması gereken, sünnet olanlardır.
Buda cümlede, Peygamberimiz (s. a. v) in tavsiyesidir. Yani bir nevi başına gelecek olanın habercisi olarak söylenebilir. 🌺🌺🌺
- +1 yıl
Efendimizin söylediği sözlere hadis diyoruz ya hani. Şu yukarda paylaştığınız SÖZün, peygamberimizin söylediğine dair herhangi bir senet yoktur. Yani ravi zinciri yoktur. O yüzden sahih hadis değildir. Mana itibariyle benzerlik olduğu için mevzu hadis de diyemeyiz. Senet olmadığı için de sözü Peygamber söyledi demek doğru değildir.
Ha madem bu sözü Peygamberimiz söylemiştir, kanıtınız nedir? Buhari de Müslim de Ebu Davud da da olması gerekir. Geçiyor mu o kitaplarda? - +1 yıl
@Asmha
Hadis olduğunu iddia eden yoktur. Sadece Peygamber efendimiz (s. a. v)' in söylediği söz olabilir demek istemiştim.
Araştırdığım kadarıyla sizin dediğiniz gibi..
sorularlaislamiyet.com/can-yakan-sabretsin-cani-yakan-yanacagi-gunu-beklesin-sozu-hadis-midir
Sadece, kelimeleri aynı manaya gelen bir cümle. - +1 yıl
@Asmha @Sakaryalim Bu karşılıklı ve saygı çerçevesinde yapılan yorumlarda bir şeyler daha öğrenmeme vesile olduğunuz için teşekkür ederim.
- +1 yıl
@Sakaryalim kırdıysam sizi hakkınızı helal ediniz. Sosyal medyada gerek Efendimiz adına, gerek hz. Ali adına gerek Mevlana adına çokça söz isnad edilir. Başkasının söylediği bir sözün altına hadis yazıp, piyasaya sürenler çok olur.
Efendimiz bir hadisinde;
“Her kim, söylemediğim şeyleri bana isnâd ederse Cehennem’deki yerine hazırlansın!” (Buhârî, İlim, 38)
İkazı ortada iken, olan yanlışları görüp uyarmadan geçemiyorum.
Tekrar hakkınızı helal edin. Yorumunuzu da sabote etmiş gibi oldum. 🌺🌿 - +1 yıl
@Asmha
Ne demek helal olsun. Kırgınlık söz konusu değil. Sadece iyi dileklerimi görmezden geldiğinize üzüldüm.
Haklisiniz davamız hepimizin davası. İslamiyeti hakkıyla yaşamaya çalışan insanlar olarak dikkat etmemiz gereken hususlar oldukça fazla. Dolayısıyla kendimize vazife olarak bildiğimiz şeylerde uyarmak olması gerekendir. Bu sebeptendir ki kırgınlığım söz konusu olamaz. 🌺🌺🌺
- +1 yıl
Amin Allah razı olsun. Ecmain inşallah 🤲🤲🤲
Sizde Allaha emanet olunuz. Hakkınızı helal ediniz. 🌺
+1 yılMazlumun öcü (intikamı), bazen dünyada bir başkası eliyle (zalimle), bazen hem dünyada hem ahirette, bazende tamamen ahirete bırakılıyor...
Takdir, tamamen Allahü Teâlâ'nın tasarrufu altındadır...
Ahiret inancında, Allahü Teâlâ'nın büyük mahkemesinde herkes ne iyilik yaptı ise, ne kötülük yaptı ise zerresi şaşmadan karşılığını bulacaktır...
Yani mazlum, Zalimden hakkını alacaktır...
Gerçek adalet tecelli edecektir...30 Yorumla
+1 yılHesap yapandan daha büyük bir hesap yapan var evet..
Her şeyden üstün bir güç
kırılan her kalbin bir bedelini ödeten var..
Bu kimi zaman daha kötü biri kimi zaman daha iyi biri
olabilir..
oda o kişinin şansı11 Yorumla- +1 yıl
Bu da ne olursa olsun illa hesabını ödüyoruz demek.
+1 yılAlmaz, herkes zaten iyi ve kötü şeyler yaşayacak bu hayatta, yapılan kötülükler herkesin yanına kâr kalır. Biz de sanarız ki ilahi adalet ama değil sadece kötülük yapan tarafın da bazen şansı yaver gitmez o kadar.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda çok üzülmüş gibisiniz, sizde birgün onların canının yandığını göreceksiniz, emin olun.
