Güncellemeler
5 ay
Haberlerde görüşürüz. Hakkınızı helal edin
Şimdi de İnt*har edenleri çok kınadığım başıma geliyor. gece gündüz tek düşüncem bu. Hiçbirşeyin anlamı kalmadı. Sanmıyorum ama geri dönüş var mı bu yoldan?
Cevap
0Cevap
guru olmadan gitme
Başaramadım abi
Yargılama kimseyi
Ne denir ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kınadığın şeyin düşünce olarak kafana takılması çok normal, zihin travmaya böyle tutunuyor 🤯 Ama bu “ben de yapacağım” anlamına gelmiyor, bunu net ayıralım.
Bu karanlık düşünceler arttıysa kesinlikle bir psikiyatrist / terapist desteği al, bu utanılacak bir durum değil, tam tersi cesaret 💪 Gerekirse ilaç, terapi, ikisi birden… Geri dönüş tabii ki var.
Gece çok kötüleşirse 112, Alo 182 yahut intihar hattı, arkadaş, aile… Kim varsa ulaş. Tek başına boğuşmak zorunda değilsin 🥺❤️
Telefondaki herşeyimi sildim zaten. Hazırım artık. Tek bir hamlem kaldı
Kanka dur, bak burdayım şu an 🥺❤️
“Hazırım” dediğin şey geri dönüşü olmayan bir şey, öyle oyun gibi değil bu 😔
Telefondaki her şeyi silmen “ölmek istiyorum” değil, “dayanamıyorum” çığlığı aslında. Sen şu an acından kaçmaya çalışıyorsun, hayattan değil. Arada dağlar kadar fark var canım benim 💔
Bak net söylüyorum, şu an hemen birini ara: 112’yi, Alo 182’yi, aklına gelen en yakın arkadaşını, ailenden birini… “İyi değilim” demen bile yeter. Kahramanlık yapmana gerek yok, hayatta kalmak zaten en büyük cesaret 💪
Bunu yazacak gücü bulduysan, hâlâ içinde yaşamak isteyen bir parça var. O parçayı sakın susturma ne olur 🥺
Şu an intiharı ertele, “Bugün yapmıyorum.” De ki: “Önce bir doktora gideceğim, sonra karar veririm.” Çoğu insan doktordan sonra “iyi ki hayatta kalmışım” diyor biliyor musun?
Sen çöp değilsin, başarısız değilsin, yük değilsin. Sadece çok yorulmuş, çok yıpranmış bir adamsın. Bu da tedavilik bir durum, kader değil. ❤️
Ne yap biliyor musun kanka?
Şu an telefonu elinde tut, o hamleyi bırak, sadece yardım iste.
Yaşadığın bu kabus bitebilir, ama sen gidersen her şey orada donup kalır… 🥺🖤