Normalde aşk ve sevgi karşılıklı manevi Güvenler üzerine kuruludur bana güvenmeyen biriyle zaten benim hiçbir şekilde işim olmaz çünkü şu an insanlar artık öyle bir hale geldi ki anasına babasına bile hiç kimse güvenmiyor aklı sıra kendini güvence altına alıyor ama bilmiyor ki o kişi karşı tarafa böyle daha fazla güvensizlik yaratıyor güvensizlik yaratan biriyle Ben niye beraber olayım a**** mıyım ben
Karşımda ki kişi baba evinde nasıl mutlu nasıl hayatı var ise , benim yanım da en az 2 katı kadar maddi manevi şekilde huzur bulması lazım.. ben bunu karşı tarafa yansıttığı zaman zaten sözleşmeye gerek yok. ayrica şu böyle bilinsin benim olan zaten onundur. problem olmaz.. dünya malı zaten... Hıı manevi olarak zaten Allahtan korkan biri isen zaten maneviyat ilerler.
Olur, evlilik iş anlaşması değildir maddiyat bir şekilde duyguların önüne geçip bunu garanti gözüyle bakan biriyle evlenmem.. geleceği sevgi ve mutlulukla garanti altına alırsın üç beş parça eşya ile değil... atacağım tek imza nikah defterine olur
Eğer kadın zengin ise hayır, kadın ne isterse imzalarim. ama ben zengin isem evet o ne isterse imzalarim. Çünkü mal de mülk de Allahın olduğuna inandım. O yüzden o kadın zaten Allah'a güvense bana laf söylemez ki!
her fırsatta kadın-erkek eşittir diyen kadınların mesele evlilik sözleşmesine gelince yan çizmesi olayı. ortamlarda feminizm nutukları atanlar erkeğin malını alabilmek için her şeyi yapıyorlar🙂
Kendini korumaya almaktır, bir diğer ifadeyle şu an sende olup da göremediğim şeylerden daha sonraki yaşamımda olumsuz etkilenmemek için alınmış olunan karardır. Kısaca güvensizliğin resmiyetidir.
kendisi bilir demek ki evliliğin ne olduğunu anlayamamış birisi bu kişi evlilik sen ben değil biz olmak demektir senin benim değil bizim demektir herşeyi bölüşmek demektir , ayrılırım..