- +1 yıl
Çok üzüldüm fakat onların hayatları hep yolunda gitti beni üzdükleriyle kaldılar onlara hiçbir şey olmadı. Umarım dediğiniz gibi olur ama ben bu konuda umutsuzum.
+1 yılİnancım Hiçbir zulmün karşılıksız kalmayacağı yönünde. Ama şu var bazen kul olarak bizler anında cezasını görmek istiyoruz. Göremeyince de isyan edip hep mi zalim kazanacak, hani mazlumu kim koruyacak Allah görmüyor mu diye biliyoruz
12 Yorumla- +1 yıl
Elimizden geleni yapmamız gerektiğini düşünüyorum.
- +1 yıl
Elbette her şeyi Üt merciye havale etmek olmaz
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllah intikamını alır cok acı bir şekilde Firavun secde de öldü, nemrut u bir sinek öldürdü
Dünyayı 0,00000000001 gram virüsle yakıp kavuruyor41 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız üstadım. Maalesef hala ders almakta gecikiyorum.
+1 yılBen buna inanıyorum evet ne ekersen onu biçersin İngilizce de what comes around goes around Yani illaki yaptıkların sana geri döner belki de x 10 beteri Allah’tan korkmayandan korkacaksın 🤷🏻♀️
11 Yorumla- +1 yıl
Hep geri döndüğünü gördüm. Bu sebeple, herkese neyi hak ediyorsa o verilmeli diyorum.
ben buna çok katılmıyorum yani ezilen birini koruduğum zaman ben zalimmi oluyorum olmuyorum hatta o zalimi mazlumun önünde diz çöktürüp özür diletmek kadar zevk veren başka bişey yok
12 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir düşünce. Teşekkür ederim.
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBir zalimin baska bir zalimden zulüm görmesi ilahi adalet sonucudur.
Eğer tam tersini dusunursek.
Diğer zalim insanlara bir kurtarici gibi görünür.11 Yorumla- +1 yıl
Evet, çok haklısınız.
- Aile & Toplum konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılHayat cok kaotik zaten. Bugun aci ceken yarin bir baskasina ayni seyi yapabiliyor. Ve evet, birine kotuluk yapan insan onunde sonunda yaptigini cekiyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet çok doğru. En acısı ise, canı yananın can yakabilmesi.
- Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılKul zalim Allah adil olur derler azizim. Yani Allah bir zalimle başka bir zalimden intikam alır ve Allah adil olur.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel. Bu sözü kullanacağım.
+1 yılEvet ama insanlar benden daha zalim diye canımı yaktı sanır halbuki ilahi adalettir geçmişteki kötülüklerinin bedelidir
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok doğru.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu ilahi adaletin getirdiği bir döngüdür zaten mazlumun ahı aheste aheste çıkar gerek kul eliyle gerek ilahi bir güç sayesinde. Diger türlü hep ezilen bir taraf olsaydı dünya yaşanilasi bir yer olmazdı.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru. Ve en güzelide bu dünyada çekmekle diğer tarafta hesap vermekten kurtulamamak.
- Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılİlahi adalet kesinlikle başka birileri aracılığı ile yapılan hiçbirşey bedelsiz kalmıyor..
38 Yorumla- +1 yıl
İlahi adalet iki taksitle yerini buluyor. Biri bu dünyada, diğeri öbür tarafta.
- +1 yıl
adeletmi
- +1 yıl
@zorro_keremim Evet adalet.
- +1 yıl
bu ülkede adaletmi var
- +1 yıl
@zorro_keremim Ben bu ülkede adaletin olduğuna inanıyorum, çünkü haksız yere çıkarıldığım iş yeri kuzu kuzu tazminatımı ödemek zorunda kaldı. Bunu sağlayan anayasa, kanunlarımız ve mahkemeler var.
Bizim soruda ve yorumlarda bahsettiğimiz ise Allahın adaleti. - +1 yıl
belgi senin sansin vårdi vårdi ama yinede 10 bir adleti yoktur
- +1 yıl
@zorro_keremim Ben mahkemelere güveniyorum. Diğer adaleti bulamayan herkese dua edebilirim ancak.
- +1 yıl
amin evet
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. bu tarafta belasını bulanı görmedim öbür tarafta inş😃
33 Yorumla- +1 yıl
Ben burada bulanı çok gördüm :)
- +1 yıl
Sakin bir hayat yaşayanlar denk gelemiyor, çünkü canı yanan inadına daha mutlu rolü yapıyor.
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet ben bunun böyle olduğuna inanıyorum. Dinsizin hakkından imansız gelir diye boşa dememiş atalar 😃
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen buna katılıyorum ve çok defa canlı örneğini gördüm :)
+1 yılDinsizin hakkından imansız gelir diye bir söz vardır
21 Yorumla- +1 yıl
Buna sonuna kadar katılıyorum.
+1 yılSünnetullah böyledir zalimin hakkından daha zalimi gelir. En zaliminin hakkındanda Allah (cc) gelir.
21 Yorumla- +1 yıl
Evet, çok doğru.
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlahi Adalet mazlumun canını yakanın başka birisi tarafından canının yakılması değildir. Bu sadece insanın intikam hissidir. İlahi Adalet canı yananin canının yakılmasının önlenmesidir. Benimki benden gittikten sonra onun canı yansa ne olur ki? Benim kaybettiklerimi geri getirebilir mi? Bunun neresi ilahi Adalet?
00 Yorumlaİşte sadece huzurlu ve vicdan azabı yaşamadan hayata devam edebilmek için dini seçiyorsunuz..
18 Yorumla- +1 yıl
Hayır, dini seçti ve emrettiği gibi yaşadığım zaman kimsenin hakkına girmemem gerektiğini öğrendim.
Dini emirlerden biri de şu; hakkınızı alın, zulme uğrarsanız ilgili idareci sizin hakkınızı almazsa o da mesuldur. - +1 yıl
Birimiz inanç diğerimiz vicdan deriz. Dinde zaten yoldan çıkanlara insan demiyor. Vicdanı olmayan kişinin inancı yoktur.
- +1 yıl
İnançtan kastım herhangi bir değer. Bir din veya görüş olarak sabitlemek hatadır.
- +1 yıl
Düşünün, bakalım ne karar vereceksiniz.
- +1 yıl
Hatırlamadığını, içinindeki sıkıntıları bilmeniz mümkün değil. Kıymık gibidir bazı şeyler, batar ama ulaşılamaz, canımız yanar ama sebebini bilemeyiz. Her zalim bunu yaşıyor.
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bazen mazlumlar o kadar saçmalae ve siner ki, ancak öyle hak alınır.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet, mazlumun ahı hep çıkıyor.
- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle. Mazlumun ahını alan ne bu dünyada ne de öbür dünyada rahat olabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu çok doğru.
+1 yılEvet, bu kesinlikle oluyor günümüze bakılınca olayların nasıl gelişip nasıl bittiğini görebiliyoruz
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız, biraz sabır yeterli.
+1 yılÇok nadir oluyor maalesef. Asırlar boyunca bir çok zalim vardı ve öc alındığını sanmıyorum. Cengiz Han, Timur, Hitler ve yandaşlarının bazıları...
10 Yorumla
+1 yılNe demişler dinsizin hakkindan imansiz gelirmiş buda boyle bir sey heralde
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle oluyor.
En iyisi Allah'a havale etmek. Sabretmek.
31 Yorumla- +1 yıl
Evet, bu çok güzel ve çok büyük bir ceza.
+1 yılİlahi adalet diye bir şey var
21 Yorumla- +1 yıl
Evet var ve çok defa şahit oldum.
+1 yılSakın dan sonra konulan yanlış virgül...
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, yazıyı yazan öyle bir eksiklik yapmış.
+1 yılYaşattığını yaşamadan kimse ölmez.
11 Yorumla- +1 yıl
Buna katılıyorum.
Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen cuk oturdu :)
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. İnşallah
21 Yorumla- +1 yıl
Evet, duamız bu.
+1 yılAlma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
15 Yorumla- +1 yıl
Kısa ama kitap yazılası bir söz.
- +1 yıl
Uzun uzunmu yazyım hahahaha
- +1 yıl
Yok bu kadarı adam olana yeter.
- +1 yıl
Tamam yeterli diyorsunuz
- +1 yıl
Aynen öyle.
Öbür dünyaya kalmış da olabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Oraya kalmasını istemem kendi adıma.
Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı. Aynen öyle olur
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, bencede.
+1 yılInşallah :)
13 Yorumla- +1 yıl
Ben olacağına inanıyorum, bir jkaç defa denk geldim. Ama belanın içinde olanın başına bela geliyor gibi bakıyordum hep.
- +1 yıl
Tek dileğim bu..
- +1 yıl
İnanın olacak ve siz bunu göreceksiniz.
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?